User Tag List

Sayfa 16/23 İlkİlk ... 61415161718 ... SonSon
425 sonuçtan 286 ile 304 arası

Konu: S2000 vs M3 e46

Emre İlbi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Emre birçok sorunun cevabını aslında yazdım yukarıda işte insanların anlamadığı nokta burda sene 2013 oldu artık E46 M3 lerden geriye birşey kalmadı günümüzde 1 elin 5 parmağını geçmeyecek kadar azaldılar

Türkiyey gelen M3 lerin birçoğuna neden sandık motor geldiğini sana söyle özetliyiyorum genelde %90 ı aftermarket araçlardır motor yemelerindeki sebep araçlara güncelleme yapılamadı greymarket araçlar türkiyeye Almanyadan Türkiye fatırası ile asla çıkış yapamazlar

Oradaki dealerların anlaşması vardır Türkiyeye araç satamazsın diye onlarda aracı önce başka bir ülkeye satar ve oradan Türkiyeye fatura eder grey market araçlar ülkemize bu şekilde giriş yaparlar aslında güncellemesi suriyede olan bir araç Türkiyeye gelir ve sorunlar yaşar bunu yine sevdiğim bir arkadaşım Ömer Evyap ile konuştuğumuzda söylemiştir kendisine E30 M3 E36 M3 ve E92 M3 bulunmaktadır ve hepsi eşsiz güzelliktedir bu bilgiyi direk olarak Borusandan almıştır
    Abi yazdıkları zaman ayırıp ancak okuyabildim,
    yeni yazdığın şeyleri bilmiyordum, bilgi paylaşınca güzeldir,
    Teşekkür ederim

musty01gtc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlk olarak s2k nın hayranıyım onu belirteyim cok istedim ama fiyatlar sebebiyle malesef olmadı olduramadık

abimin e46 m3 var 03 model km 155 binlerde filtre + supersprınt + yazılım var 06 yılından beri kendinde stock tu alındıgında üzerine işlemi yapıldı aynı yıl ve 06 dan beri en ufak bi sorun da vermedi mekanik parcalarda hiçbir sıkıntı yok bence mekanik parcalar kesinlikle ilk olarak kullanım ve ikinci olarak da şans a baglıdır şanssızsanız bozulur bozulacagı varsa s2k nın teyp i de bozulabilir burada yapılabilecek bieşy yok ama bmw nin iç güvenlik ve motor kapasitesi hakkında yorum yapmıyorum yapılamaz cunku

yakın zamanda bi düşüncemiz vardı abimle birer tane s2k alalım dedik bundan 7-8 ay önce ve sahibinden de sürekli araca bakmaya basladık ilk baslarda fiyatlar 45-55 arasıydı sonradan ne olduysa 70 leri gördük şu an 100 bin i gördüm ve ilk gördügümde kahkaha attım

herhalde altın fiyatları gibi uctu. s2k nın kaporta mı motor mu artık biyerine ne oldu orası mechul ) en son bi ilimizden s2k bulduk 70 li fiyatlardı herhalde benim okul oldugu için gidemedim abim gitti baktı ve geri döndügnde bana dedigi tek kelime ; m3 satılıp aynı paralara o araba alınmaz

hala cok istiyorum bi s2k sahibi olmayı hala bakıyorum sahibinden e giridgimde ilk tıkladıgım marka honda s2k dır ama hondacılar kusura bakmasın 06 model bi s2k ya 65-70 li fiyat vermektense aynı fiyata 03 04 model m3 tercihimdir.
    MUSTAFA HAN ATEŞ

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sword Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne m3 ya roadstar s2k karsılığı z4
    Vurdu ve gol oldu Konuyu hamile bıraktı bu mesajın

Metin Bilen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben tum yazdiklarimda yasadiklarimi bizzat canli gozle sahit olduklarimi yaziyorum cok sukur 2 aracida alabilicek gucteyim ve 2 aractan yanada sansimi kullanmadim yazdiklarimi anlamayan yada algida secicilik yasayan insanlar var

Sene 2013 oluyo konustugumuz araclar 2004 sene 2004 olsaydi ve AP1 s2k ve E46 M3 mukayese edilse ki cok sacma olurdu S2K nin rakipleri bmw da ilk Z3 du sonra Z4 oldu hondada M3 e rakip cikicak arac yok ha accord coupe vardir oda M3 le yine ayni kefeye giremez o zamanda hangisini almak mantikli olur diyenlere biz bilmeyiz cebin bilir derdik

Sifir M3 110000 ile 120000 euro arasi degisirdi euroda da 1.32 civari diye hatirliyorum hatta 2. El dusuk bir kmde 105000 e nasyonelde CSL bakmistik sifir M3 le ayni para hesabi yapiyoduk s2k da 80 li rakamlardi o zaman iste ya gider gucun yetiyosaM3 alirdin vergisini borusan bakımlarını dusunurdun ha boyunu asiyosa gider s2k alirdin

Su an 46 M3 e bnmekte bisey yok 55 60 70 civari zebille M3 var neden agar satiyo ? bak muharrem yazmis ve benimde bircok arkadasimin basina geldi hep M3 takaslari S2K lara geliyo ? bu gun 60 lirasi olan cupra alicagina M3 alsin degil mi FN2 type R alicagina M3 alsın yada JCW alicak olan M3 alsin neden satilmiyo sebebi iste model yili yakiti vergisi ve senelerin verdigi cok fonksyonlu araçlardaki yorgunluklar bazi avantajlarin dez avantaja donustugu yer ,

Bazilari yok orasi bozulsun yaptiririm yok M3 bu keyf alirim
    Arkadaslar heralde sanayide hic zaman gecirmemisler ben araba alicam 60 70 arasi para vericem hergun yeni bir surprizle karsilasicam araba sanayide yaticak ben cok akillica isler yapmiyorum gidip 2006 mini alip 1 mini daha gomdum ne oldu hic bisey sanayide parca bekle usta bekle sira bekle arabanin keyfi cikmiyo o zaman

Sen simdi cupraya biniyosun araban sanayide cok degil 2 ay yatsa parca beklesen nasil olur insan lanet ediyo degil mi kimse bana e46 m3 um var sorunsuz biniyorum demesin bircok arkadasim bindi ben 46 yi ilk ciktigindada biliyorum Metin Bilenin su an sattigi AFR11 Acundan car point Dogan Zıngıla gecti benim en yakin arkadasimin abisine zamaninda kullandik cokta keyifliydi o zaman ( su an nedir ne degilsir sahibi ne diyorsa odur bilmem ) bir arabaya o zaman binmek guzel seneler icinde sahit oldgum arkadaslarimda ve servis sahipler ile konustugum 46 m3un bir cogunda hep ayni kronik hastaliklar senelerdir yatak pompa smg unitesi akslarda degset bosluklar topspeed yaparken pompa yetismemesi artik yoruldular iste, AND plaka 72000 euro ya satilik arac ilk sahibiTunç Kesen arkadasimdi AND plakayi alan ve plkayi AND yapan yine cok yakin arkadasim Andrew and plaka csl ide var ,satti cok temizini iste koleksiyonluk olarak alir saklarsin oda csl varken cok anlamsiz geldi dedi satti ,

BKM mugen s2k Emre yine en yakin arkadaslarimdan biridir MEC s2k kendisindeydi satmadan araba bakiyoduk sene 2010 un sonlarıydı tercihler 996 turbo 355 ferrari Z4M ces plaka sertug iplik satiyordu birde bursada beyaz Z4M vardi ben o zaman cok bastirdim ces mavi Z4M i alalim diye 996 ve 355 i sene yorgunluk bakim vs olarak eledi hem cektigi dikkat rahatsiz edici

Z4M istemedi nedeni yakit vergi borusanin kabarik servis masraflari, Emre para ile ilgili sorunu olmayan biridir ama oda benim gibi bu vergileri anlamsiz bulanlardan , sonra E93 3.20 alalim dedi oda S2K dan sonra cok sıkılırım dedi direk eledi ve S2K dan sonra alinicak en iyi araba S2K dedi
    bkm bize gectiginde 3000 km deydi suan 40000 km de masallahi var sadece mutluhanda yagi suyu degisti ne baski ne balata hic devam harcadigi para egzost ve yeni mugen ht oldu 2 senede 40000 km ve karsiliginda aldgi performans aractan belli ha ben hala ces Z4M den yanayim ama senede 20000 biraz insani yorar deseniz ki Z4M mi S2K mi iste orda carsi pazar karisir Z4M cok gaddar olur o zaman S2K savunmam bana görede rakibi Z4 M dir ( bence Z4M rakip olarak S2K yı görmezden gelir )
    S2K 2009 a kadar uretildi E46 M3 ile günümüzde kiyaslamak yanlis , derseniz 2004 senesine gore kiyaslayalim o zamanda konusucak seylerimiz olur yeterince aciklama yaptigima inaniyorum ve objektif oldugumada , uzun lafin kisasi sene 2013 bu gun M3 almakta bisey yok parasinda da degilim ben aldiktan sonra harcayacağımdada değilim ben artik ugrasmaktan bıktım bana zaman kaybi herkez yok M3 önünü ilkle yok saygi duy benim annanem cok guzel kadindi 50 sene once ama su an 68 yasinda
    tmm kardesım sakin nasıl bı sabırla yazdın okadar yazıyı okumadım valla..
    tmm sinire gerek yok hararet yukseldı
    gercekten bak s2000 gibi dunyada baska araba yok M neki s2000 gibi bi arabayla bizde kıyaslıyoruz..

tmm beyler dagılın adamı kızdırmayın.. s2000 deyin olum ıste bı numara kıyası yok o arabanın

ocean0636 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benzer celiskiye bende dusmustum 90.000lira butcem vardi. E46 M3 cabrioya karar vermistim ustelik alacagim aracta cok temiz kazasiz bakimli bir aracti hemde imola reddi ama bi anda ne oldu nasil oldu bilemedim kendimi s2k almis buldum Son derece de memnunum, kendileri 3. Hondam olur cok sukur digerleri gibi yag su benzin haric benden hicbir sey istemez
    Surus zevki goruntu vs goreceli konular ben 2 aracadan bindim test ettim m3 e karar verdim ama gittim s2k aldim
    Arenin yazdiklarina tarafli diyenlere katilmiyorum adam usenmeyip artisini eksisini duzgunce yaziyor..
    M3 e binen adami da bi agaoglu yapmadiginiz kaldi hayretle yorumlari okuyorum. Napalim s2k = poor guys ferrari ahaha

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Metin Bilen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tmm kardesım sakin nasıl bı sabırla yazdın okadar yazıyı okumadım valla..
    tmm sinire gerek yok hararet yukseldı
    gercekten bak s2000 gibi dunyada baska araba yok M neki s2000 gibi bi arabayla bizde kıyaslıyoruz..

tmm beyler dagılın adamı kızdırmayın.. s2000 deyin olum ıste bı numara kıyası yok o arabanın
    Forum ortami sahsina yazmiyorum sen okuma bosver bazi seyler algi ile alkalidir ben S2K dunyanin en iyi araci demedimama bindigin aracida cok elit gosterme 92m3 e binen bu kadar elit takilmiyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Forum ortami sahsina yazmiyorum sen okuma bosver bazi seyler algi ile alkalidir ben S2K dunyanin en iyi araci demedimama bindigin aracida cok elit gosterme 92m3 e binen bu kadar elit takilmiyo
    elitmi..

elit sadece arabayla olsaaa.. yok bızde okadar para kardeşim.. yanlıs algılama..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ocean0636 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benzer celiskiye bende dusmustum 90.000lira butcem vardi. E46 M3 cabrioya karar vermistim ustelik alacagim aracta cok temiz kazasiz bakimli bir aracti hemde imola reddi ama bi anda ne oldu nasil oldu bilemedim kendimi s2k almis buldum Son derece de memnunum, kendileri 3. Hondam olur cok sukur digerleri gibi yag su benzin haric benden hicbir sey istemez
    Surus zevki goruntu vs goreceli konular ben 2 aracadan bindim test ettim m3 e karar verdim ama gittim s2k aldim
    Arenin yazdiklarina tarafli diyenlere katilmiyorum adam usenmeyip artisini eksisini duzgunce yaziyor..
    M3 e binen adami da bi agaoglu yapmadiginiz kaldi hayretle yorumlari okuyorum. Napalim s2k = poor guys ferrari ahaha
    Bşver kanka en azindan ne yazdigimi anlayabilenler var yine senin bir konunda yazmistim M3 mu S2K mi diye illaki bir parca lafima inanmissindir gordugun uzere aldin bindin hayirlisiyla satiyosun Allah daha iyilerini nasip etsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    typeR a bi e46 m3 parası harcadım haala elit olamadım
    Dr.ECU

sword - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vurdu ve gol oldu Konuyu hamile bıraktı bu mesajın
    eskıden ne guzel mantıkı karşılaştırmalar olurdu vtec mı 106 mı gibi

S2000 tarıh oldu ama lanet honda sağlam yapmış bı 20 sene daha döner pıyasası m3 uretılmeye devam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şuan mınıye bınıyosun heralde bak mını gercekten almanların arasında en sıkıntılılarından bı tanesı sende daha oncekı postlarında yazmıssın..
    bende ıkı tane bındım daha once boyasızına bındım km sı de dusuktu ama derdı bıtmıyo.. yola mınıden cıkarsan sıkıntı..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sword Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eskıden ne guzel mantıkı karşılaştırmalar olurdu vtec mı 106 mı gibi

S2000 tarıh oldu ama lanet honda sağlam yapmış bı 20 sene daha döner pıyasası m3 uretılmeye devam
    fox tv dustu pesıne polıs bırakmaz dahada yakasını yaz a cıkarsa ii.. hepsını alıcaklar otoparka bızde bınemıyecez yaz a ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    s2000 kötü huylarından bi tanesi..binenler bilir..

BORKED
    BORKED
    BORKED

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iki aracın klasmanı çok farklı her iki araçta beklentilere göre tadı ve keyfi başka ikisin tadı ayrı bence araba tutkusu olan bir insanın ikisininde tadını almalı ama karşılaştırma yapılması için aynı klasmanda olması gerekir o yüzden karşılaştırılması cok saçma burda burda kimi m3 kimi s2000 diyor ama kime neye göre istediğin araç tarzı nedir gibi soruların cevabına göre değişiyor bu karşılaştırma bence mantıksız olduğu kadar gereksiz bir konu..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Metin Bilen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şuan mınıye bınıyosun heralde bak mını gercekten almanların arasında en sıkıntılılarından bı tanesı sende daha oncekı postlarında yazmıssın..
    bende ıkı tane bındım daha once boyasızına bındım km sı de dusuktu ama derdı bıtmıyo.. yola mınıden cıkarsan sıkıntı..
    Al stock bn derdi tasasi olmaz ben fantazi kovaladim yaptim oldu hazir almadim zevkini yaptim keyfini suruyorum farki seyler konusuyoruz Metin

Ef Driver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence m3 gibi bir eşsiz arabayı tarihi olan bir aracı s2000 bin gibi anı anını tutmayan bir araçla kıyaslamak saçma ikiside farklı sekmentler yanı sıra
    Ben..Annenizin siz küçükken"O çocukla bir daha oynama"dediği yaramaz çocuğum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Al stock bn derdi tasasi olmaz ben fantazi kovaladim yaptim oldu hazir almadim zevkini yaptim keyfini suruyorum farki seyler konusuyoruz Metin
    benım aldıgımda stock du.. aslında aynı seylerı konusuyorz sen konuyu aldın goturdun öyle baska dal a ... baya bı hararet yaptın gereksız yere..
    ben yıne soyluyorm satıp s2000 alıcam ılerde dıe..
    derdım fanatıklık deıl.. ama bız bu konuyu daha oncede cok tartıstık arkadas ortamında ve herkez bariizz e46 m3 ü onaylı mantıkende o olması lazım.. bu konu parca arıza derdı tasası deıldı..stock da hangısı gecerdı sen kalktık muzık sıstemınden gırdın aynadan cıktın ama konustukca dahada sacma bi hal aldı konu..

ama ben tekrar söyluyorm altımda s2000 olsada aynı şeyleri söylerım ..

kıyas edılecek araclar deıl cok farklı ve her zaman e46 m3 ıkı adım önde bence..

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    s2000 kaza videoları çok eğlenceli dostum bunlar bir harika böyle bir pilotaj yok vay beee
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

ocean0636 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bşver kanka en azindan ne yazdigimi anlayabilenler var yine senin bir konunda yazmistim M3 mu S2K mi diye illaki bir parca lafima inanmissindir gordugun uzere aldin bindin hayirlisiyla satiyosun Allah daha iyilerini nasip etsin
    Piyasa yuksek diye boyle oluyo kanka varsan baksan 2 sene onceki fiyatlar olsa burda m3 oven s2k yerlere vuran adamlarim cogu s2k alir Hayir satsam ne alicam onu da bilmiyorumki o yuzden asiri tok saticiyim ahaha saka bi yana s2k tadini almis adama s2k den sonra uste bi s2k daha koyup vette c6 falan almadikca gene alinacak en guzel araba s2k gibi gozukuyor Hayirlisi olsun Allah hepimize daha iyilerini nasip etsin

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)