abi kullanamadınmı ikisinide kullan kararını ver en guzeli ?
Printable View
abi kullanamadınmı ikisinide kullan kararını ver en guzeli ?
Laguna icin gidecem birazdan :)
Mondeo ların ikiside trend modeli deri döşeme sonradan yapılmış olabilir en dolusu ghia çünkü.
Ben olsam 2006 model olanı alırdım .Piyasasıda lagunaya göre iyidir.
Abi,mondeoyu seç derim.
laguna sahibi olarak mondeo diyorum.mesajlarda +/-ler yazılmış zaten :)
Mondeo iyidir iyi. Ama oto şamzıman konusunda bilgim yok. Manuel ve lpgli olanını kullandım. Gayet yeterli bir araç. Fakat donanımlı düşük model yerine, daha az donanımlı yüksek model almak daha mantıklı bence. CC falan sonradan eklenebiliyor diye biliyorum.
ya benimde aklımda 2006 mondeo var hep ama mondeo için yapılan olumsuz şanzuman yorumları kafamı bulandırdı
lagunaya gelince herkes genel anlamda olumlu yorum yaptı ama ondada Full elektronik bir araba olması nedeniyle çekincelerim var hertaraf sensör dolu e araçta 2.el olunca korku başlıyo tabe
valla şaşırdım kaldım :D
peki bu paralara otomatik ne araç önerirsiniz
abi o paraya temiz laguna o kasada bulman zor diye düşünüyorum fiyat ve satılık ilanlarının oldugu semt sıkıntılı gibi :D
accordun otomatiği yokmudur acaba bu fiyata?
MK1 focus ghia esp li digital klimalı modelleride mevcut
a.k ne var şu mondeonun şanzumanında yaaa 2006 modelinin pazarlığınıda yaptım fiyat 18,500 lere kadar indi :D
hangi aracı alırsanız alın ister mondeo ister laguna yada d segmentinde başka bir araç passat vectra accord araçda bol elektrik elektrinoik ve sensörden kurtuluş yok :) sadece lagunada biraz fazladır ama doluluk olarakda bir adım öndedir.
Al bir tane e34 business cebinede para kalsin krallar gibi bin:)
Adı nasıl geçiyor bilmiyorum ama 2006'da tiptropnik olan şanzıman olabilir, onda sorun yok bildiğim kadarıyla.
Bir tanesi, Merter'den Cevizlibağ'a doğru çıkarken, durup dururken sarsıldı. 2002 modeldi. Hız sabig 40-50 gibi birşeydi ben kullanıyordum. 1. ve 2. vitesleri kırdı demişti o zaman usta.
İkinci tecrübem de, babam hala kullanıyor 2003 Ghia X, 1 sena kadar önce evin önüne geldi durdu, geri vitese aldı, araba gitmedi, D'ye adı gitmedi. Sonuç 5000TL... :)
Bunların üzerine 2003 TDCI Otomatik kullandım, tiptronik olan, 260bin civarı bir kilometredeydi ve benden önce de oynanmıştı, o arabada sorun yaşamadım. Ama Dizelde de termostatını adam edemedim, her yokuş aşağı inişimde hararet düşüyordu:)
Ama yine de Mondeo derim bu ikili arasında, hele ghia olabiliyorsa süper olur.
Bunlar hariç, 1.8T Passat'ın otomatiğini tavsiye edebilirim.
Ki VW parça fiyatı olarak da Ford'dan makul olur...
Daha önce de dediğim gibi, 12-13 litreden aşağı yakmaz Ford. Passat 11-12 civarı yakar.
Mondeo da komple şehir içinde gezip, gaza da çok abanmadan 380km'de depo bitirdiğimi bilirim.
Buna benzeyen benzin canavarı Opel Vectra CD otomatik kullanmıştım ama Mondeo onu da geçer tüketimde:)
Şimdiden hayırlı olsun..
lagunanın parça fiyatlarının pahalılığının yanı sıra mondeonun oto.şanzuman problemi olduğunu duymuştum. fakat yol tutuş ve malzeme kalitesi olarak mondeo daha üsttür benim gözümde. biraz daha fazla yaksa da mondeo'yu tercih ederdim ...
2006 mondeoyu aldım geldim ak :D
sabah 9dan şu saate kadar oto centerdaydım azıma mıçıldı araba yok ak
en son dayanamadım aldım geldim mondeoyu :D
Hayırlı olsun kazasız belasız cezasız
Hayırlı olsun.