User Tag List

Sonuçlar: iphone 5 mi galaxy s3 mü

Katılımcı sayısı
254. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • iphone 5

137 53.94%
  • galaxy s3

117 46.06%
Sayfa 3/10 İlkİlk 12345 ... SonSon
187 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: iphone 5 mi samsung galaxy s3 mü

mr.korhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tüm bu tarz konulara yazıyorum genelde, bunada yazmak isterim,
    iphone2 den bu yana tüm iphoneları özellikle 3 ve 4 serisini teknik olarak dahi kullanıp operasyon yapmışlığım vardır yani board -pil-lcd değişimine kadar, 4s lanse edildikten sonra note1 aldım, zira samsung zaten iphone un ekranını üreten marka, pek çok chip ve chiplerden oluşanlardan teknolojilerin sahibi örn. LTE , ios kesinlikle göz ardı edilecek bir sistem değildir, müthiş bir arge ,müthiş bir tasarımdır, yine aynı şekilde iphone kasaları bile mühendislerden sonra tasarımcı ekiplerinin elinden çıkıyor, emek çok ,sorunsuzluk ve işlevsellik hat safhada olması için çalışılınıyor ama bu sistemlerin tamamı bencildir, yani apple bencil sistem sahibidir, bunun ne demek olduğunu az çok herkes biliyor bugün gidip samsung yada sony markası farketmez tv nize , cep telefonunuzdan dlna arattırması bile yapamazken, note 1 bile size o konforu sunar, android ler genel işletim sistemleridir daha evvelki arkadaşlarımız yazmış fakat küçük bir kaç hata var, samsung, androidin her yeni sürümünü kendi cihazlarına moderate eder ve yayınlar, gereksiz servislerin tamamı olmasa bile bir kısmı temizlenir, iphoneda shsh kayıtları , unlock ,jailbreak v.s. uğraşırken, samsunglarda android bunların çoğu ile sizi uğraştırmaz, flashınıza kadar çatır çatır kullanırsınız yani donanım ve işlevsellik esasında android üst segment samsunglardadır.

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Parali uygulamarin bile internetre apk dosyasini bulup telefona bedava kurabiliyorsunuz androidde , apple da jailbrake yapmak lazim birde ustune telefonda kasilmalar basliyor ve dosyalari saklayamiyorsunuz itunes insirdikleriniz gormuyor jailbrake ile olanlari , androidde dosyalari saklayip bir sonraki telefonunuzda bile kullabiliyorsunuz

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı HaKo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet androidin pratik ve işlevsel olan tek özelliği bu Apple ın bluetooth özürlü olması ve itunesi insanı kanser eder.
    Bu saydıklarından çok daha fazla pratiklikleri var.

Diyadin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende iki cihaz arasında kaldım iphone5 tercih etme sebebim Tek elle rahatça kullanılması (araba kullanırken büyük kolaylık) bir de iki telefonuda elinize aldığınızda malzeme kalitesi direk hissediliyor.
    S3ü full citroen c5 gibi düşünün ip5 mercedes Bmw gibi herşey özellik değil bence kalitede önemli

serhatayasli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Metin Bilen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beyler bu işten anlayan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim
    iphone 5 mi yoksa galaxy s3 mü ve neden..?

bu videoyu sıkılmadan izlerseniz kafanızdaki bir çok sorunun cevabını bulacaksınızdır.

iPhone 5 video inceleme "En iyi iPhone hakkında merak edilen her şey!" [Tekrar Yayın]

BurakUckun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben gecen ay s3 kullandım 1 gün daha doğrusu kullanamdm şu anda 5 kullanıyorum 3s 4s 5 oldu cok memnunun ıphone'u tek gecerim abi. Cok daha hızlı vede bana göre sarjda iyi
    Evo 9 Evde Yokuz

u.kurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    S3 kullanıyorum hayatımda bir defa IPhone aldım pişman olup 15gün sonra satıp samsung'a dönmüştüm iyikide dönmüşüm
    Günlük ortalama 5saat telefon konuşması yapıyorum interneti sadece kullanacağım zaman mobil veriyi aktifleştiriyorum ışığı bulunduğum ortama göre kendim manuel ayarlıyorum

RsErdi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İphone 5
    Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
    Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...

cKatmer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    not2 s2 s3 hepsini kullandım güzel makineler
    ama iphone 5 başka...

*AddO* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    donanım haberde 1 saatlik karşılaştırması var, izleyin derim
    Samsung S2 kullandım, iphone 4s kullandım, şu an 5 kullanıyorum. Tamam Samsung önü açık bir telefon ama, çok basit ve özensiz bir telefon.
    Yani ilk elime aldığımda telefonun üstünde Samsung değilde Trident falan yazsaydı yadırgamazdım.

redbaron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kullanışlılık ,tek el ile tutulabilme ,işletim sistemi hızlılığı , hafiflik dersen iphone 5 üstün.Ama androidi seçmek için bence daha çok gelişmesi lazım .s3 ün, İphone 5 ten çok daha üstün işlemci ve ram i olmasına rağmen android yüzünden iphone 5 den oldukça yavaş ve buglar var.Apple ında fazla müdahele edilemeyen ios u , bazen sinir bozuyor
    ___
    GS

WebCreatix : Web Tasarım

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Nightfish Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iPhone ve Galaxy karşılaştırılırsa Galaxy donanım olarak her türlü 10 kat üstün çıkıyor, tabi ki daha işlevsel. Programlar bedava, herşeyi basitçe halledebiliyorsun.

Tabi ki iPhone gösteriş için. Eline alan malzeme kalitesi daha güzel o yüzden iphone alıyorum diyor. O zaman bu toplumun yarısı liseli demek ki. Lisede yapılırmış gösteriş.
    o iş çevrene göre değişir. Benim çevremde herkesin elinde ya ip5 ya s3 var. Herkeste olan şeyi nasıl gösteriş unsuru haline getirebilirsin.
    [I]
    CORVETTE C7 Z51 STINGRAY
    BMW X3 SDRIVE

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hangi uygulamalari bulamadiniz mesela?
    aklıma gelmiyor şimdi ama tablete uyumlu programlar çok az. ne indirsem ağzı yüzü büzülmüş şekilde açılıyor grafikleri , sürekli hata verip çalışmıyor ya da kapanıyor vs.

Apple da telefonda ne var pad de de var genelde.
    [I]
    CORVETTE C7 Z51 STINGRAY
    BMW X3 SDRIVE

emre yeşil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ikisinide uzun sure kullandim s3 acik ara eziyor ve son olarak note2 de karar kildim ve cok memnunum

Metin Bilen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ykavcioglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Metin abi sen S3 kullanmazsın
    bence 5
    bencede..

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende bu ara telefon araştırıyorum

kendi gözlemlerim

s3 alfaromeo gibi... iphone honda gibi geliyor...

s3 alanlar memnun, ama değişicem derken biraz karın ağrısı cekiyorlar.

iphoncular ekran ufak itunnesden şikayetci ama satıcaklarında ağrısız sızısız satılıyor.

çok tel değiştiren birisine önerim iphone

alıp yıllarca kullanan s3 iyi gider diye düşünüyorum.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

.::EmrE::. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Facebooktan takip eden arkadaşlar varsa beni bilirler.Durmumun 2 gün içinde kaç kere değiştiğini bu konuda

2,5 ay kadar önce 4S satıp Galaxy S3 alacaktım. Onun yerine o dönem yeni sayılan Note 2 almaya karar verdim. Bu tarhie kadar toplam olarak 39 telefon değiştirdim. Bunların içinde androidler,windows mobile platformlu telefonlar,bir çoğu nokia symbian ve tabi iPhone'ların tümü yer alıyor.

4S'i satıp iPhone 5 alma düşüncem vardı, ancak iOS'tan inanılmaz şekilde sıkılmıştım. Hİçbir yenilik yoktu,sadece duvar kağıdı değiştirebildiğin bir OS. Akıcı,hatasız- bunlar da malesef gün geçtikçe tarihe karışmaya başladı. 4S ciddi şekilde kasmaya başladı. Takılmalar yaşanıyordu falan. Bu yalnızca benim telefonumda değil bir çok arkadaşımda mevcut halen.Uzun lafın kısası değişiklik olsun diye aldım Note 2'yi.

2.5 ay geçti,telefon için daha bir kez kötü bir yorum yapacağım bir hadise yaşamadım. O kadar pratik ve kullanıcı dostu ki Android - eskiden bildiğim o takılan,hatalar ile dolu, app sıkıntısı çeken Android'den eser kalmamış. Üstüne üstülük kalem ve kocaman da bir ekrana sahiptim..iOS'da olan uygulamaların %90'ı diyeyim mevcuttu Google Play'de.

Cumartesi gecesi kız arkadaşımın da ısrarı ile iPhone 5 almaya gittim. Çok samimi olduğum telefoncu abimden aldım iPhone 5'i. Fakat Note 2 ağzına kadar dolu oldugu için onu da yanımda götürmemi, içini boşaltıp, bilgilerimi yedekleyip pazartesi günü getirmemi rica etti. Hem bu şekilde kıyaslama yapabilecektim ve hangisini beğenirsem onu alacaktım.

Şunu da söyleyeim; iPhone'ların hepsi 2-3-4 hayatımda en uzun süre kullandıgım telefonlar oldu. Genelikle 4-5 ay kullanıp değiştiriyordum telefonları - bunlar arasında 4'ü 2.5 sene kullandım ve 4S e geçtim. iOS hakkında hemen herşeyi bildiğimi düşünüyorum. Ayriyetten bir de iPad kullanıcısıyım.

Herneyse eve geldim,başladım kullanmaya iPhone 5'i. Telefon muhteşem derecede estetik. İnce,hafif ve kaliteli. Zaten beni en çok cezbeden bu olmustu. Tabiki bunlar dışında 4S'ten hiçbir farkı yok. Yalnız hız anlamında çok başarılı. İnanılmaz akıcı.Ve tabi basit. Ancak birkaç saat sonra android'de yaptıgım,kullandıgım birçok kısa yolu,widgeti,özellikleri arar oldum. Ekran zaten minicik geliyordu, internet sitesnde birşey okumak ölüm. Zoom yapmak şart, yanına kıyaslamak için Note 2 yi koydugunda aradaki farkı görünce gerçekten soguyorsun iPhone'dan. Hele iTunes kullanmak zorunda olmak. İnsanı inanılmaz soğutuyor. Kies Air ile WiFİ üzerinden hiçbir kablo program olmadan telefona istedğin dosyayı atabilmek falan çok pratik şeyler. Şu an uzun uuzn yazamayacağım vakit fazla yok; daha sonra tumblr da bir makale yazacağım paylaşırım deneyimlerimi uzun uzun.

Şu an ikisi de yanımda mevcut. Akşama bir seçim yapıp birini vereecğim geriye.Ve bu tabiki iPhone 5 olacak.

Sonuç olarak ben şunu öneriyorum. İki telefonu da imkanınız olursa birkaç saat kurcalayın. Bunca yıllık iPhone'cuyum, gidip geri götürüyorum iPhone'u. Android o kadar güzel o kadar kullanışlı ve gerçekten işinize yarar ki, iOS yanında 3310 gibi kalıyor. S3 için de aynı şeyleri düşünüyorum. Kaleme alıstıgım için Note 2 ile devam edecğim ama S3 çok daha ideal bir telefon. Hem daha küçük. Hem aynı performans neredeyse.

Bir de + - tablosu koyayım, özet olsun.

Samsung Note 2'nin ; (Bold kısımlar S3 için geçerli)

(+) Ekran boyutu
    (+) Kullanıcı dostu bir OS
    (+) Kişiselleştirilebilmesi
    (+) Çok daha iyi internet performansı
    (+) Arttırılabilen hafızası
    (+) PC Sync için programa bağlı olmamak
    (+) Sesli komutlar - bazıları lüzümsuz olsa da ; özellikle kamera çekimi için "shoot" demek, kilit açmak ve özellikle mesaj yazarken dictation - söylediğinizi yazması. Arabada hayat kurtarıcı oluyor.
    (+) Aracımdaki teyb'in bluetooth üzerinden kablosuz olarak telefondan müzik çalması- ve bunu yaparken şarkıları teypten değiştirebiliyor olmam. iPhone'da bunu yapamıyoruz.

(+) Tabiki hiçbir telefonda olmayan pil ömrü. 27 saat idi dünkü istatistik. Normal kullanım ile.
    (+) Kamera'da birçok ayar bulunması
    (+) S-Pen
    (+) Bu özellik iCloud adı altında iOS'ta var fakat böyle değil. Telefonu formatlamıstım telefoncudayken. Tekrar açtığımda Google accountumu girdim ve tüm uygulamalarım bana sorulmadan geri yüklendi. Tüm fotoğraflarım,tüm ayarlarım,telefon defterim vs.. yani yaklaşık 1 saat içinde telefonum formatlamadan önce nasılsa o hale geldi. Otomatik.
    (+) Hareketli duvar kağıtları olması çok güzel bir özellik.

(-) Tek elle kullanmak çok zor.
    (-) Boyutları birçok insan için büyük
    (-) Kemrası düşük ışıkta iPhone'a göre daha kalitesiz. Normal ışıkta fark yok. Fakat kameranın çekim yapabildiği alan daha geniş.
    (-) Çok kaygan - sürekli düşürüyorum malesef. 3. gün ekranı kırılmıstı. Gayet tuzlu bir fiyata değiştirmiştim

iPhone ;

(+) İnanılmaz estetik. Çok ince,çok zarif. Çok premium bir hissi var.
    (+) Ekranı çok daha doğal. Beyazlar bembeyaz. Retina ekran olması yani.
    (+) Android OS'a göre daha akıcı olması iOS'un
    (+) Her ne kadar bütün gerekli uygulamalar Google Play'de olsa da AppStore bir tık önde
    (+) piyasada Birçok aksesuarı olması - ve yanında gelen Earpod kulaklıklar

(-) Ekran boyutu. Aslında 4" fena bir boyut değil fakat telefon ince ve uzun. Çok şekilsiz bir ekran. Ve ufak hala.
    (-) Pil ömrü. Sabah 9'da şarjdan aldım, normal kullanımla - oyun vs. yok - akşam 17:00'de %24 idi.
    (-) Kamera performansı. - Her ne kadar Samsung'dan iyi gibi görünse de; iPhone'a göre kötü. Çok fazla noise var. iSight kamera olayı daha iyi olmalıydı ama bence kötü.
    (-) iTunes bağımlılığı
    (-) Google Maps yok. Haritalar tam bir rezalet.
    (-) Arka kapak ve yan kısımlar en ufak çizikte boya atacak gibi görünüyor. Çok hassas yani.

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Iphone 5 daha hızlı diyen arkadaş şaka yapıyor herhalde

S3 her konuda bence daha iyi, iphone sadece alışkanlıklardan ibaret.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

arm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hiçbiri, nokia 3310.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)