http://youtube.dinamiturk.com/watch?...eature=related
Printable View
GTR daha iyi.
GTR ile ZR1 ring videoları aynı ekranda..
http://www.garage419.com/
şunu yazmam gerekiyor GTR ile porsche karşılaştırıyoruz yoksa nissan ile porsche karşılaştırması yapılmadan porsche galip çıkar ama gtr bambaşka bişey.
Tabi deniycez umarım şişirilmiş ve iyi süslenmiş bi balon degildir.
GTR bence de dah önce söledim. Ama turbo bir civic ile roll yapmadan önce düşünmek lazım. Ya da hiç yapmamalı. :)
GTR'ın 7.29 luk derecesini yaptığı zaman kullanılan lastiklerin standart olmadığını okumuştum bir dergide.. Arasıra oluyormuş böyle şeyler.. :D
kıskanıosunuz hala :D o zmn tüm testlerde de standart lastik yoktu daha iyi süre yaptı pistte geçtiklerinden..
yok ya ne kıskıanıcam daha önceki sayfalarda yazdım zaten benim seçimim GTR olur.. :D o nordschleife testini Nissan yapmıştı ve reklam olsun diye iyi bir derece çıkması için daha iyi bir lastik takmışlardı.. normal dergi testlerinde lastik değiştirmiyorlardır heralde.. :D
euheuh :D nissanın o videosunda lastikler gözüküyordu, çıkıpta adam gibi test yapanda olmadı nissandan başka hep ıslak vs de çıktılar, onuda hiç anlamamışımdır gidipte ıslak pistte niye test yaparsın??
Bana kalırsa manual olsaydı hertürlü r35 derdim ama otomatik vs ne bilyim debriyaj yok yaw :D
Yinede boxter sesi değişik heyecan verir insana..
:D bu prestıj ısı komık...mesela range roverlar en esaslısından arazı aracıdır...bayanların altında carsı pazar gezme aracı deıldır...altına range alan gunumuzde prestıjlı ınsan oluyo:D bence yazık oluyo;)
porsche madem o kdr prestıjlı bı marka once 997 turbodakı trıptonık sanzımanını duzeltsın;) a3 1.6da aynen ole vıtes gecırıyo;) gtr ıle safkanlık arasında alaka yok ,sanzıman,yol tutus, tıp vs vs...
hızlı veya efsane yada trde bugune kdr gtr olmadıgı ıcın demıyorum,testler ortada, spor arabayı alma sebebı bellıdır,performans beklersın,yol tutus beklersın,trıptonık vıtesten manuelden hızlı vıtes atmasını beklersın...
ferrarıye neden kımse laf solemıyo? cunku sanzımanı, aktarması durusu yol tutusu harıka;) gtrda ole gozukuyo,her testte cıft kavramalı debrıyajı ve vıtes gecıslerınden ovguyle soz edılıyo... yol tutusu gucu...artık ıcınınde gundelık kullanıma uyum sagladıgı gozukuyo...eee prestıj nerde?
997 Turbonun tiptroniği manuelinden daha hızlı vites atıyor zaten..Ama skyline'ın şanzımanıyla karşılaştırınca yavaş kalıyor 997 turbonun tiptroniği.
997 nın sahıbı bıle aynı erdemın dedıgını soyledı ogun pıstte,bu nasıl sanzıman kardesım ya dedı ha golf ha audı ha bu bı fark yok rezıllık dedı
Pistte daha yavaş kalıyor sanırsam viteş düşürürken falan geç düşürüyor ama hızlanma verileri olarak manuelinden daha başarılı.
cem ogun hızlanıyoruz basıyorum beklıyorum vıtesı atcak dıye cay ıcıyoruz o arada dedı :D
tiptronic'i begenmeyen manuel alsin :D
Turboyu beğenmeyen GT2 alsın :D
Porschenin prestijle bi alakası olacağını da sanmam. nerden çıktı bu önyargı onu da anlayabilmiş değilim.
iste soledıgımde bu prestıjle alakası yoksa, spor araba alıyosan,safkan olanı almak mantıklı;) mesela en son cıkan stilarıda begenmıyolar,sureklı kafadan kayıyo dıe, butun testler aynı seyı soyluyosa bı keramet vardır...porscheyı begenmıyolar demıyorum,sadece gtr ın daha ıı oldugu soylenıyor...ıkısınıde surmedım kesın bısey solemek yanlıs olur:D fakat ızledıgım,takıp ettıgım kdrı ıle gtr spor otomobıl olarak degerlendırme yaptıgımız zmn ustun;)
trde 997 turbo var birsürü yola çıkmış dolaşan gazlayan ....
Gtr da gelir elbet denenir görülür bazı testleri gerçekçi görmemek daha dorğru bu basın için hazırlanan olaylar çok fena işler dönen dolaplar ispanyol dizileri gibi ...
bu arada turbo denen araba yeni makyajı ile DSG li halde geliyor ozamn o vites sorunuda kalmıycak ortaya ozamn işler fazlası ile deişicektir benden sölemesi ayrıca merakımı mazur görün ama Skylinenı Trde deneyen kaç kişi var ? onuda geçtim gazladığını gören deneyen vs..vs..
bende merak ediyorum tabiki skyline adını kötülüyecek bir araç çıkmıyacaktır ortaya ancak yeni kasa yani makyajlı kasa Turboda benden sölemesi can yakacan cinsten ....
Karşılaştırma dışına kaymak gerekir ise Skyline Nissanın en hızlı en spor otomobilidir dorumu ? Benim fikrim doğru :D
Peki sevgili Alaman abiler de ürün gamının en üst spor aracı ne seri üretim Carrera GT (ki gelene kadar GT2 Gt3 vs..) ...
eh dahada bişi yazmıyım ben ....