Bilemicem o kadarını abi de 1.4 ie şahin olması lazım neyse abi konu bu değil :)
Printable View
Bilemicem o kadarını abi de 1.4 ie şahin olması lazım neyse abi konu bu değil :)
kesınlıkle s motor almanızı tavsıye ederım. i.e alırsanız eğer beyınle uğraşacaksınız çok sıfır beyıne bıle garantı vermıyolar karbüratörlü doğan s - sl - slx almanızı önerırım . konyada krank yapan bir kaç yer var oem kola işlem yapıyolar gönderıyolar egzantrık filan rahatça bulunuyor zaten. iyi bir karbüratör ustası bulmanız gerekıyor karburatör ayarı arabanın canı ciğeri :)
Biz yaz kış 40 krş yakıyorduk. Ancak yaktığı kadar keyif veriyordu. Ama bazı arkadaşlar arabanın gaz ayarını öyle kısıyordu kullanırken de karıncayı incitmiyordu. Milletin içinde de arabam 20 krş yakıyor diyordu :D ben alıştım artık. Tofaş bu zamlarla +30 kuruş kesin yakar :D
Kendi aracım 50 kuruş yakıyor şuanlık rektefeden sonra bakalım ne kadar yakacak :)
1.6ie motoru karbüratörlü sisteme çevirmenin maliyeti nedir ve hangi parçalar değişir yardımlarınızı bekliyorum :)