106 gti bitanedir 107 gti çıksa bile o araba yolda duramaz bisiklet gibi bi araba :cokgreen:
Printable View
106 gti bitanedir 107 gti çıksa bile o araba yolda duramaz bisiklet gibi bi araba :cokgreen:
japonlar veya caponlar...DELSOL.
tabıkıde 106 gtı ben pek sevmıyorum del sol u...
çözümü buldum del sol un motorunu alıp 106 ya koyalım hersey bitsin işte bu kadar.:D:D
tek kelime del sol bende saxo vardı okadar draga kalktım ama vtec in tadı hiç biyerde yok dostlarr:)
eski bi gtı kullanıcısı olarak delsol diyorum honda teknolojisi apayrı bişi şuan keyfini çıkarıyorum tabiki 106da aldığım ivmelenme yok ama delsol iyi yürüyo =)
tabikide 106 only pug;)
Vtec suan 11Boy fark acmıs 106'ya :D eheh..
delsol bence
daha öncee saxoo vts vardı simdi delsol fark acıkara delsol bencee ikisinide kulandım birini hala kulanıyom del sol a taparım
Alayına 106gti
dün aksam civic si alayına giden 106 gti'a gider yaptı :D:D:D:D
hahaha saka gibi yaa D:D:D:D:D (si'da 17 jant wardı bu arada..)
106, 10 tane civic e gider, civic 1 tane 106 ya anca arada sırada işte ;)
Kesinlikle delsol u seçerim kişisel tercih, tipini bende pek sevmem ve 106 nin kasası çok daha güzel duruoy ama pug almam top gear testide bi kriter değil benim için ufacık arabanın kontrolu tabiki daha basit olacaktır standart araçlar içinde, kişisel tercihim delsol..
delsol tabikiiiiiiiii:)
gereksiz buldum ayrı seyler 2 bızım pıyasamız dedıgımız yer trendler popkulturlerın tuketıldıgı yerler herıkısıde ayrı guzel makıneler ama fast and furıous bu japon olayını tetıklemıstır aynı zamanda turbolar cuflar bılen bılmıyenın elıne dusmustur hondalar yapılmaya baslanmıstır puglar ıse gulsuyuna dusmustur herkeste var ben almam dıyen hondaya efsane aa olurmu canım dıyen bıraz daha ucuz 106 ya kacmıstır ben ıse 106 gtı mı 2001de sattım 1998 aldım 2002 yılından berı 200sx e bınıyorum japona terfı ettım
uzun lafın kısası tercıhım japondan yan olurdu hersey ıcın
vtec varken... töbe töbe:)