Latitudenin E segmenti oldugu sehir efsanesidir. Orta sinif D segmentidir.
latitude bir ara benimde çok aklıma girmişti donanım olarak içi filan çok etkilemişti beni konsol mahş e serisi gibi :)
http://d1206.hizliresim.com/y/3/7f61d.jpg
Passat'ın şöyle bir güzelliği var, en dolusunu almak için Mercedes S serisi kadar para bayıldığınız için çok fazla yok :D Haliyle gözünüz boşların içine alışıyor. Latitude eğer en dolusu değilse içi cidden çok kötü. Göğüs ahşap kaplama değilse cidden bomboş ve çirkin duruyor. Yazın bi tane de ben düşünüyorum Latitude. 1.6 dizel, EDC şanzımanlı gelecek dendi. Umarım gelir.
2 sene latitude kullandım...15 gün önce passat 1.6 tdi comfortline aldık...passat her açıdan eziyor:icon_tup:
SuperB Aslen Passat Long'dur..
vw sadece çin ve amerika pazarı için özel ürettiği passat long kasalar var.. bu passat longu avrupa pazarında üretmiyor.. Daha farklı bir strateji ile passat longu skoda bünyesinde Superb adıyla üretiyor avrupada..Yani superb aslen passat long dur..
Superb nin uzunluğu 4838mm Genişlik 1817 mm Yükseklik:1462 mm
Latitue Uzunluğu 4897 mm Genişlik 1832 mm Yükseklik:1483 mm
Latitue Kötü değil bence yeni nesil Safrane segmentinde tercih edilebilir bir araç sunduğu donanım ve performans orantısında gayet iyi..
Latitude bana hic segmentinin hissini vermedi.
Kalıbının arabası degil dedim çıktım.
Bence laguna latitute den daha gosterisli icini bilemem.
Ben karşılaştırmayı beğendim devamını dilerim :).
+1 karşılaştırma güzel olmuş .
2011 2 ayda satisina baslanan araci nasil 2 yil kullandiniz.?
Ezdigi acilari soyleyin bilelim. Comfort excuatuve latitudenin hic yerini ezemez fakat. Higline olursa o zaman ier degisir. Resimdekj arac tr deki en dolu 2.0 tdi dsg passatlardan butun opsiyonlar var. Comfort ve higline arasinda ucurum farklar var
ilk defa latitute seven birini gördüm... :) Kazasız belasız keyifli sürüşler passatla değilde Halk otobüsüyle kıyasladığım zman bile halk otobüsünün kazandığı bi araç yanlış anlamayın..
Passat şirket aracı olarak çok kullanıldığı için sevmiyorum, ne zaman otoparka insem her yer passat.Tabi şirketler prestiji için tercih ediyor o ayrı.
Latitude daha iyidir diyemem ama alıcak olsam o sınıfta farklı alternatiflere yönelirdim.
DH ye dönmesin buralar aman diyim..
Arkadaşda Latitue yere göğe sığdırmamış değil eksileri neyse yazmış öyle Latitue ye özel bir hayranlığı yok.. Kendi aracıda Latitue tabiki herkes kendi aracını sever niye sevmesin..
ilk çıktığı günden beri kullanıyorum kiralıktı araç lafın gelişi söyledim 3-5 ay için seni kırmayayım...latitude bütün motor ve yol sesi içerde...zaten burda sınıfta kaldı latitude...rampada çekmeyen ikindirik bi motora sahip 2 kişi binersen güzel...1.5 latitude ile 1.6 dsg passat gidiş olarak çok fark var...sen iki tane adaptif fara elektrikli aynaya kokuya bakıyosan bişey diyemem...yakıt dersen yakıttada acayip farkları var...1.5 dci privilege ile 1.6 comfortline karşılaştırıyorum ben :icon_tup: