İstanbul Aydın üniversitesindeyim bahçelievlerde, patlıcanıda al gel, bekliyorum rambo. numaram açtıgım konu ilanlarında var.
Printable View
İstanbul Aydın üniversitesindeyim bahçelievlerde, patlıcanıda al gel, bekliyorum rambo. numaram açtıgım konu ilanlarında var.
gidin kumda oynayın bu yaştan sonra limon sandıgıyla ne işim olur.
Belli sizin işiniz gücünüz yok öğrencisiniz ama benım matbaam var para kazanıyorum baba parası yemiyorum ...
konu hem çok hızlı hemde ekşi :D
Stock fn2 nin stock gti dan 4-5 boy hızlı olduğunu düşünmüyorum en azından geçen filtre egzozlu fn2 ile temdeki kapışmamızı varsayarsak hatta sahibi bile şaşırmıştı konuştuğumuz zaman evet fn2 daha hızlı gti dan o bir gerçek ama 4-5 boy olamaz.Sağlıklı araçlar için konuşuyorum.
@Abdullah, ezbere konuşup, klasik cümleler kurmandan ne kadar boş insan olduğun belli oluyor, kimsenin hayatı seni ilgilendirmez ama oradan bir şeylere dil uzatacak GÖTÜN VAR ya hani ben birazdan bahçelievlere geçeceğim gel göstereyim sana kumu da asfaltı da yavşak herif
İşim , gücüm yok,ağır işsizim, oynayacak kumum bile yok, yaz okulana da kaldık,peder'de bayıldı paracıkları, dersleri alıyoruz alttan alttan , bakıyoruz keyfimize iyi degil mi.
Mr Elit , sen daha iyi bilirsin bak bunlar ünvanlarınız.yanlışsa düzeltsin elit arkadaşlar. Öğrenci adam bilemiyor haliyle sağdan soldan
papa (fr. pape)
imparator (fr. empereur)
kral (fr. roi)
prens (fr. prince)
duk (fr. duc)
marki (fr. marquis)
kont (fr. comte)
vikont (fr. vicomte) ya da vidam (fr. vidame)****
baron (fr. baron)
sovalye (fr. chevalier)
Bana yaptıgın karakter analizinden ve cla konusunda ki elitist tavırlarından sonra seni 'dük' ilan ediyorum, biraz daha elitist olup merco' nun a ,c , e serilerinin yanına g,ml falan da eklersen 'çük' bile olabilirsin. Ya da boşver senden bir 'çük' olmaz.
eaahahahahhaa
|o| E L İ T M A T B A A |o| bura mı la dükkan?
Ben baba parasıyla patlıcan ve limon sandığı lafını aynı anda gördüğüm konudan korkarım arkadaş..
Aynen, hatta halktan görünmek adı dış cepheye dekorasyon yapmışlar. Yoksa orası trabya sırtları.
https://lh3.googleusercontent.com/-E...0/100_2397.JPG
o matbaa ne la sana tek bi şey söylicem bizim matbaa sizin matbaayı DÖVEEER :D
Bence hesap fake, adminler eğlencelikli konu olsun diye açtılar , değişik yorumlarla neşelendiriyorlar forumu :D hala gülüyorum ya :D azcık görgü , kültür , kendini bilmek , ne bileyim insanlık işte ya zor olmasa gerek..
benim elit masaj salonundan VİP kartım var :D
ulan yoksa matbaada para mı basıyosun :D:D:D:D(zengin şahan gülüşü) :D:D:D
e200ler gidiyo e250ler geliyo. adamın gözünde gti limon kasası olduysa abimizin ense bayağı heybetli
http://j1307.hizliresim.com/1c/z/qyz79.jpg
Gelde bi limon sandigindan sana ozel bi oymali baston yapim
bnde birazdan bi konu acıcam hit yaptırın beyler :D