bak bakalım bunada.
s2000 drift Turkey - YouTube
Printable View
bak bakalım bunada.
s2000 drift Turkey - YouTube
Kol saatimi sattiricaksiniz yapmayin :))
Ahmet
Bu brand mücadelesi çok çirkinleşmeye başlamadı mı sizce de ya. Bu futbol takımı tutmak gibidir bence. Ben hasta Galatasaraylıyım o kadarda hasta Bmw derim. Ama Fener adam akıllı bi forvet bulduysa da helal olsun derim adamlara. Bmw nazlı arabadır sabah gittiğiyle gece gittiği tutmaz birbirini olmadık yerde olmadık arızalar verir yada. Ne kadar aşık olsam da Bmw'nin bu huyundan nefret ediyorum. Galatasarayda ki Enginde bu oluyor işte. Bi çuval metal civata için herkes birbirinin kalbini kırıyor. La nolacak S2000 M3ü geçse ne geçmese ne. Arkadaş 316lar M3e benziyor Honda bu yüzden avantajlı diyor yada Honda'da tente manuelmiş.. E olsun napalım. Canımız sağolsun. Hiç bi hondacı tente manuel diye S2000 hayalinden, hiç bi Bmwci Honda'ya geçiliyor diye ///M hayalinden vazgeçmedi, muhtemelen geçmeyecekte... Objektif yorumlar biraz daha çok olsa da insanlar daha doğru karar verse... :)
belden aşağı vurmak budur :D arabanın savruldğu anda bile sımsıkı duruyor yolda. Hondadan nefret ederim ama s2000 deyince akan sular duru onu ayrı severim çok keyifli olduğunada eminim ama yanladığını gördüğüm videolarda m3 gibi yola hakim olduğu söylenemez.. naçizane gördüklerimden yorumum.
Yok yok genel olarak söylüyorum zaten :) Birde bizim şöyle bir sıkıntımız var Bmwciler olarak, Hondacılar hiç zıtlaşmak doğrularıda yanlışlarıda ortaktır mentalite olarakta benzer insanlardır ama Bmwciler çok kararsız :) Miniksin dediği gibi M3e bininde toto tavan yapan elemanlar gibi.. Onlar ne kadar irite ediyorsa 1 yan 2 yan 3 isyan gardaş kafasıda o kadar itici :)
İnşallah çayınızı içmeye de geliriz bir gün :)
Dışarı bu imajı çizmelerine şaşırmadım valla ankarada önden bakınca hepsi birlik beraberlik arkasını dönünce hisseli harikalar kumpanyası E30cular :) arkadaşının arabasının kaputu açıp kablo kesen mi, karter tıpasını gevşeten mi, m3 enjektörü diye 320i enjektörü taktıran mı... çeşit çook :)
Yatak pompa olayını abartmayın bu kadar pompayı upgrade li takarsın tırnaklarıda 50.000km değişirsin ana yatak kollar 750hp dayanıklı zaten dediğim işlemlerde pompa 300euro,yataklar 200 euro civarı birşeydi.
4yıldır m3 sürüyorum 1gün hata vermedi harcadıklarımda bakımlı olmasını istediğimden. Subaruyuda seviyorum yine alırım,hondayıda,evoyuda marka takıntım hiç olmadı. hiç biri birbirinin yerini tutmadığı gibi hangisini kullansam diğerini arıyorum:D:D
BMW M3 E46 220-300 km/h - YouTube
Budur :)
ee sonuc ne oldu smdı.. rollıng de m3 gectı donanım olarak s2000 nı ıkıye böldü drift desen onakeza ..
sımdı motor ıcıne geldık yataklarınamı bakıyorz m3 ün..
gecen gün caddede öyle bi mekandan cıktım kız arkadasım yanımdaydı polıs cevırdı egzosdan baglıycam dedı.. ehlıyeti ruhsat ı aldı baktı baktı sonra neden dedim egzos dan dedi nasıl egzosdan orj bunlar dedim abart deılmı dedı yok deıl dedım sonra amırının yanına gıttı geldı kusura bakmayın buyrun evraklarınız ii akşamlar dedi..:) gerci ordan kalkarken polıslere ayıp oldu gaz a bıraz fazla basmışım kıcını sallıya sallıya cıktık ama..:)
bilmem anlatabildimmi:)
(kank polis polis warex in kumandası nerde ha s.ktır yaa abi yeni aldım üzerindeydi söktürecem valla... ) :) :):)
A.G bu yazışmaları okusa ne derdi acaba :)