Kasa tipi farketmez tutulan bir model olduğu sürece problem yok o fiyatlara alınabilecek en mantıklı araçlar hangisi yardımlarınızı bekliyorum fikir olması amacıyla. Teşekkürler.
Kasa tipi farketmez tutulan bir model olduğu sürece problem yok o fiyatlara alınabilecek en mantıklı araçlar hangisi yardımlarınızı bekliyorum fikir olması amacıyla. Teşekkürler.
Golf 6
Seat Leon
Audi A3
Şeklinde manuel dizel bulunabilir
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Konu başlığı hothatch açıklama en mantıklıolmadı ki şimdi.
B sınıfı mı c sınıfı mı?
O paraya yeni model c sınıfı hızlı araba almak imkansız.
Mito qv, corsa d opc, 208 gti, polo gti , ibiza cupra bakılabilir. Mantıktan kasıt piyasası ve yaygın olması ise son ikisi en iyi seçenekler sanırım şu an.
50 bine hatasız gti cupra bulmak epey zor olsa gerek...
Ben olsam ecoboost focus alırdım 182 lik
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
208 1.6 thp allure, donanım olarak dolu gidiş olarak stok halinde bile tatmin edici, şekil şemal o biçim. Güzel araba![]()
06 SS 0006
06 MRZ 06
O paraya en iyi tercih 208 gti olur. Başka da olmaz.
Düzgün denk gelirse BMW 120D olabilir ve ya Skoda Fabia RS.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Konuyu gakipteyim ayni limitte bende arac bakiyorum. Kendim polo 1.6 tdı Fabia 1.6 tdı golf mk 5 1.4 tsi gibi araclar dusundum. 50 bine ilanda olan degilde temiz bulmak zor
208 THP Allure aldım her şeyinden çok memnunum, üzerinde biraz malzemede var yürür de gayet güzel, donanım olarak ta aradığım her şey var..
#eksikpazar
bir arabanın yürümesi başka hothatch olması başka.. Megane rs mantıklı duruyor o limitlerde
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)