Muzik kalitesi olarak soyledim krdsm bose yoksa normal diger arabalar gibi ses sistemi yani :) bose opsiyonu baya başarılı
Printable View
Muzik kalitesi olarak soyledim krdsm bose yoksa normal diger arabalar gibi ses sistemi yani :) bose opsiyonu baya başarılı
bu araca ne dersiniz alınır mı ? araçı bilen var mı ?
link koycaktım unutmuşum :)
Loading site please wait...
sizce nasıl bu araç ?
Abi 1.4 t grubu bakcaksan 155 distensive paket paket . 3 motor motordan suan da bildiğim kadarıyla multiair ünitesiz olanı. Digeri ztn qv 170 lik . crx den sonra benzin turboya geçmek hos olur sana . valla şunu diyim hangisini alırsan al inanılmaz keyifli araba ve dolu. Kroniksiz diyebilirim . hic düşünme bu aralar ck bakan var fiyatlari fırlamadan kap derim . vergi dalgasina insanlar temiz düzgün ck yatağa girmemiş ellenmemiş araba ararken mitolar ck revacta
Abi 1.4 lerde 3 motor var benzin turbo olarak . benim dediğim aratmalar da 1.4 distensive paket olanlar var . ama suan ilandaki araclar pek neşeli gelmedi bana :) alfisti turkey alfa türkiye vs sitelerde alım satımlarda denk gelebilir . kollamak lazım. Bide ekstra fabrikasyon donanım paketleri oluyor . bose + spor gibi koltuklar renkli göğüslük vs tamamen denk getirme şansın abi . :)
ufak ve etkili araç
1.4 benzin tercih etmelisin öyle bir araçta. bende de 1.4 sport 500 var aşağı yukarı tarzları bana göre aynı sayılır. ufak araçta güç hissetmek çok tatlı oluyor sakın dizel alma. arabanın ruhuna aykırı bana göre
Abi ben senin yerinde olsam multiair yada QV almayın düz 155 liklerden alın derim ben yeni aldım 155 likten temiz buldum çok şükür o kadar mutluyum o kadar keyifli biniyorum en kötü günümüz böyle olsun yani :)
Birde ilandaki aracın fiyatı bana aşırı pahalı geldi tabi karar sizin kararınız
3 ay önce mitoların fiyatları çok iyidi bu 2 aydır noldu bilmiyorum herkes mito arıyor ve inanılmaz revacta baya pahalılaşmış fiyatlarida
Çok araştırdım, QV almak istiyordum ama hem kronik direksiyon kutusu, hem de multiair ünitesi arızası yüzünden vazgeçtim çünkü ikisi de ciddi maliyetli arızalar.
Mitonun verileri ortada,polo ile ibiza ile kıyas kabul etmez.
Polodan ibizadan nasıl misli misli daha iyi yol tutuyor? imkan ihtimalı yok.
Arabalar yaşlandıkça zamnlanıyor enteresan 135 tct ler cam tavansız 47 cam tavanlı 50 falan ediyordu herkez +5 lira koymus arabaların fiyatına 2013 yılında 2011 qv yi 40 liraya almıstım 35 binde hatasızdı araba şimdi o kondisyonda araba yok onu geçtim olanda 50 yazmıs..
Mitoya yol tutmuyor diyen arkadaslar en yakın mito sahibiyle tanışıp hem kendi hemde arac icinde kendisi tecrübe etmeli diyorum ... Dizel alma diyen arkadasa da lafım 1.6 jtdm 120 hp 320nm olan bu arac suan sadece dp ve soft yazilim ile ne kadar ciddi olduğunu anlatamam m . 250hp+ setup li dti toplayan biri olarak söylüyorum küçümsenecek bir arac degil . ve piyasadaki cogu araci bozucak kıvamda.
Loading site please wait...
Sanırım bunlar abi.
1.6 dizel boyasız mitom satılık ilgilenenler dm atabilir :D
Konuyu hortlatma sayılmaz sanırım çok geçmemiş üstünden. Ben de bir iki şey sorayım. 1.6 dizel olanı hem yakıt hem gider olarak en mantıklısı ancak piyasada çok az var. Ve cam tavan üretimi yok. Alternatif olarak 1.3 alınabilir mi? Yazılımla gidişi kendine gelir mi? Yoksa bi cam tavan ve model için hiç girmemek ve 1.6 almak daha mı mantıklı? Karşılaştırırsak nasıl olur? Hacimden dolayı da sıkıntı olur mu çok? Şuan fiesta 1.4 tdci kullanıyorum tek rahatsız olduğum konu gidişi. Öyle bir sorun yaşar mıyım? Benim aracın hp de düşün çünkü. Yazılımla 120 hp civarı olur sanırım mito.
Valla dostum bende 155 likten var bende 3 ay önce 1.6 diesel bakıyodum 1-2 araç sahibiyle konuştum alıcaksan 1.6 al üzmez seni çok iyi gidiyor yazılımla siroccoları geçiyorum dediler ama 1.3 lere hiç girme baya hantal kalıyor dedi benim sadece duyumum budur ama 1.4 fiestadan sonra illaki gidişi 1.3 ün tatmin eder ama nasıl gittiğini ettiğini 1.3 lerin bilmiyorum sadece duyumlarımı seninle paylaşmak istedim ama mito çok doğru tercihtir vazgeçme derim
Bende 1.3 dızelıne bakıyorum bu aralar alınır mı yazılım Vs ıle bıraz gidişini tatlı hale getirmek istiyorum mümkünmüdür. Düşündüğüm araç 2014 cam tavan Vs full bi mıto ortalama ederi nedir kaça alınırsa mantıklıdır?
Mito kullanmadım ama 1.4 tdci stock halde 1.3 mjet ten daha sağır bi araç bence yeterli gelir 1.3 yazılım ile . Cam tavan keyfi için 1.3 alırdım.
Tamamen tercih meselesi 1.3 ve 1.6 :) 1.6 sahibiyim gerçekten sorunsuz kullanıyorum. Bir cok araca bindim bir cok lı araç topladım gerek cevrem gerek şahsım adına bir cok arac kullanmak nasip oldu fakat keske daha önce alıp binseymişim dedim :) 1.6 jtdm 120hp 320nm gercekten yok denecek kadar az. Insallah arayan arkadaşlar kısa sürede sahip olur.
Konu bir hort olsun :)
Alfa Romeo MiTo 1.4 T MultiAir TCT Sportivo alınır mı? Multiair için çeşitli yorumlar var aynı şekilde tct içinde hem iyi hem kötü yorumlar var. Kullanıcısı varsa yorumlarınızı öğrenmek isterim.
mito harici bir sorum olucak guiletta icin fikir ve onerilerinizi alabilirmiyim simdiden tesekkurler
ben yaklaşık 1,5 sene kullandım. standardı gayet güzel araç ben üzerine yazılım egsoz filtre yapmıştım. oldukça güzel gidiyordu, şanzumanı da başarılı manuel kullanıma tepkisi çok iyi.
fiyatına göre oldukça mantıklı ve ilgili çekici bir araç bence. yine o fiyatlarda araba baksam tek tercihim mito olur. özellikle sormak istediğin soru olursa yardımcı olmaya çalışırım.
Konuyu takipteyim ciddi anlamda hoşuma giden bir araba. Golften sonra tercih edebilirim
Harika bir araç :))
çok iyi denk gelmiş konu.Benimde nakit düşürme model yükseltme arayışlarım arasında Giulietta ve Mito dikkatimi çekti.Yaklaşık bir sene kullanılacak 55bin max fiyatlı ve şu anki benzin-dizel fiyatlarıyla max .35 krş civarları tüketecek bi araca ihtiyaç var.İşe git gel , haftasonu turla ayda 2500km yapıyorum.
Mito dıştan çok daha güzel geliyor gözüme ama fazla küçük kaçar diye giu. da alternatifler arasında.Tüketim sorunsuzluk olarak hangi motora yönelmeyliyim(1.3jdt dışında)
satıştaki psikolojik km sınırını gözardı edersek , 150k km üzeri araçlar mekanik olarak herhangi bir sorun çıkarırmı?
55 lere temiz bi giu. yada mito gelir mi?
Tüketim sorunsuzluk adına yönelmeniz gereken motor paket kombinasyonu kesinlikle 1.6 dizel olmalı. Oldukça da mantıklı. 55 bine biraz zor gibi ama mk1 falan bulunur. 150 bin km üstündeki araç almak sorun değil de o aracın hangi kondisyonda olacağını kestiremediğimden tavsiye edip etmeme noktasında şüpheliyim.
alfayı çok severim yalan yok. olması gereken bir marka piyasaya renk katıyor farklılık katıyor..
bu sıradan aynı kasanın tasarımını büyüğünü ufağını üreten ve göz yoran almanların içinde..
b,c segmetinde olması alfanın güzel mini alfalar çok göz alıyor albenili .. mitonun motoru güzel dizel benzinli farketmez zaten kendini birsürü fiat grubunda ispat etmiş motorlar ama mitoya yakışan veriler ve değerlerde değil ..
1.4 155 te lpg olayına ne diyorsunuz?
Alfa Romeo Mito 1.4 TB Test Suruşu / Yavru italyan - YouTube 12. dakikadan sonrası
Bu araç benim.
Forumda konusu da var.
Arabayı alalı yaklaşık 1 yıl olacak, sorunsuz ve büyük bir keyidle hem pistte hem de günlük kullanıyorum.
Lpg konusu benim için biçilmiş kaftan. Ama lpg ayarını adam gibi yapacak usta bulmak nerdeyse imkansız. O sebeple lpg ayarı nasıl yapılır, hakkıyla öğrenip, ayarı da kendim yaptım. Şu an 4400rpm i geçince lpg den otomatik benzine geçiyor. Hem normal hem de dynamic modda araba tık demeden ve hiç bir performans kaybı olmadan çok güzel yürüyor.
Ama dediğim gibi, lpg işini direkt kendim yaptım diyebilirim, o sebeple biraz sabır işi oldu. Şu an sakin kullanımda 8 lt lpg /100km, karışıkta ise 10 lt lpg /100km yakıyorum.
Gözüm kapalı tavsiye ederim. Hem performanslı hem de dizel kadar ekonomik, bulunması çok zor bir kombinasyon.
Yol tutuşu ve direksiyon hissiyatı ise muadillerine taş çıkarır cinsten. Elektronik kilitli dif ve 4 pistonlu ön fren kaliperleri beklentilerin çok daha üstünde iş yapıyor.
Tek sorunu, aracın sert olması. Ama o da bana sorun değil, sadece ana faydalarının yan etkisi gözüyle bakıyorum olaya.
konuyu okuyunca ilanlara daldım hemen bu siyah şey baya hoşuma gitti vallaa yalan yok :D
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Valla geçenlerde bir akrabamız 30.000km deki 1.3 dizel mitoyu 52 liraya aldı. Km düşük olunca fiyatlar biraz fırlıyor.
Mito alırken, en sıkıntılı nokta, malumunuz bunlar genç adam arabası. Arabaya eşek gibi binen adam da çıkaniliyor, o sebeple biraz seçici davranmak lazım. Bi de piyasada sayılı mito var. Örneğin ben geçen sene tam 6 ay arayıp, öyle benim arabamı bulmuştum.