Arkadaşlar bu 3 aracın performans sıralamaları nasıl oluyor?
Üçünüde manuel ve stock olarak düşünün.
Üçününde gayet bakımlı olduğunu kabul edelim.
Arkadaşlar bu 3 aracın performans sıralamaları nasıl oluyor?
Üçünüde manuel ve stock olarak düşünün.
Üçününde gayet bakımlı olduğunu kabul edelim.
Marv (Mickey Rourke) on the Mercedes:
"The padre drove a Mercedes, or at least that's what they're passing off as a Mercedes these days. Modern cars, they all look like electric shavers."
3 aracı da kullanmış birisi olarak şartlara bağlı diyorum.
-Eğer drag yarışı ve kısa mesafe olur ise: vtec2 çok rahat önde bitirecektir. (Kısa vites oranları ve hafiflik bu aracın en büyük avantajı ve 0-100km/h süresi 9.2 sn, Ağırlık LS model için 1164 kg)
-Düşük hızlarda roll yapılırsa: vtec2 öne atılacaktır ancak 3. Vites sonunda geriye düşüp ies geçecektir
-Otobanda top speed koşulacaksa eğer: ies son viteste 215 sonrasına zor yürür (dişli oranı devirsiz kalıyor), vtec2 temiz ulaşır ama 218'de devir bitip kesiciye giriyor, fd6 bu yarışın galibi olur.
"The padre drove a Mercedes, or at least that's what they're passing off as a Mercedes these days. Modern cars, they all look like electric shavers."
YouTube
Örnek bir video linki koydum. Vtec2 ve FD6 yakın yürüyen araçlar kısada vtec2, uzunda fd6 geçiyor ama sağlıklı bir ies 200 km/h kadar her ikisinden de önde olacaktır. Benim tecrübelerim bu yönde (1.6 ies sahibi oldum ve uzun süre kullandım, vtec2 ve fd6 da kullandim ama sahibi olmadım)
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)