20 bin tl altına alınabilecek performanslı ve donanımlı 2 sedan modeli. Açıkçası bu aralar bu araçlardan birini düşünüyorum. Sizce hangisi? Araçlar lpg de kullanılacak.
20 bin tl altına alınabilecek performanslı ve donanımlı 2 sedan modeli. Açıkçası bu aralar bu araçlardan birini düşünüyorum. Sizce hangisi? Araçlar lpg de kullanılacak.
96-2004 yılları arasında 2.5 V6 Vectra sahibiydik. Yakıt çok çok fazla ve incik boncuk çok fazla sorun veriyor. Kesinlikle uğraşılmaz.
Real Cars, Real Roads.
Vectraya girmeni pek tavsiye etmem, ekeltronik sensör probiemleri can sıkar,yakıt çok değil gerçi şehir içi 11 12. uzunda 6.
Volvo ile ilgili bilginiz var mı peki? Vectra dertli araç orası kesin. Elektroniği başa bela. Servis bakımlı olmayanın yanından geçmemek ve ustası olmayan birine kaputu bile açtırmamak lazım.
ben uzunca bı sure 2.0 cdx kullandım hava akışmetresı sorun cıkardı o değıstı dıreksıyon istavrozu sorun cıkar dı ki o da koni ve spor yay vardı aracta bıraz sert kullanıyordum ona bağladım ben. Onun harıcınde bana hıcbır sorunu olmadı rutın bakımları dışında 2,5 v6 problemlıdır bılemem ama ben 2.0 dan memnundum manuel deri döşemeli kullanması keyıflı ve yaşına gore konforlu bır arac
Enis
Nedir sorunu? LPG yı kabul etmemek ne demek birde?
Çok nokta enjeksiyon lu silindir başına 30 hp den az güç ureten, birim silindir hacmi olarak ta 4 silindir 1.6 motora hemen hemen denk olan bir motorun LPG de sorun yaşamasının tek sebebi montaj yapanın "üstün" becerisidir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)