Aslında başlı başına bi tartışma konusu. Gözler alışır mı yoksa uleyn nerden sardık buna der miyiz.. Kafada deli sorular. Ölüyü diriyi hallettik, bi bu kaldı :D
Cabrio almak icin Londra en ideal yerlerden biri bence, butce varsa ben olsam alırdım, hem tasarim guzel hem ici guzel.
Vakit m4 vaktidir.Hayırlı olsun abi donanımsal olarak da dolusunu ayıkla gelsin. :)
Abi sedan m3 ten ; z4 e geçiş konusunda arada kaldım deseydin bi düşünürdüm.Birazdaha düşünürdüm , sonra m3 te kalabilirdim belki tek araç olacaksa.Ama m4 zaten 4 koltuklu.Aman aman bi eksiklik opmayacak hayatında.Arkaya oturan da bi tık zahmet ediversin çok ta önemli değil.Hiç düşünme yapıştır:)
Üstü açık gerçekten çok farklı bi dünyaymış , Çok çok daha düşük bütçelerle de olsa 2017 den beri üstüste 3.cabriomu kullanıyorum.(w209 clk cab. , sebring convertible , şuan da eos ) başka araba bakamadım , bi kere sahip olduktan sonra gerçekten diğer araçlar bu kadar keyif vermeyecek.
Butce varsa ve hanım bi kere tamam dediyse dusunme bence. Baktın sarmadı zaten ingilterede cabrio piyasası hızlıdır satar eski arabana gere dönersin. Ben sahsen dusunmezdim bile..
düşünmeden cabrio M4 alırım
Değerli yorumlar için ayrı ayrı teşekkür ederim...
Cebelleşmemek adına teker teker cevap vermek istedim; mazur görün :D
@drago
Hem fayda hem de ehl-i keyif bence.. Yaşıyolar bu hayatı :/
@YAS
Bu iş olursa bi kahve içelim sende Yasin. Zaten büyük ihtimal, iş ciddiye binerse sizin ordan çözecem gibi. Polonya kotaları boşa yakın
@Ahmet Saraçoğlu
Valla haklısın. Az da olsa lazım olan herşey (4 koltuk, az da olsa bagaj, vb.) mevcut mu mevcut. Yemin etsek başımız ağrır mı?.. ağrımaz :D
@zOnstyLe
Hanım enteresan bi şekilde error vermedi. Hayırlısı bakalım, pek hayra alamet de değil ama.. :D
@eminkilic61
Düşünmeden icraata geçmeye çalışasacağım bu hafta bakalım :D
Allaha şükür işin sonunda, olsun ya da olmasın, kaybeden olmayacak bence. M3 Comp. xdrive zaten kapıda. Bakalım hakkımızda hayırlısı :)
tente bakimi denmis, ama arkadasimda A3 Cabrio var, tentesi de kirmizi. 11-12 yildir arac kendilerinde, kapali garajda da degil, bildigimiz kaldirim kenari park edilen bir arac. Tente bakimini gectim, araba yilda 1, denk gelirse 2 kere yikanir, evet bir veya iki kere. Su ana kadar tente ile alakali sorun yasamadi. Neyse, uzun lafin kisasi, alin gecin, aklinizda kalacagina kapinizda dursun.
@kalipson Abi numaram var sende mutlaka ulaş, bayiilerin hepsi ile kontağım mevcut. :)
Teşekkür ederim Yasinim.
Esasen led ekranlı yeni versiyon çok içime sinmedi. Az da olsa beğenen de var ama işin sonunda kişisel tercihe dayanan bi hadise. Beğenmek ya da beğenmemek, bu kadar da basit aslında. Yaşlandık galiba, konservatif kafadan sıyrılamıyorum, eski tipler (ekranın ne kadar eski olduğu da tartışışır tabii, daha 1 sene olmadı araç çıkalı) daha çok hoşuma gidiyor.
Çalıştığım konum itibariyle, VAT harici belli oranda bi indirim de alabiliyorum m alum. Ama bu sefer de senin oradaki ana distribitör ne dese beğenirsin.. O indirimi almak için sıfırdan üretim yaptıracaz, yoksa o indirimi veremiyoruz! Yani hazırdaki arabalardan indirimli veremiyormuş Poliş emmiler. Ee bu sefer de otomatikman led ekranlı gelecek. Şaka gibi ama öyle.. Bizde olsa eldeki araç artık eski tip ekranlı, elden çıksın diye ilave indirim yaparlardı.
Bakıcaz bakalım.. :/
Geçtiğimiz hafta sonu iş için Almanya'daydım. Mannheim sokaklarında dolaşırken, ışıklarda üstü açık bir M4'e denk geldim, hemen bu başlık aklıma geldi. Aracı üstü açıkken duruşu çok yakışıklıydı. Özellikle arka çamurlukların şişkinliği falan çok tatlı duruyordu.
Negatif olarak gözüme takılan tek şey, araçta iki erkek vardı ve üstü açıktı. Hemen akla Acun'un efsane "normal gay" röportajı geliyor :D Ama ingiltere'de bunu bilen pek olmaz galiba :P
Yok, kesinlikle soldan direksiyon olarak gelecek. Şimdiki de öyle, özel sipariş ile üretildi ama şu an buradan aynı şekilde yeniden ürettirerek alamıyorum çünkü vaktim kalmadı. 11-12 ay zaman veriyolar ki bu süreyi bekleyemem, buradaki işim bitiyor o vakte çünkü. Maksimum 5 aylık bi zamanım var herşeyi ile (plakasıydı, ruhsatıydı derken).