Ayen benimde demek istediğim bu.otomatikşe lpg de 28 30 larıda seyredermi?
Printable View
Ayen benimde demek istediğim bu.otomatikşe lpg de 28 30 larıda seyredermi?
14-15 litre lpg yaksa 28-30 kuruş anca yakar
2007 sonrası motorlar güncellendi. Onlar full şehir içi otomatik normal kullanımda 10 litrelerde geziyor
o kasanın faceliftleri ile ilgileniyorum bende aynı şekilde.stepne havuz tabanında , dışarıda değil dimi?(simit için)
Stepne havuzu yok. Akü arkada. Belki opsiyonel bi durumdur araştırmak lazım.
Düzeltme kalktı ikinci sefer yazıyorum benim arkadaşımdaki araçta strpne yok demişti. Belki olanlarda havuz vardır stepne oradadır
valla inşallah vardır.Bagaj lazım çünkü.Havuz yoksa iptal olur benim kriterlere göre
Ahmet 16i bakacagına direk 118i bak bence en azından birazda olsa gider,keyifl olur araba.
16 yerine 18 de olabilir ama bagaj havuzu yoksa iptal :D
3 Ay once arkadaşım aldı 1.16 benzinli. Ankarada 10.litrenin altına düşürümedim lanet olsun diyodu :D
Ahmet rft lastik olması gerekli sanmıyorm 1 serisinde stepne havuzunun olduğnu
E87 runflatle cikiyodu, bagaj havuzu yok. Ufak bi tamir kiti vardi benimkinde. 12 civari yakar, cok gitmez. Gazlamayla isi olmayan birisinin Lpg'yle cok guzel kullanabilecegi bi arac.
Gazlamayla işim yok gündelik kullanılacak araç.Ama bagaja ihtiyacım var.Bagajın resmini dahi görmediğim için soruyorum.bagaj halısı altına simit depo sığma imkan ihtimali varmı?
konuyu sahiplenmiş gibi olduk ama o stepne detayı önemli benim için , güncel diyelim.
Stepne yok abicim bizdede var 1.16 yakıtından lpg de cok memnunuz performansı da izmir asfaltında bizi yeteri kadar tatmin ediyor :)
günümüz 1.6 dizel araclardan hemen hemen daha hızlı
lastikler runflat cıktıgı için bagaj bomboş
akü arkada
bizim araçta koltuk altında hoporlor ısık paketı sunroof vesaire var gayet keyifli :)
Kardeşim tüm sorularımın cevabı sende.Dünde başka bişey sordum ama görmedin galiba.face e gel:D
tüpte %60 tükettiğini varsayarsak lpg 2 liradan kabaca 23 kuruş falan.Tüketim gayet güzel.