demek ki sen map sensoru arızalıya denk gelmemıssin;) yıne tartışmak ıstemıyorum senınle nede olsa hemserıyız...
Printable View
demek ki sen map sensoru arızalıya denk gelmemıssin;) yıne tartışmak ıstemıyorum senınle nede olsa hemserıyız...
16 lıtre hl ıle yaktırıyordum evet hıc sportıngım olmadı hl 7200 rpm dönerken sportıng 6800 rpm döner yakıt konusunda filtreyle gazlarsanız ne dmek ıstedıgımı anlarsınız bu arada eko ben sattım sıfır leon aldım ama palıonun fıltre sesınıde ozlemıyor degılım bu arada senın bana onerdıgın orta ıptal et kat kalsın pvc den hava fıltresı gıbı öneriler aracı gerı dusurmustu :)))) hl de en güzel yururu k&n apollo cold aır fıltre kıtı aem wıdeband ve safc 2 ıle ıle ust devırlerde yakıtı 13 afr ye çekerek almıştım 4-2-1 headers kat ıptalı ve 51 lık boruyla en güzel verımı ust devırlerde almıştık sattım ve kurtuldum ama hl lerde oynayınca zevklı araçlar oluyordu yakıtı ve kronık arızaları dışında hala bende yerı baskadır
1999 model 1.6 hl modeli vardı 2 sene kullandim, adam etmek icin cok para harcamıştım cok güzel di ama. Aslinda sporting ariyordum ama adam gibi sporting denk gelmeyince onu almistim. 6 ay boyunca ayagimi gazdan cekince deli gibi silkeleme sorunu yapan " hız-km sensoru" sorununu aramistik. Bütün ustalar bu km okur bundan olmaz desede en sonunda değiştirelim sunu ariza veriyosa vardır bi kerameti dememle sorun çözülmüştü.. sporting headers arastiriyordum ama kaşıntı tuttu sattık tam adam ettik , ayrıldık... hala daha gönlümdedir ama. Hani bugün imkanim olsa şöyle uğraşmadık 2. Arac olarak ya sporting ya 103 lük alır uğraşırım yine... heyy gidi hey palio başkadır
Sametcim 4. sporting imi kullanıyorum, sanırım bi 20 taneyle de uğraşmışımdır etrafımda, rolanti problemi olana denk geldim de stop edene denk gelmedim bunlar içinde. sporting 6800 rpm değil 7200 döner. göstergede redline 6800 de başlasada hepsi 7200 rpm de kesiciye girer. keşke yakın olsak da tecrübe etsen. senin kat tıkalı yada dağınıkmış sanırım ortayı çıkardığın halde geri düştüyse. ozaman kat ı sök orta kalsın diycem de satmışsın arabayı. ben 51 lik düz boruyla sadece ses den psikolojik hızlanma hissettim yoksa süre de değişim yokdu. şuan da da benim aracımda bi tek kat sökük. düz boruyla aracın alt devirler bi tık geri düşüyor üst devirlerde kat iptali olan setapla çok değişmiyor ne 48 de ne 51 de. yakıt a gelince ya ben sahip olduğum 4 sporting de şanslıydım yada diğerleri şanssız ama 16 litre yakan hiç duymadım.her zaman da filtreli gazlıyorum.. varsada bir takım sıkıntıları vardır ateşleme falan. Türkiyede okadar clio rs 306 gti 106 gti 206 rc 1.23d gibi performanslı araçlara sahip olup da keyfi hep sporting den alan 4. sporting ine sahip olan başkası varmıdır bilmem :) yeni aracın hayırlı olsun hemşerim.
2004 te 1.4 paliom vardı düz boru,filtre,eibach,195-50r15 gitmiyordu ama kullanımı zevkliydi.
arkadaşımdada filtreli hl vardı.Allahım o ne sesti.yaylarını kestirmişti.
o zamanlar fırsatım olmamıştı,olsaydı kesin saglam bir hl veya sportig yapardım.
şimdi çoluk çocuk yazılımlı dizel yetiyor :)