Clubman S otomatik düşünüyorum zaten bir araç buldum bugün bakmaya gidecektim ama önce görüşleriniz almak istedim. Teşekkürederim.
Printable View
Uyguna alip uyguna sattiginiz surece kumes falan olmaz, ikinci eli geberik o da ayri gercek. Clubman S bakmaniz daha mantikli olur. Guzel yol tutar, yapilirsa feci ilgi ceker. Tercih onceliginiz arabanin elden cikarma kolayligi ise almayin.
Arkadaşım ölünün ölüsü fiyata 5,5 6 ayda ancak elden çıkardı arabayı... Aldığı araba 13bin km çok tatlı mavi renk boyasız araçtı hemde. Sonra tövbe etti. Clubman macera olur söyleyeyim. Burada tavsiye edenlerin diline kolay, bir kişi almış mı bakayım? DSG konusunda da ölü rocco alırsanır 50ye tabiki sıkıntılı çıkar, 2012 ve üstü az km hep servis bakımlı roccoda sıkıntı yaşamazsınız. R56 hoş araba küçüklüğünü dert etmeyen için ideal hothatch.
Arkadaşlar alın alın diyorsunuz ama vebali var hakikatten çok zarar eder ikinci elinden evlat olur. sahibinden de hepi topu 35 tane clubman var bunun da yarısı 2014 ten kalma ilanlar. yine de kafan hangisine yatıyorsa onu al dostum onu al bunu al demem ama durum budur.
Bence en uygununu ve dusuk kmlisini alin, boyasina vs takilmayin. Komple JCW falan yapildiginda, coil over ve duzgun jantla ekolde duruyor :)
Ama daha para harcayan gormedim TRde :)
bana galerici arkadaşımın getridiği clubman'de 37 bin tlye getirilmişdi tam dolu paket otomatik boyasız değişensiz kazasız belasız cam tavan deri v.b daha yeni bir iki ay önce düşünüyordum açıkcası o kadar ucuz olmasa yani 45-50 civarında olsa hayatta vermezdim zaten elden zor çıkıcak bir araç..
sahibinden fiyatlarına aldanmayın arkadaşlar..