koy koy koymayan çakmacı olsun:p
Printable View
zaten arabanın 3 fotosu var :D
Başkan bu ne :S
hayırlı uğurlu olsun çok güzel maşallah :Ç
Bekleyın benı de :D
adaş tabi ki toplanırız yahu ne demek.
Can sen ne zaman geliyosun?
valla iyi olur hepinizi bi arada görmek güzel olur
hadi hayırlı uğurlu olsun kadir..
güzel günlerde bin..
(evlenmişsin..allah mesut etsin :) )
saol kaya iyi dileklerin için.
sadece nakıtın bır kısmı ıle aldı ımpıyı :D
fazla olmuş
Ben akşama sana bi konu açayım :D 100 tane fotosu var senin arabanın bende :D
allah gönlüne göre versin
sağolun arkadaşlar
aracın sağlamlığı acısından bir tecrübe söyliyim.arkadaşım 120 km gibi bir hızla tam göbekten girip 2 tane ince çaplı ağaç devirdi.araba pert ama kapıdan inip çıktılar.kabine darbe gelmedi.benim görüşüm sağlam araba.
hala aranıyor
subaru sağlamdır, amerikada itfaye ile mahkemelik bu konuda tavanı kesemedikleri için. subaruda bu durum için itfayeye kesicegi yerleri işaretleyip göndermiş. ankarada subaruya japonyadan gelen bi mühendise, subaru sahibi bi abimiz neden bu kadar az airbag var diye sorunca adam şaşırmış, biz arabayı kaza yapmaması için gerekli bütün önlemleri aldık zaten ki bu araçla kolay kolay agır darbe alınmaz demiş:o . hakikaten çok sağlam bir araçtır subaru;)
hala aranıyor
Kaldırımda belli bir süre süreklenip, sonra bir 306'nın arka dingilini yerinden çıkartacak kadar sert çarpmış, sonrasında direk devirmiş bir arabadır kendileri. Direkler hakkındaki bilgileri TünayK verir.
O kadar darbeden sonra kapılarının hiçbirşey olmamış gibi normal açılıp kapanması da gd kasanın rigidliğinin göstergesidir.
Arabanın yürüyeninde de hiçbir problem yok, çalışıp yürüyor.
GDA-GDB kasa inanılmaz sağlamdır, aynı kazayı ben benim gc8 ile yapsaydım şu anda ya aranızda yoktum, yada suya bu diyordum.
hala aranıyor
oo yeni okuyorum. wrx yakışır. hayırlı uğurlu olsun kasasız cezasız inşallah.