User Tag List

Sayfa 6/10 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
183 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Mercedes A 180 CDI AMG vs Volvo V40 R Design D2

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hahahaha bilmeden taş bana geldi

Dolabım gömleklerden montlara ayakkabılardan deniz şortuna terliğine kadar Lacoste...Herhalde bir mağaza ile yarışacak kadar ürünü vardır evde. Tabiki ben tarzını beğendiğim, bana yakıştığını düşündüğüm için alıyorum gösteriş gibi bir çabam yok

Ama dediğinde haklısın memlekette gösteriş budalası çok insan var. Ben A180 daha sportif his verdiği için alırdım misal yıldızı için değil. Ama yıldızı için alacak çok insan da biliyorum tanıyorum. Ben olsam 2. el bir F30 tercih ederdim arkadaş sıfır ve dizel düşünüyor sanırım ama.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

samhain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dragger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hahahaha bilmeden taş bana geldi

Dolabım gömleklerden montlara ayakkabılardan deniz şortuna terliğine kadar Lacoste...Herhalde bir mağaza ile yarışacak kadar ürünü vardır evde. Tabiki ben tarzını beğendiğim, bana yakıştığını düşündüğüm için alıyorum gösteriş gibi bir çabam yok

Ama dediğinde haklısın memlekette gösteriş budalası çok insan var. Ben A180 daha sportif his verdiği için alırdım misal yıldızı için değil. Ama yıldızı için alacak çok insan da biliyorum tanıyorum. Ben olsam 2. el bir F30 tercih ederdim arkadaş sıfır ve dizel düşünüyor sanırım ama.

Lacoste konusunda hem fikirim kalitesi de bence iyi ama
    Sıfır alacağım kesin, benzin dizel çok farketmez ama rakam olarak max 110 - 115 arası olabiliyor... Bu sebepten 1.16 dize ve 3.16 benzin m paket beni aşıyor... Dizel olsun yurt dışı tur vs düşünüyorum benzinde epey can sıkıcı olacaktır...
    A3 A Sline da rakam olarak aşıyor beni, rakamları uysa kasa ve donanım olarak A ve V40 tan geride kalıyor...

Mercedes alınca herkes o yıldızdan belki beklentilerini tepe noktada tutuyor ama A serisi klasik bir mercedes değil biliyorum 30 dk sonra deneme sürüşü ayarladım ona gideceğim hatta. Bi de V40 R denk gelse denemek için hiç sorun kalmayacak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Test sürüşünde A serisindeki o sportif hissiyatı alacaksın eminim, hayırlısı olsun. Volvoda test aracı olmaması bile bi (-) puan.

Yeni kasa A3 hb modelleri bence çirkin, alınırsa A3 sedan alınabilir o baya yakışıklı duruyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben hala milletin bilgisiyle değil kendi zevkinize göre araba almanız gerektiğinden yanayım , yok pejo motoruymuş da yok citroen motoruymuş da bence bunlar çok önemli değil koskoca Mercedes ve Volvo motor üretemedi de sizce buralardan arabayı ucuza getirmek için mi motor aldı zannediyorsunuz ? Bırakın bu türk müteahhitlerin inşaattan çalma taktiklerini ya tam tersi olsaydı mercedes motor bizim deseydi o zaman reno fiyatları mı artacaktı bizim renomuzda mercedes motoru var diye ? Ha bahsi geçen motor cla aracımda vardı yakıt konusunda çok başarılı ama öncelik ekonomi amaçlı olduğu için performansı öyle ahım beklememek lazım . Cidden merak ediyorum yalnız a180 veya v40 görünce aaa bunlar reno motorlu hahaha diyen var mı acaba

Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence yoktur, hatta toplumun %95i bilmiyordur.

Herşey çok bilmekten kaynaklı, kusur bulacağız ya sarıyoruz birşeylere.

İzolasyonu iyi olsun çok gürültülü çalışmasın, arabayı götürsün sorun çıkarmasın yeter ne motoru olduğunun ne önemi var

Ssangyong dediğin o tipi bozuk, belki de dünyanın en çirkin tasarımına sahip araçlarda mercedes motoru var da ne oluyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla bence sizler yok desenizde bence bunlar önemli noktalar, bir volvoda ford focusun, yada minin yada citroen'in motorunun kullanılmasını anlarım hele heleki oldukça başarılı güçlü bir motor ise.

ama bir mercedeste bir Renault motoru olması bence sadece birşeye işarettir oda adamların aynı marka, o yıldız ile milleti T-bone steak veriyorum zannederek soya fasulyesinden yapılma köfte vermektir.

ha çok para odaklı bir adım olmasaydı bu adım ozaman Mercedes A180 e Renault 1.5 dci değil 1.6 dci motorunu takardı şöyle adam gibi 136hp-320tq ama onların onun yerine piyasada 10 seneden fazladır olan 8v,tek eksantrik motoru koymuş ise olayı tamamen ucuza mal üretmektir değilmi?

olmasaydı şu an C 200 bluetecdede 1.5 dci görürdük ama onda 1.6 dci var, oda E nin ucuzu ne diyim.

elin Amerikalısı adam gibi V8 Mercedes Benz motorlu E alır biz Renaultun en düşük hacimli, millatdan kalma motorlu A kasasına hayran olur Volvo V40dan üstün tutarız yabancı kaynakların her birindede karşısında ezilse bile

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neyse gereksiz muhabete girdik beyler arkadaş zaten Renault motorunu takmadığını belirtmişti.

gerekli gereksiz tüm yorumları aldı, artık kendi seçiversin ve hayırlısı olması dileği ile diyelim yoksa muhabetin sonu yok, burası türkiye hele hele netdeki türkiyede herkes mühendis, araç satıcısı, mekanik, araba uzmanı biraz daha sıkarsak fast and furious 9 (artık kaçsa) bile burda çekilir

halilcakir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben kendi adıma birebir iyisiyle kötüsüyle herşeyini anlattım arabanın.Umarım faydası olmuştur.

Onun dışında A satılsa bana bir faydası yok V satılsa bir faydası yok

Ortalama bir araba meraklısı olarak tecrübelerimi paylaştım.

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

kral bir buluş ve kesinlikle kaçmaz derim, açıkçası bu varkende v40 yada a180 ben şahsen düşünmezdim be

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...19765775/detay

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yarbay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dostum senin acilen yeniden Google araması yapıp iddialarını gözden geçirmen lazım.

önce bmwde getrag şanzımanı yoktu şimdi M3 te oldu, eeee kardeş daha başka neyde olacaktıki? zaten bizimde farklı bir iddiamız yoktu ,bmwde olmadığına dair iddiası olan sendin,şimdide var diyensin.

sonra vw de 2012de yağlı şanzımana geçildi dedim yok öyle bir şey dedin, aykan adana vw aramam 2dk aldı sonuç aynende öyle 2012 sonra vw dsgler bak bakim yağlımıymış değilmiymıiş.

en son olarakta hocam miniyi kim üretiyor Tofaş flnmı aldıda haberim yok ben en son BMW üretiyor biliyordumda? onuda geçtim akabinde yazdığında yanlış BMW asla psa motoru kullanmadı, psa olmadı demişsin.

ben sana modeline kadar yazmışım yine bakıpta googledan bir arim acep yanlışmıyım yarbay doğrumu demeden uydurmuşsun.

bak bakim hocam varmıymış yokmuymuş? İngilizcen yoktur diye zahmete girip Türkçe link buldum oku bilgi sahibi ol netde tanımadığın adamları kendi yanlışlarını saydırarak başkasını haksız çıkarma çabasında olma diye.

http://www.otogündem.com/ekonomik-seride-sporcu-keyfi/

tatmin oldunmu? sendeki bilgilerin ne derece doğru, bendekilerin ne derece yanlış olduğunu sanırsam anladık artık
    Ingilizcem var tek tuk, atarsan bakayim bilgilenmis olurum cok kotu bozuldum , kelime oyunuyla isim yok anlayan anladi senin piyasada bozulan getragli bmw ler dediginin asli olmadigini, yuzde 95 bmwde getrag yok, sifir satilan bmw lerin yalnizca manuelleri ve m serisi bmw lar getragdir gerisi yani senin kastettigin ve caddede dolanan tum bmw ler zf' dir. Hayati google dan yasamayalim internet iyi kaynaktir ancak cop bilgi de coktur , 2012 sonrasi dsg kuru diye iddiam da olmadi hayal gormeye de gerek yok, kuru dsg de yag aliyor islaga gecmekten kastiniz buysa zaten kurularin hepsinde de yag var. volvo dedigimiz arac iyidir hostur arada kalmistir audi bmw mercedes le kiyas goturcek arac degildir bu ucluyle de rekabet edememistir, 320d satip s60 la mutlu olmaniza sevindim o da bi bakis acisi tabi ) , ah bu doktor, muhendis, eczaci egosu, kibiri yok mu )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MK8800 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben hala milletin bilgisiyle değil kendi zevkinize göre araba almanız gerektiğinden yanayım , yok pejo motoruymuş da yok citroen motoruymuş da bence bunlar çok önemli değil koskoca Mercedes ve Volvo motor üretemedi de sizce buralardan arabayı ucuza getirmek için mi motor aldı zannediyorsunuz ? Bırakın bu türk müteahhitlerin inşaattan çalma taktiklerini ya tam tersi olsaydı mercedes motor bizim deseydi o zaman reno fiyatları mı artacaktı bizim renomuzda mercedes motoru var diye ? Ha bahsi geçen motor cla aracımda vardı yakıt konusunda çok başarılı ama öncelik ekonomi amaçlı olduğu için performansı öyle ahım beklememek lazım . Cidden merak ediyorum yalnız a180 veya v40 görünce aaa bunlar reno motorlu hahaha diyen var mı acaba
    Begenilen oyle de kardesim sonra kotu oluyor arkadasim 82 liraya zamaninda c5 2.0 hdi almis full, passat parasiydi. 28 e verdi, denk passatlar nerdeyse iki kati ediyordu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biraz önce kırmızı 790 Km de bir amg a 180 cdi test ettim. Daha öncesinde de 8200 Km de ikinci el amg içine bakma şansım oldu...
    Test aracı henüz 700Km de oldugundan sıfır gibi sessiz ve hatasızdı, kasislerde epey sert 18'' olmasından ötürü, yokuşlarda da benim eski megane dizelden geride kalacağı kesin. Ağırlık olarak 1400Kg civarlarında olmasından ötürü... Çok bi eksi bulamadım şanzuman, ses, iç mekan darlığı ve görmedim...

Gelelim 8000km de ikinci el olan araca. Km kadranı hakkaten 1 parmak girecek kadar ayrık duruyordu, camların kenarındaki piano black kaplamalardan ses vs gelıyordu.
    Volvo R bitane buldum ama oda ikinci el de test için izin verilmiyor ona da haf sonu bakacağım..

Audi ler hakkaten fena değil ilk ilandaki beyaz güzel gözüküyor. Cam tavan vs s line hariç full..
    Ayrıca Borusan dan mail geldi, 1.16 dizel m paket 120bin, 3.16 benzinli m paket 130 bine kadar indiler...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onur_S Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Begenilen oyle de kardesim sonra kotu oluyor arkadasim 82 liraya zamaninda c5 2.0 hdi almis full, passat parasiydi. 28 e verdi, denk passatlar nerdeyse iki kati ediyordu
    Evodan sonra x3 alan arkadas mi bu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    316 M paket 130 iyi fiyat, aylar önce o fiyatlara 128e falan veriyorlardı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onur_S Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ingilizcem var tek tuk, atarsan bakayim bilgilenmis olurum cok kotu bozuldum , kelime oyunuyla isim yok anlayan anladi senin piyasada bozulan getragli bmw ler dediginin asli olmadigini, yuzde 95 bmwde getrag yok, sifir satilan bmw lerin yalnizca manuelleri ve m serisi bmw lar getragdir gerisi yani senin kastettigin ve caddede dolanan tum bmw ler zf' dir. Hayati google dan yasamayalim internet iyi kaynaktir ancak cop bilgi de coktur , 2012 sonrasi dsg kuru diye iddiam da olmadi hayal gormeye de gerek yok, kuru dsg de yag aliyor islaga gecmekten kastiniz buysa zaten kurularin hepsinde de yag var. volvo dedigimiz arac iyidir hostur arada kalmistir audi bmw mercedes le kiyas goturcek arac degildir bu ucluyle de rekabet edememistir, 320d satip s60 la mutlu olmaniza sevindim o da bi bakis acisi tabi ) , ah bu doktor, muhendis, eczaci egosu, kibiri yok mu )

ya hocam heeee heeee arızamısın nesin kendini einstien sanan internet dâhisi çoluk çocukla işim yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kişisele girmeyelim, fikirler aynı olmayabilir ama saygı duyalım birbirimize.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evde 1 tane var şuan 3.16 m paket gayet memnun peder, 8.0 yakıyor şehir içinde şanzuman vs efsane...

[IMG][/IMG]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok merak ediyorum ramazan ramazan arkadaş ne içiyor neyin kafası bu, şizofren gibi bir ben böyle dedim ama yok böyle demedim ama yok şöyleydi ama yok böyleydi yeminle tanyeliden çok oynadı

şimdide ben kurumu demedimde yok yağlıydı değildide vs vs harbi iyiymiş arkadaş arabaların kralını kitabını yazmış yok valla olmayacak

dostum bu arada ezcanede çalışyıro yada doktor avukat değilim 14 yıllık Volvo komatsu servis müdürüyüm, makine mühendisiyim , doğma büyüme 23 yıllık Toronto kanadalıyım.

şunuda belirtim 2001 yılında 20 yaşında kendi garajımda iki arkadaş birtek dyno yazılım haricinde gram takviye destek almadan EG 1993 kasa civic içine CRV b20 motor takıp üzerindeki silindir başını çıkartıp integra gsr silindir başı takıp 12oranın sıkıştırmaya shaip piston takıp bunu gsr şanzımana bağladıktan sonra eg kasasına yerleştirdim.

neyse ne diyim biz bilmiyoruz bu işi birtek sen akıllısın , haklısındırda benim uğraşacak halim yok güzel kardeşim çünkü ezberledim genelde senin gibileri ile polemiğin sonu yok hepte haklısınız

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)