User Tag List

Sonuçlar: iphone 5 mi galaxy s3 mü

Katılımcı sayısı
254. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • iphone 5

137 53.94%
  • galaxy s3

117 46.06%
Sayfa 4/10 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
187 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: iphone 5 mi samsung galaxy s3 mü

Metin Bilen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı .::EmrE::. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Facebooktan takip eden arkadaşlar varsa beni bilirler.Durmumun 2 gün içinde kaç kere değiştiğini bu konuda

2,5 ay kadar önce 4S satıp Galaxy S3 alacaktım. Onun yerine o dönem yeni sayılan Note 2 almaya karar verdim. Bu tarhie kadar toplam olarak 39 telefon değiştirdim. Bunların içinde androidler,windows mobile platformlu telefonlar,bir çoğu nokia symbian ve tabi iPhone'ların tümü yer alıyor.

4S'i satıp iPhone 5 alma düşüncem vardı, ancak iOS'tan inanılmaz şekilde sıkılmıştım. Hİçbir yenilik yoktu,sadece duvar kağıdı değiştirebildiğin bir OS. Akıcı,hatasız- bunlar da malesef gün geçtikçe tarihe karışmaya başladı. 4S ciddi şekilde kasmaya başladı. Takılmalar yaşanıyordu falan. Bu yalnızca benim telefonumda değil bir çok arkadaşımda mevcut halen.Uzun lafın kısası değişiklik olsun diye aldım Note 2'yi.

2.5 ay geçti,telefon için daha bir kez kötü bir yorum yapacağım bir hadise yaşamadım. O kadar pratik ve kullanıcı dostu ki Android - eskiden bildiğim o takılan,hatalar ile dolu, app sıkıntısı çeken Android'den eser kalmamış. Üstüne üstülük kalem ve kocaman da bir ekrana sahiptim.. iOS'da olan uygulamaların %90'ı diyeyim mevcuttu Google Play'de.

Cumartesi gecesi kız arkadaşımın da ısrarı ile iPhone 5 almaya gittim. Çok samimi olduğum telefoncu abimden aldım iPhone 5'i. Fakat Note 2 ağzına kadar dolu oldugu için onu da yanımda götürmemi, içini boşaltıp, bilgilerimi yedekleyip pazartesi günü getirmemi rica etti. Hem bu şekilde kıyaslama yapabilecektim ve hangisini beğenirsem onu alacaktım.

Şunu da söyleyeim; iPhone'ların hepsi 2-3-4 hayatımda en uzun süre kullandıgım telefonlar oldu. Genelikle 4-5 ay kullanıp değiştiriyordum telefonları - bunlar arasında 4'ü 2.5 sene kullandım ve 4S e geçtim. iOS hakkında hemen herşeyi bildiğimi düşünüyorum. Ayriyetten bir de iPad kullanıcısıyım.

Herneyse eve geldim,başladım kullanmaya iPhone 5'i. Telefon muhteşem derecede estetik. İnce,hafif ve kaliteli. Zaten beni en çok cezbeden bu olmustu. Tabiki bunlar dışında 4S'ten hiçbir farkı yok. Yalnız hız anlamında çok başarılı. İnanılmaz akıcı.Ve tabi basit. Ancak birkaç saat sonra android'de yaptıgım,kullandıgım birçok kısa yolu,widgeti,özellikleri arar oldum. Ekran zaten minicik geliyordu, internet sitesnde birşey okumak ölüm. Zoom yapmak şart, yanına kıyaslamak için Note 2 yi koydugunda aradaki farkı görünce gerçekten soguyorsun iPhone'dan. Hele iTunes kullanmak zorunda olmak. İnsanı inanılmaz soğutuyor. Kies Air ile WiFİ üzerinden hiçbir kablo program olmadan telefona istedğin dosyayı atabilmek falan çok pratik şeyler. Şu an uzun uuzn yazamayacağım vakit fazla yok; daha sonra tumblr da bir makale yazacağım paylaşırım deneyimlerimi uzun uzun.

Şu an ikisi de yanımda mevcut. Akşama bir seçim yapıp birini vereecğim geriye.Ve bu tabiki iPhone 5 olacak.

Sonuç olarak ben şunu öneriyorum. İki telefonu da imkanınız olursa birkaç saat kurcalayın. Bunca yıllık iPhone'cuyum, gidip geri götürüyorum iPhone'u. Android o kadar güzel o kadar kullanışlı ve gerçekten işinize yarar ki, iOS yanında 3310 gibi kalıyor. S3 için de aynı şeyleri düşünüyorum. Kaleme alıstıgım için Note 2 ile devam edecğim ama S3 çok daha ideal bir telefon. Hem daha küçük. Hem aynı performans neredeyse.

Bir de + - tablosu koyayım, özet olsun.

Samsung Note 2'nin ;

(+) Ekran boyutu
    (+) Kullanıcı dostu bir OS
    (+) Kişiselleştirilebilmesi
    (+) Çok daha iyi internet performansı
    (+) Arttırılabilen hafızası
    (+) PC Sync için programa bağlı olmamak
    (+) Sesli komutlar - bazıları lüzümsuz olsa da ; özellikle kamera çekimi için "shoot" demek, kilit açmak ve özellikle mesaj yazarken dictation - söylediğinizi yazması. Arabada hayat kurtarıcı oluyor.
    (+) Aracımdaki teyb'in bluetooth üzerinden kablosuz olarak telefondan müzik çalması- ve bunu yaparken şarkıları teypten değiştirebiliyor olmam. iPhone'da bunu yapamıyoruz.
    (+) Tabiki hiçbir telefonda olmayan pil ömrü. 27 saat idi dünkü istatistik. Normal kullanım ile.
    (+) Kamera'da birçok ayar bulunması
    (+) S-Pen
    (+) Bu özellik iCloud adı altında iOS'ta var fakat böyle değil. Telefonu formatlamıstım telefoncudayken. Tekrar açtığımda Google accountumu girdim ve tüm uygulamalarım bana sorulmadan geri yüklendi. Tüm fotoğraflarım,tüm ayarlarım,telefon defterim vs.. yani yaklaşık 1 saat içinde telefonum formatlamadan önce nasılsa o hale geldi. Otomatik.
    (+) Hareketli duvar kağıtları olması çok güzel bir özellik.

(-) Tek elle kullanmak çok zor.
    (-) Boyutları birçok insan için büyük
    (-) Kemrası düşük ışıkta iPhone'a göre daha kalitesiz. Normal ışıkta fark yok. Fakat kameranın çekim yapabildiği alan daha geniş.
    (-) Çok kaygan - sürekli düşürüyorum malesef. 3. gün ekranı kırılmıstı. Gayet tuzlu bir fiyata değiştirmiştim

iPhone ;

(+) İnanılmaz estetik. Çok ince,çok zarif. Çok premium bir hissi var.
    (+) Ekranı çok daha doğal. Beyazlar bembeyaz. Retina ekran olması yani.
    (+) Android OS'a göre daha akıcı olması iOS'un
    (+) Her ne kadar bütün gerekli uygulamalar Google Play'de olsa da AppStore bir tık önde
    (+) piyasada Birçok aksesuarı olması - ve yanında gelen Earpod kulaklıklar

(-) Ekran boyutu. Aslında 4" fena bir boyut değil fakat telefon ince ve uzun. Çok şekilsiz bir ekran. Ve ufak hala.
    (-) Pil ömrü. Sabah 9'da şarjdan aldım, normal kullanımla - oyun vs. yok - akşam 17:00'de %24 idi.
    (-) Kamera performansı. - Her ne kadar Samsung'dan iyi gibi görünse de; iPhone'a göre kötü. Çok fazla noise var. iSight kamera olayı daha iyi olmalıydı ama bence kötü.
    (-) iTunes bağımlılığı
    (-) Google Maps yok. Haritalar tam bir rezalet.
    (-) Arka kapak ve yan kısımlar en ufak çizikte boya atacak gibi görünüyor. Çok hassas yani.
    note 2 deil.. s3 ve iphone5 di konu ... o tarafdan bakarsan bende note2 yı tel dıe cebınden biri cıkardıgında gülesim gelıyo. yanı o konu farklı kardesım.. suanki konu s3 ve iphone 5

devil_berk22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ıphone 4s i bile samsunga değişmem kocaman telefonlara hiç ısınamıyorum.

Erden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı .::EmrE::. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Facebooktan takip eden arkadaşlar varsa beni bilirler.Durmumun 2 gün içinde kaç kere değiştiğini bu konuda

2,5 ay kadar önce 4S satıp Galaxy S3 alacaktım. Onun yerine o dönem yeni sayılan Note 2 almaya karar verdim. Bu tarhie kadar toplam olarak 39 telefon değiştirdim. Bunların içinde androidler,windows mobile platformlu telefonlar,bir çoğu nokia symbian ve tabi iPhone'ların tümü yer alıyor.

4S'i satıp iPhone 5 alma düşüncem vardı, ancak iOS'tan inanılmaz şekilde sıkılmıştım. Hİçbir yenilik yoktu,sadece duvar kağıdı değiştirebildiğin bir OS. Akıcı,hatasız- bunlar da malesef gün geçtikçe tarihe karışmaya başladı. 4S ciddi şekilde kasmaya başladı. Takılmalar yaşanıyordu falan. Bu yalnızca benim telefonumda değil bir çok arkadaşımda mevcut halen.Uzun lafın kısası değişiklik olsun diye aldım Note 2'yi.

2.5 ay geçti,telefon için daha bir kez kötü bir yorum yapacağım bir hadise yaşamadım. O kadar pratik ve kullanıcı dostu ki Android - eskiden bildiğim o takılan,hatalar ile dolu, app sıkıntısı çeken Android'den eser kalmamış. Üstüne üstülük kalem ve kocaman da bir ekrana sahiptim.. iOS'da olan uygulamaların %90'ı diyeyim mevcuttu Google Play'de.

Cumartesi gecesi kız arkadaşımın da ısrarı ile iPhone 5 almaya gittim. Çok samimi olduğum telefoncu abimden aldım iPhone 5'i. Fakat Note 2 ağzına kadar dolu oldugu için onu da yanımda götürmemi, içini boşaltıp, bilgilerimi yedekleyip pazartesi günü getirmemi rica etti. Hem bu şekilde kıyaslama yapabilecektim ve hangisini beğenirsem onu alacaktım.

Şunu da söyleyeim; iPhone'ların hepsi 2-3-4 hayatımda en uzun süre kullandıgım telefonlar oldu. Genelikle 4-5 ay kullanıp değiştiriyordum telefonları - bunlar arasında 4'ü 2.5 sene kullandım ve 4S e geçtim. iOS hakkında hemen herşeyi bildiğimi düşünüyorum. Ayriyetten bir de iPad kullanıcısıyım.

Herneyse eve geldim,başladım kullanmaya iPhone 5'i. Telefon muhteşem derecede estetik. İnce,hafif ve kaliteli. Zaten beni en çok cezbeden bu olmustu. Tabiki bunlar dışında 4S'ten hiçbir farkı yok. Yalnız hız anlamında çok başarılı. İnanılmaz akıcı.Ve tabi basit. Ancak birkaç saat sonra android'de yaptıgım,kullandıgım birçok kısa yolu,widgeti,özellikleri arar oldum. Ekran zaten minicik geliyordu, internet sitesnde birşey okumak ölüm. Zoom yapmak şart, yanına kıyaslamak için Note 2 yi koydugunda aradaki farkı görünce gerçekten soguyorsun iPhone'dan. Hele iTunes kullanmak zorunda olmak. İnsanı inanılmaz soğutuyor. Kies Air ile WiFİ üzerinden hiçbir kablo program olmadan telefona istedğin dosyayı atabilmek falan çok pratik şeyler. Şu an uzun uuzn yazamayacağım vakit fazla yok; daha sonra tumblr da bir makale yazacağım paylaşırım deneyimlerimi uzun uzun.

Şu an ikisi de yanımda mevcut. Akşama bir seçim yapıp birini vereecğim geriye.Ve bu tabiki iPhone 5 olacak.

Sonuç olarak ben şunu öneriyorum. İki telefonu da imkanınız olursa birkaç saat kurcalayın. Bunca yıllık iPhone'cuyum, gidip geri götürüyorum iPhone'u. Android o kadar güzel o kadar kullanışlı ve gerçekten işinize yarar ki, iOS yanında 3310 gibi kalıyor. S3 için de aynı şeyleri düşünüyorum. Kaleme alıstıgım için Note 2 ile devam edecğim ama S3 çok daha ideal bir telefon. Hem daha küçük. Hem aynı performans neredeyse.

Bir de + - tablosu koyayım, özet olsun.

Samsung Note 2'nin ;

(+) Ekran boyutu
    (+) Kullanıcı dostu bir OS
    (+) Kişiselleştirilebilmesi
    (+) Çok daha iyi internet performansı
    (+) Arttırılabilen hafızası
    (+) PC Sync için programa bağlı olmamak
    (+) Sesli komutlar - bazıları lüzümsuz olsa da ; özellikle kamera çekimi için "shoot" demek, kilit açmak ve özellikle mesaj yazarken dictation - söylediğinizi yazması. Arabada hayat kurtarıcı oluyor.
    (+) Aracımdaki teyb'in bluetooth üzerinden kablosuz olarak telefondan müzik çalması- ve bunu yaparken şarkıları teypten değiştirebiliyor olmam. iPhone'da bunu yapamıyoruz.
    (+) Tabiki hiçbir telefonda olmayan pil ömrü. 27 saat idi dünkü istatistik. Normal kullanım ile.
    (+) Kamera'da birçok ayar bulunması
    (+) S-Pen
    (+) Bu özellik iCloud adı altında iOS'ta var fakat böyle değil. Telefonu formatlamıstım telefoncudayken. Tekrar açtığımda Google accountumu girdim ve tüm uygulamalarım bana sorulmadan geri yüklendi. Tüm fotoğraflarım,tüm ayarlarım,telefon defterim vs.. yani yaklaşık 1 saat içinde telefonum formatlamadan önce nasılsa o hale geldi. Otomatik.
    (+) Hareketli duvar kağıtları olması çok güzel bir özellik.

(-) Tek elle kullanmak çok zor.
    (-) Boyutları birçok insan için büyük
    (-) Kemrası düşük ışıkta iPhone'a göre daha kalitesiz. Normal ışıkta fark yok. Fakat kameranın çekim yapabildiği alan daha geniş.
    (-) Çok kaygan - sürekli düşürüyorum malesef. 3. gün ekranı kırılmıstı. Gayet tuzlu bir fiyata değiştirmiştim

iPhone ;

(+) İnanılmaz estetik. Çok ince,çok zarif. Çok premium bir hissi var.
    (+) Ekranı çok daha doğal. Beyazlar bembeyaz. Retina ekran olması yani.
    (+) Android OS'a göre daha akıcı olması iOS'un
    (+) Her ne kadar bütün gerekli uygulamalar Google Play'de olsa da AppStore bir tık önde
    (+) piyasada Birçok aksesuarı olması - ve yanında gelen Earpod kulaklıklar

(-) Ekran boyutu. Aslında 4" fena bir boyut değil fakat telefon ince ve uzun. Çok şekilsiz bir ekran. Ve ufak hala.
    (-) Pil ömrü. Sabah 9'da şarjdan aldım, normal kullanımla - oyun vs. yok - akşam 17:00'de %24 idi.
    (-) Kamera performansı. - Her ne kadar Samsung'dan iyi gibi görünse de; iPhone'a göre kötü. Çok fazla noise var. iSight kamera olayı daha iyi olmalıydı ama bence kötü.
    (-) iTunes bağımlılığı
    (-) Google Maps yok. Haritalar tam bir rezalet.
    (-) Arka kapak ve yan kısımlar en ufak çizikte boya atacak gibi görünüyor. Çok hassas yani.
    Emre cok guzel aciklamissin.
    Kesinlikle katiliyorum.
    Audi RS3 ST3..Yakinda ST4
    Porsche Cayenne 4.2 Diesel S

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Metin Bilen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    note 2 deil.. s3 ve iphone5 di konu ... o tarafdan bakarsan bende note2 yı tel dıe cebınden biri cıkardıgında gülesim gelıyo. yanı o konu farklı kardesım.. suanki konu s3 ve iphone 5
    s3 ile note2 arasinda cok fark yok. Note artisi artisi ekran boyutu ve kalemi.

Note kullaniyorum ilk ciktigin gun aldim. kolay kolay da vazgecem.

Metin Bilen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Erden Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    s3 ile note2 arasinda cok fark yok. Note artisi artisi ekran boyutu ve kalemi.

Note kullaniyorum ilk ciktigin gun aldim. kolay kolay da vazgecem.
    ekranı veya bşka bişeyi deil yanı bu konudan sonra bırde istenırse note ıcın konu acarız bılgısı olan arkadaslar yazar..
    ama suan dedıgım gıbı s3 ve i5 hakkında yorumlarsak daha ii olur..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Metin Bilen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ekranı veya bşka bişeyi deil yanı bu konudan sonra bırde istenırse note ıcın konu acarız bılgısı olan arkadaslar yazar..
    ama suan dedıgım gıbı s3 ve i5 hakkında yorumlarsak daha ii olur..

Emrenin yazdiklari note icinde gecerli s3 icinde.
    Zaten bir fark yok aralarinda. Hatta bir cok android telefon icin bile gecerli.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iphone 5e 10 dakika once tekrar baktim.
    Esime alacagim yilbasi hediyesi icin su an 4s kullaniyor. Iphonedan vazgecmiyor.
    Cunku cok estetik )) ama
    Yaninda bide samsung galaxy note 10.1 kullaniyor.))
    Ozellike 5 muhtesem olmus. istediginiz bu ise kesinlikle iphone
    Ben en son 3 kullandim 5 i elime aldigim ekranin uzamasindan baska bir fark goremiyorum.

Gunes G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu tür tellerde işletim sistemi alıyorsun telefon değil esasen.. karar verilmesi gereken şey samsungmu iphone mu dışında android mi ios mu.. bence smart phone alınıcaksa ios bu konuda çok başarılı haliyle iphone..

Android hiç bir telde stabil değil nedenide hiç bir tele özel yapılmıyor android piyasada alternatif yaygın işletim sistemi olmadığı için bütün firmalar mecburi androide şu anda yükleniyorlar s3 de bile bir sürü buglar var..

iphone ile diğer tellerin temel farkı.

normal telefon üreten firmalar sonradan yazılımı tellerine eklerken
    apple da tam aksine yazılım telefon için tasarlanıp üretiliyor haliyle telefon yazılımla kemikle deri gibi uyumlu senkronize çalışıyor..

bunu şimdi yıksa yıksa google yıkıcak.. google motorolayı satın aldı.. şimdi google da apple gibi androidi motorola telleri için %100 uyumlu ve senkronize bir hale getirirseo zaman apple ın tekeli kırılır iki kutup olur bir yanda google motorola cephesi bir yanda apple iphone cephesi samsung falanda yalan olur onlarda büyük ihtimal windows 8 e yüklenirler..
    Android hic bir telde stabil degil ne demek? Yillardir Android isletim sistemini kullanirim, bir kere bile stabilite problemi yasamadim. Onlarca rom ve kernel kullandim, arada sorunlularda oldu, ama ufak bir ugrasi ile canavar gibi calistirdim tum telefonlarimi.

Su stabilite konusu cok konusulur oldu ama ortada bir kanit yok, hatta ios'un daha cok crash ettiginin arastirmasida var buyrun linktedir.

Do iOS Apps Crash More Than Android Apps? A Data Dive - Forbes

Gecin artik su stabilite muhabbetini lutfen...
    You call it turbo lag , i call it foreplay ...

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Yılların iphone kullanıcısı ve hatta forumdaki konunun en aktif üyelerinden biriydim. Bende s3 alana kadar Android şöyle *** böyle kaka derdim. Kullanana kadar biz size burada sayfalarcada yazsak iphone'un ne kadar basit bir telefon olduğunu ve aslında hiçbir halta yaramadığını anlamayacaksınız.

Öncelikle siz telefondan neler beklediğinizi belirleyin. Estetik ve basitlikse iphone alın, kalan herşey için s3.

Yahu telefonun bluetooth'u bile bi işe yaramıyo en basitinden bunu görün bari

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bilgisayar gibi oynarim widget yaparim masa ustum kendime ozel olsun, rom atarim diyorsaniz s3.
    Ben alir kullanirim cok kurcalam diyorsaniz iphone.

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yılların iphone kullanıcısı ve hatta forumdaki konunun en aktif üyelerinden biriydim. Bende s3 alana kadar Android şöyle *** böyle kaka derdim. Kullanana kadar biz size burada sayfalarcada yazsak iphone'un ne kadar basit bir telefon olduğunu ve aslında hiçbir halta yaramadığını anlamayacaksınız.

Öncelikle siz telefondan neler beklediğinizi belirleyin. Estetik ve basitlikse iphone alın, kalan herşey için s3.

Yahu telefonun bluetooth'u bile bi işe yaramıyo en basitinden bunu görün bari
    Olm çok gaza geliyorum bunları görünce, ama sonra pişman olmayayım diyorum.. Oyun skalası geniş mi bu android olayında? Mesela fifa 13 fln indirdim dün elimden düşmüyor. Çalışırken boşa düştügümde oyuna sarıyorum çünkü ben.
    Tango-1 never dies.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gunes G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Android hic bir telde stabil degil ne demek? Yillardir Android isletim sistemini kullanirim, bir kere bile stabilite problemi yasamadim. Onlarca rom ve kernel kullandim, arada sorunlularda oldu, ama ufak bir ugrasi ile canavar gibi calistirdim tum telefonlarimi.

Su stabilite konusu cok konusulur oldu ama ortada bir kanit yok, hatta ios'un daha cok crash ettiginin arastirmasida var buyrun linktedir.

Do iOS Apps Crash More Than Android Apps? A Data Dive - Forbes

Gecin artik su stabilite muhabbetini lutfen...
    yok oyle bir problem sorunlu veya beta rom yuklemediginiz surece.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Shadow_Dancer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Olm çok gaza geliyorum bunları görünce, ama sonra pişman olmayayım diyorum.. Oyun skalası geniş mi bu android olayında? Mesela fifa 13 fln indirdim dün elimden düşmüyor. Çalışırken boşa düştügümde oyuna sarıyorum çünkü ben.
    https://play.google.com
    bakabilirsiniz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Aynen buradan gir incele kankacım

https://play.google.com/store

Benim çok oyun oynama durumum yok ama ekran görüntü kalitesi ve ebat itibariyle s3'de oynamak bence çok daha keyifli. Yattığım yerden sadece ekranı yan çevirip zoom yapmadan herşeyi okuyabiliyorum iphone'da bu yok

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    desktop visualizer diye program var.

masa ustunuzu istediginiz gibi yapabiliriyorunuz. Birkac ornek
    Benim kendi telefonumda bunlara benzer bir goruntu var ve bi ozellikten vazgecmem

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sıkı apple cı olan kardeşime iphone u buzulduktan sonra kendime niyetlenip aldığım htc one x i verdim beğenmezse gene iphone alıcaktım ki 1 yıl oluyor

acaba iphone5 mi alsam dediğimde saçmalama diyor

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen buradan gir incele kankacım

https://play.google.com/store

Benim çok oyun oynama durumum yok ama ekran görüntü kalitesi ve ebat itibariyle s3'de oynamak bence çok daha keyifli. Yattığım yerden sadece ekranı yan çevirip zoom yapmadan herşeyi okuyabiliyorum iphone'da bu yok
    Yurtdışında nerede ucuz acaba bu meret? İphone5 702 dolardı geçen hafta yusufun yanındaydım hiç aklıma gelmedi samsung sormak. Üzerine para vermek istemiyorum 4s'in..

Bİ de kendi adıma şöyle bi memnuniyetimi söyleyeyim Apple'da. Adamlar sattıkları malın arkasındalar her zaman, ben 3 tane iphone degiştirdim sorgusuz sualsiz. Apple Store'a gidiyosun şikayetini söylüyorsun teknik incelemesini anında yapıp sana yeni telefonunu veriyorlar, satış sonrası destek konusunda çok iyiler.
    Tango-1 never dies.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Yurtdışında nerede ucuz acaba bu meret? İphone5 702 dolardı geçen hafta yusufun yanındaydım hiç aklıma gelmedi samsung sormak. Üzerine para vermek istemiyorum 4s'in..

Bİ de kendi adıma şöyle bi memnuniyetimi söyleyeyim Apple'da. Adamlar sattıkları malın arkasındalar her zaman, ben 3 tane iphone degiştirdim sorgusuz sualsiz. Apple Store'a gidiyosun şikayetini söylüyorsun teknik incelemesini anında yapıp sana yeni telefonunu veriyorlar, satış sonrası destek konusunda çok iyiler.
    Deira Naif'de baya bi ucuzlamıştır şuanda. Eylül ayında 900 liraya geliyordu S3

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    soner senin için nfs most wanted / gta vice city / amazing spider man den karelar alıcam s3 de oynuyorm canavar spec (hepside torrenten )

heleki most wanted telefon için çok fazla su birikintileri blur yaşaması falan
    1881 - 193

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)