gözümü karartıp alıcam galiba
Printable View
Daihatsu avrupadan çekildi diye birşeyler okumuştum. Servis problemi olusmuş tüekiye de bundan dolayı bazı parçaları çok pahalı diye okumuştum. Ne kadar doğrudur bilinmez tabi
bunu satıp c220 cdi alırken takasta 15'e vericektim bari ilan vereyim dedim hadi 22 sallayayım dedim 15 dakika sonra satıldı :) Arayan kişi 3 aydır kazasız boyasız arıyordum demişti :D
Kısmet fiyat olayı arz talep. Ben 15 civarından fazla vermem.
Daihatsu avrupa ve Türkiye'den çekildi satış yapmıyor. Servis ve parça sıkıntısı kesin olur ama çoğu parçası toyota ile aynı mesela stopların üstünde toyota yazıyordu ;)
Hakkında fazla bir bilgim yok ama ben çok beğeniyorum, bence alınır. Birde Türkiye'de smart ve copen'den başka kei car var mı ?
Parça çok problem olmaz. Detaylı bi klavuz indirip parça numaralarıyla toyota servislerinden tedarik edebilirsiniz bi çok parça ortak zaten. Kaporta hasarında bekleme süresi uzalır ama sorun olmaz. Performansı gayet tatminkardır. Turbolarsanız saka makinesi olur. Değer mi? Bence copen kupon bi araç. trafikte farklı olmak her zaman iyidir.
Uzun bi süredir baya hosuma gidiyor.. Hatta arabayı satmaya niyetlensem hiç düsünmedem alıcam yoksa içimde kalıcak :))
Şu resime baktıkça ve videoyu her izlediğimde resmen aşık oluyorum arabaya :)
http://www.araba-resimleri.net/data/...atsu_copen.jpg
Daihatsu Copen roadtest - YouTube
bende senin gibi düşünüyorum abi param cebimde bekliyorum o rakamlara alınır gibime geliyor ama herkes 5 lira üstünü yazıyor ne tutturabilirsem kimse zara etmiyeyim veya en az zararla kapatayım diyo parça problem gerçekten far 450 lira çekmişler yazıyodu daihatsu forumda :D o paralar beni parçalar
mx5te dusunebilirsin :)
Bende uzun süre sirion kullandım yağını değiştir kaza yapma emin ol parça sorunu yasamicaksin çünkü arıza yapmicak araba ilginç bir şekilde inanılmaz sağlam yakıt emsallerine göre makul gidişi emin ol beklediğinden iyi cikicak birde ben satmadan önce hala servise gidiyordum 10 yıl hizmet ve parça temini zorunlulukları olduğunu söylemişti yetkili umarım bu bilgiler yardımcı olur :)