polo gti ve rocco stock halde hızlıca 235 lerı goruyormu? bence bıraz abartı olmamışmı?butun ızledıgım vıdeolarda poloda roccoda 210 dan sonra gıdım gıdım ılerlıyolar kaldıkı fabrıka top speed 229 olarak belırlemış zaten... yazılımlı polo ve roccolardan bahsedıyosunuz sanırım![]()
polo gti - YouTube
Bu videoyu stock halde ki aracımdan çektiğim ilk video..ilk denemem..daha 850 km filan dı![]()
1.4 arabanın gıdım gıdım gitmesi normalo hızlara çıkabilmesi bile başarı
bende stok halde çok hafif eğimle 245 i görmüştüm.Şu an hiç denemedim ama tahminen 260 çeviririm.260 ile giden bir polonun içinde bulunmak istermiyim orasını bilemiyorum
220'yi telaffuzu bitirirken 224 derken 228 derken 231 - 236 -238- 240 hiç de kötü gıdım gıdım bir ivlemenme değil sanki3.0 lt bmw falan değil ki bu süratlerde bundan daha gıdım gıdım olmadan hızlanan 1.6 t araç var mıdır ?
-Fırat
Yanlış anlama olmuş.''200-225'' km hız arası hızlanma 18 saniye civarı aynı süratler focusta 25 saniye civarı demek istedim0-200 hiç denemedim fırsatta pek olmadı aslında bende bilmiyorum sağlıklı bir polo gti kaç saniyede çıkar.Ama 0-100 stock araçta asfalt şartlarına göre 7 saniye altında çıkabiliyor onda anormal bir durum yok
![]()
Focus ecoboost 180 likler ciddi anlamda kısık araçlar. Yürümesi için cai (k&n stock araca 10hp verdiğini iddia etmekte), güzel bir catback ve yazılım ile üzerindeki ufak kp39 turbodan tam randımanı alıp 220hp & 300nm civarlarında baya güzel yürüyor. İngilterede fabrikadan mountune kitli 220hp lik ecoboost fiesta st ler ortada ne gti ne cupra bırakıyor, ödül üstüne ödül alıyor o motorlar bilginize.
Stock haline o kadar para verip alinan ve gitmeyen bir araba çöptür
Ya ne alaka şimdi ? Golf7'nin ağırlığı belli,105 hp beygiri belli.
Polonun beygiri belli ağırlığı belli fabrika verisi belli...
105 hp ile 230 gördüysem 180 hp'lik bir araba 250 göremezmi?Gayette çatır çatır hızlana hızlana görücektir
Bu arada evet herşey motor gücü değil,180hplik focusun gerçek gücü olmadığı gibi
Buda aynı yolda Golf 160lık?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)