İlk olarak s2k nın hayranıyım onu belirteyimcok istedim ama fiyatlar sebebiyle malesef olmadı olduramadık
![]()
abimin e46 m3 var 03 model km 155 binlerde filtre + supersprınt + yazılım var 06 yılından beri kendinde stock tu alındıgında üzerine işlemi yapıldı aynı yıl ve 06 dan beri en ufak bi sorun da vermedi mekanik parcalarda hiçbir sıkıntı yok bence mekanik parcalar kesinlikle ilk olarak kullanım ve ikinci olarak da şans a baglıdır şanssızsanız bozulur bozulacagı varsa s2k nın teyp i de bozulabilir burada yapılabilecek bieşy yokama bmw nin iç güvenlik ve motor kapasitesi hakkında yorum yapmıyorum yapılamaz cunku
![]()
yakın zamanda bi düşüncemiz vardı abimle birer tane s2k alalım dedik bundan 7-8 ay önce ve sahibinden de sürekli araca bakmaya basladık ilk baslarda fiyatlar 45-55 arasıydı sonradan ne olduysa 70 leri gördük şu an 100 bin i gördüm ve ilk gördügümde kahkaha attım![]()
herhalde altın fiyatları gibi uctu. s2k nın kaporta mı motor mu artık biyerine ne oldu orası mechul) en son bi ilimizden s2k bulduk 70 li fiyatlardı herhalde benim okul oldugu için gidemedim abim gitti baktı ve geri döndügnde bana dedigi tek kelime ; m3 satılıp aynı paralara o araba alınmaz
![]()
hala cok istiyorum bi s2k sahibi olmayı hala bakıyorum sahibinden e giridgimde ilk tıkladıgım marka honda s2k dır ama hondacılar kusura bakmasın 06 model bi s2k ya 65-70 li fiyat vermektense aynı fiyata 03 04 model m3 tercihimdir.
MUSTAFA HAN ATEŞ
tmm kardesım sakin nasıl bı sabırla yazdın okadar yazıyı okumadım valla..
tmm sinire gerek yok hararet yukseldı
gercekten bak s2000 gibi dunyada baska araba yok M neki s2000 gibi bi arabayla bizde kıyaslıyoruz..
tmm beyler dagılın adamı kızdırmayın.. s2000 deyin olum ıste bı numara kıyası yok o arabanın
Benzer celiskiye bende dusmustum 90.000lira butcem vardi. E46 M3 cabrioya karar vermistim ustelik alacagim aracta cok temiz kazasiz bakimli bir aracti hemde imola reddi ama bi anda ne oldu nasil oldu bilemedim kendimi s2k almis buldumSon derece de memnunum, kendileri 3. Hondam olur cok sukur digerleri gibi yag su benzin haric benden hicbir sey istemez
Surus zevki goruntu vs goreceli konular ben 2 aracadan bindim test ettim m3 e karar verdimama gittim s2k aldim
![]()
Arenin yazdiklarina tarafli diyenlere katilmiyorum adam usenmeyip artisini eksisini duzgunce yaziyor..
M3 e binen adami da bi agaoglu yapmadiginiz kaldi hayretle yorumlari okuyorum. Napalim s2k = poor guys ferrari ahaha![]()
typeR a bi e46 m3 parası harcadım haala elit olamadım![]()
Dr.ECU
iki aracın klasmanı çok farklı her iki araçta beklentilere göre tadı ve keyfi başka ikisin tadı ayrı bence araba tutkusu olan bir insanın ikisininde tadını almalı ama karşılaştırma yapılması için aynı klasmanda olması gerekir o yüzden karşılaştırılması cok saçma burda burda kimi m3 kimi s2000 diyor ama kime neye göre istediğin araç tarzı nedir gibi soruların cevabına göre değişiyor bu karşılaştırma bence mantıksız olduğu kadar gereksiz bir konu..
bence m3 gibi bir eşsiz arabayı tarihi olan bir aracı s2000 bin gibi anı anını tutmayan bir araçla kıyaslamak saçma ikiside farklı sekmentler yanı sıra
Ben..Annenizin siz küçükken"O çocukla bir daha oynama"dediği yaramaz çocuğum
benım aldıgımda stock du.. aslında aynı seylerı konusuyorz sen konuyu aldın goturdun öyle baska dal a ... baya bı hararet yaptın gereksız yere..
ben yıne soyluyorm satıp s2000 alıcam ılerde dıe..
derdım fanatıklık deıl.. ama bız bu konuyu daha oncede cok tartıstık arkadas ortamında ve herkez bariizz e46 m3 ü onaylı mantıkende o olması lazım.. bu konu parca arıza derdı tasası deıldı..stock da hangısı gecerdı sen kalktık muzık sıstemınden gırdın aynadan cıktın ama konustukca dahada sacma bi hal aldı konu..
ama ben tekrar söyluyorm altımda s2000 olsada aynı şeyleri söylerım ..
kıyas edılecek araclar deıl cok farklı ve her zaman e46 m3 ıkı adım önde bence..
s2000 kaza videoları çok eğlenceli dostum bunlar bir harika böyle bir pilotaj yok vay beee![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Piyasa yuksek diye boyle oluyo kanka varsan baksan 2 sene onceki fiyatlar olsa burda m3 oven s2k yerlere vuran adamlarim cogu s2k alirHayir satsam ne alicam onu da bilmiyorumki o yuzden asiri tok saticiyim ahaha
saka bi yana s2k tadini almis adama s2k den sonra uste bi s2k daha koyup vette c6 falan almadikca gene alinacak en guzel araba s2k gibi gozukuyor
Hayirlisi olsun Allah hepimize daha iyilerini nasip etsin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)