Metin abi AKşama KD'de gelsin dişli rakipler var ;)
Printable View
Metin abi AKşama KD'de gelsin dişli rakipler var ;)
Güzel açılardan video isteriz :D
Bende vıdeo gelecek dısardanda cekılır Eh ıcerden de cekerse ıyı olur kac boy atıor goruruz
Tuncay abıden Atar geldı aksam parcalıycam dıo senı :S
Dusundugumuz bazi seyler olmadi atar kalkti:)
Son duyumlarıma göre ihtiyar başkanımı tebrik ediyorum...Lider ve yeni muhtarımız sensin :) tebrik ediyorum seni ihtiyar EH fiteng :)
Tuncay baskana ve oglu EH vtece kocamaaann tebrik :) masallah abi kazasiz belasiz
video isterikk :D
Videolar yarina guzel kardesim:)))
Ve EH devri acilmistir:)
http://i1269.photobucket.com/albums/...ps9aead30f.jpg
şimdi kaç boy almışsınız beyin ve egzostan :)
kaç boy oldu arada birde? tebrikler eh vtece
EH fitenk imize tebrikler . muhtarım bana bir nüfus kaydı lazımdı yaf:D ne diyelim EH işte.....
Arkadaslar 4 sonuna kadar yarim boy ile 1 biy arasi 5 e atmadim dc nin 5 i benim 4 sonum yol bitti hep
Eh vti maşallah acayip farklı olmuş.. :D :D
DC crx Kendi Arabamın yeri ama her zaman farklı :D
Yok abi ben birşey demiyorum benim 5'im senin 4'ünde sen geçiyorsun o zamana kadar ki olan sonucu sordum sen yazmışsın ( Arkadaslar 4 sonuna kadar yarim boy ile 1 biy arasi 5 e atmadim dc nin 5 i benim 4 sonum yol bitti hep ) burda sanki önde olan sensin hep öyle anlaşılıyor Ondan dedim Maşallah EH'e hızlanmış ama benim 5'ime kadarda DC yok saymayalım ;) :)
Ozamn biz baska roll izledik bizim gordugumuz 5 e kadar dc yarim boy onde 5 e atinca eh geliyo ki zaten normal gelmesi dc 210 da kesiliyor?