editttt,,,
piyasa bayaa şişmiş , bu rakamlara yeni kasa veya fl e takılmadan gidersek ;
e90 3.20d mi , makyajsız w204 c200k +lpg mi???
__________________________________________________ __
Beetle dan genel manada memnunum ama iç mekan malzeme kalitesi , gereksiz sertliği ve birazda uzun süredir araç değiştirmemiş olmam sebebiyle araç arayışına girdim.85 90 arası biraz konforlu , geniş ve mümkünse arkadan itiş bişeyler bakıyorum.Arkadan itiştede bu fiyat aralığında 3 ve C ler var.
3 için hemen hemen alt limit olduğu için seçme şansım çok yok ama içi full krem(direksiyonda dahil açık krem)olan bi versiyon var , o ne bilmiyorum ama o çok hoşuma gidiyor.M merakım yok olabildiğine sade olsun.
C lere o fiyat aralığında bulmak mümkün.Ondada denk gelirse çift sis farlı klasik panjurlular gözüme hoş geliyor.
Asıl mesele ikisi arasında sorunsuzluk olarak hangisi daha başarılı?Beetle bu konuda hiç üzmedi beni.İkiside tork konvektörlümü?DSG nin kavramayı hissettiren sürüşünü sevemedim bir türlü , mümkünse tork konvektörlü klastik tip bi araç istiyorum.Tüketim olarak ikisinin arasında uçurum olur mu?1.2 tsi sıfır dikkat 2000kmlik şehiriçi ortalamam 8.8 ,,,bu 3 ve c de yaklaşık kaçlara çıkar?Kasa önemli değil , c de de 3 te de sedan da coupe de sw de olur![]()
İkisinin arasında kalsanız bahsettiğim ihtiyaçlar doğrultusunda hangi aracı tercih ederdiniz?Yada arkadan itiş aklıma gelmeyen başka ne olabilir 2010 alt 90ktl üst limit olarak?