2001 model Toyota raw4 almak istiyorum buldum fakat detaylı bilgi bulamadım. Kronik sorunu vs. İyi ve kötü yanları nelerdir. Araç 100 bin de 2001 lpg li ilk sahibinden boya kaza yok 46 bin
2001 model Toyota raw4 almak istiyorum buldum fakat detaylı bilgi bulamadım. Kronik sorunu vs. İyi ve kötü yanları nelerdir. Araç 100 bin de 2001 lpg li ilk sahibinden boya kaza yok 46 bin
YamahA Xmax 250 ABS
Cins bir araba seçtim galiba yorum yok![]()
YamahA Xmax 250 ABS
Yollarda pek görmüyoruz Rav4. Tercih edilmiyor olabilir. Honda CRV çok daha yaygın.
Okumadan imzalamam.....
Crv nin son kasasının 4x4 ü bile iş yapmıyorlar o yüzden onu eledim ve çok eski yüze sahip geliyorlar bana. Bu araçta da tek korkutan kronik bir sorunu olup olmadığı ve sürüş zevk-i nasıl acaba
YamahA Xmax 250 ABS
Açıkcası 1.6 fsi golf yada jettaya 40-50 vermek istemiyorum . O yüzden buna yöneldim .caddy var satıyorum ama alacak para var eğer iyiyse direk alırım
YamahA Xmax 250 ABS
Toyota olması yeterli bence düzenli bakım yapıldıysa bir şey olmaz, ki elektronik açıdan çok oyuncaklı da değildir onlar
Fiyat kafanıza yatıyorsa ve araç da yıpranmamışsa alın binin bence güzel güzel
Daha 100.000bin de doktor ilk sahibinden alacağım ezik çizik yok kapalı otopark arabası fiyat 46 lpg mevcut. 4 lastik sıfır. Hatasız yani
YamahA Xmax 250 ABS
Günceldir bana yarın 5 e kadar bileği lazım dostlar
YamahA Xmax 250 ABS
4x4 olma şartı varsa 50bin fiyat bandına 2006 üstü Forester tercih edileblir.
(Örnek olması açısından koydum, ilanla alakam yok)
2007 Subaru Forester 2.0 51.500 TL Galeriden satılık ikinci el - 571987983
Derinlemesine hasta bir topluma uyum sağlamak bir sağlık ölçütü değildir.
2001 model için fiyat fazla bence.
2001 Toyota RAV4 2.0 48.500 TL Sahibinden satılık ikinci el - 581031328
Araç bu mu acaba?![]()
kadere 45 diyip alacam valla ne yapayım
YamahA Xmax 250 ABS
1 hafta gibi bir süreyle kullandım. Bizim araçta LPG yoktu bir de. Hayatımda böyle yakıt tüketen araç çok az gördüm. Chrysler 3.5 aracım bile bu kadar yakmıyordu. Şanzıman kanser etti beni, gitmiyor da meret. Plastik kalitesi vs de öyle pek iyi değil. Açıkçası ben tercih etmezdim.
Valla benzer fiyatlara 4-5 yaş genç Forester çok daha mantıklı bir seçenek gibi görünüyor. Rav4'ün dışı eh ama iç tasarımın eskiliği ve basitliği de insanın canını sıkar gibi 45-50 lira para verince
2008-2012 RAV4'ümüz oldu hiç bir sorun yaşamamıştık ama denildiği gibi biraz yakıtı yüksekti, tabi yakıt depolarınında ufak olması bunda etken. Suzuki Grand Vitara ve ya Levent'in dediği gibi Nissan X-Trail'de bakılabilir, en azından model yılı daha yeni ve güncel görünümde olurlar. Hayırlısı olsun.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)