şu zamanda alınacak en güzel araçlardan birisi bana göre. (o fiyatlarda)
Printable View
şu zamanda alınacak en güzel araçlardan birisi bana göre. (o fiyatlarda)
520i 328lerdeki 2.0 blogun destroke olmuş hali.. yazılımla ondan çıldırıyor bu makıne 240 hpyi görüyor.:)
F30 kasanın 2.0 dizeli bile çok mantıklı.Şüphesiz piyasanın en mantıklı en güzel arabası.Tip, yol tutuş, konfor ne ararsan var.Param olsa da bende alsam:)
Eğer illaki yazılım yaptırırım diyorsanız 316 alın, stock binerim derseniz 320i alın.
VAlla geçenlerde kullandım, çok begendim arabayı.. Hissiyatı çok iyi.
Berkan abinin paylastigi tam da tarif ettigim araç ki bence m joy dan daha albenili duruyor
10 gun once 3.20ed aldim sifir.Su anda 1000km oldu.Start stop hic kullanmiyorum ki yakit sarfiyatina cok katkisi oldugunu sanmiyorum.Surekli ecopro modda ve gazi okşarcasina kullaniyorum.Trafige nadiren giriyorum ortalama yakit tuketimi 9.2lt altina inmedi.Arabayi almadan once internette cok okumustum 5lt bile yazan vardi hayatimiz yalan dolan olmus.Ankaraya 90km sabit hizla 3 kere gidip gelmeden 7lt gorecegini bile dusunmuyorum sahsen.Arac yeni diyemi cok yakiyor diyecegimde bu kadar farketmez.Gidisi sanzimani cok iyi benim dusuncem e36 dan sonra cikan en buram buram BMW 3 serisi. Aracin konusunu yakinda acarim forumda.
tum hayallerim yikildi resmen 9.2 lt yakiti bu kadar dikkatli kullanmaya rağmen yakiyorsa , bu araci almadan insani dusundurur.
Sizde söylüyosunuz araç daha 1000 km'de, biraz yol kat edin 7'lere düştüğünü zamanla göreceksiniz.
Dizel 120d mi satip 116i almayi cok dusundum. Yazilanlari okuduktan sonra iyikide 120d ile yola dvm etmisim diyorum. Tahminim benim kullanim tempomla sehirici enaz 11-12 lt yakar. Dizelle yakit ortalamam 7-7.5 arasi
en mantıklısı almanyadan 114i almak oda 1.6t 102 hp :)
hayırlı olsun ve biraz sabır Baran yürümeden nasıll kossun :)
arkadaşlar hemen litre hesabına girmeyin araç biraz km yapsın... 9.000 km ortalamam 6,6 litre karma....
Bu araci alirken ayni aksesuarlarla 3.20d olanıyla arasinda nerdeyse 50milyar fark oldu dusunmedim bile ki dizel araba sevmiyorum.Km olarakta aradaki fiyat farkini cikarmam imkansiz o yuzden yine alsam 3.20 alirim ama 7lt bana hala inandirici gelmiyor istanbulda.