User Tag List

3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: Alfa Romeo 156 2004-2006 model hakkında bilgi ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Alfa Romeo 156 2004-2006 model hakkında bilgi ?

Öncelikle herkese merhabalar.
    2004-2006 model alfa romeo 156 almayı düşünüyorum.Aklımı karıştıran bir kaç soru işareti var.Yakıtı nasıldır kronik arızaları varmıdır yol tutuşu sürüş zevki nasıldır.Muhakkak burda kullanan bilgisi olanlar vardır.Yardımcı olursanız çok sevinirim.Donanımsal olarak çok dolu ve piyasadaki doluluğundaki arabalara göre fiyatı ve görüntüsü çok iyi ama beni korkutan taraflarınıda yukarda yazdım.Sizinde görüşlerinizi fikirlerinizi almak isterim.Şimdiden herkese çok teşekkür ediyorum.

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yorumlardan sonra almaktan vazgeçersiniz, alırsanız başka arabalara bakmaktan vazgeçersiniz

Alfa klasiğidir, sorunlu bilinir binmeyen kişilerce..

Lafa bakılacak olursa 55bin kmdir ön takımına 20 liradan fazla para harcamadım 307 nin, sorsanız çok çabuk bozuluyor pejoların ön takımı da.

Tek tavsiyem büyük şehirde, bilinçli kullanıcısından ve düzgün yerde bakımı doğru şekilde yapılmışını alın.

156 nın süspansiyonu kaliteli süspansiyon listesine girer benim için. Neden derseniz, şimdi kimi araç var sertliği sayesinde salakta yol tutuyor gibi biraz ama her çukurda bam güm dan dun odun gibi. Kimisi de konfor olacak diye beşik gibi yata yata araba kullanma isteğinizi alıp götürüyor.

156 ise hem güzel yol tutan, direksiyonu çok çok başarılı ancak ara sokakta çukurda bozuk yolda ise oldukça konforlu güzel bir araç. Yani ya o ya o demiyor. 1.6 bir japona göre 2 litre fazladan yakıyor, Lpgde sorun olmaz bu.
    -Fırat

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle tavsiyelerin için teşekkür ederim.Evet lafa bakıldığında herkes uzak dur satamazsın vb. olumsuz şeyler söylüyorlar ama hep kulaktan dolma bilgilerle bunu söyleyenlerin çoğu alfanın arka koltuğuna bile oturmuş insanlar değil.Benimde kendime göre fikrim 30 bin tl 2000 model sıradan donanımlara sahip hondalara-boralara vermektense bu donanımlara ve gösterişe sahip arabayı almak mantıklı geliyor ama kafamı kurcalayan sorularıda kulaktan dolma bilgilerle değilde gerçekten alfaya binmiş insanlardan bilgi almak istiyorum.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler