basliktada belirttigim gibi haftasonuna deneyecez insallah. fikir almak istedim
ae101: 51.lik duz boru
accent era: chip var 130 hp oldugunu soyluyor sahibi
sizce nolur?
basliktada belirttigim gibi haftasonuna deneyecez insallah. fikir almak istedim
ae101: 51.lik duz boru
accent era: chip var 130 hp oldugunu soyluyor sahibi
sizce nolur?
eranın stogunada bındım...fıltrelı eksozlu saglıklı cok duzgun ae101 ede bındım erada yazılım varmıs şaka yapar corollaya era![]()
chipli denilen abuk subk ayarsız araçlar oluyor stock kadar anca gidiyor öyle bir durum yoksa sağlıklı yazılım varsa aça aça gider era![]()
-Fırat
ben diyorum sana era geçer, senin arabada 2 kişi 4 kesici zor yapıyoz benzer yolda ben 6 kişi stok era ile 180-190 oturuyodum net
stok era götünde gelir, yazılımı boktansa yılmazların arabanın o zaman şansın var, ha bide 70 de dene senin en iyi yerin bro![]()
zevkine denencek sonucta cok onem verdigimizden degilera`nin sahibi yeni chip yaptirmis arabasinin gidisini gormek amacli teklif etti bakalim deneyecez haftasonu
tesekkurler bu arada cevap icin
gorucez haftasonu insallah tesekkurler cevap icin![]()
2 aracda saglıklıysa era 2 boy flan onde olur. Ben megane3 hb yazılımlı ıle denedım roll de 160 a kadar kafa 180 de 1 boy onumde oluyordur.. Vdeo cekmeyı unutmayın![]()
video cekicez koyarim buraya haftasonu![]()
bizle denerken çekme zaten![]()
yılmaz eraya binsin çeksin telefonla işte, selam söylebide bizim yolda deneyin
korollanın kapak portlarına parmağım dahi girmiyorsa i20 bile saplar bence![]()
130 hp civarı era dizel bende de vardı,denizlide egzoslu,filtreli 2 integrayla denedim ikisinde de araya tırlar giriyodu. erada sorun yoksa denk bi deneme olmaz bence.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)