PoWeRLoRD Nickli Üyeden Alıntı aynen kaptan sardık ve aldık hayırlı olsun kadir..kazasız belasız kullan..
halil artık sende yer uçaklarına geçsen
SkY Nickli Üyeden Alıntı hayırlı olsun kadir..kazasız belasız kullan.. saolasın hacım Godfather Nickli Üyeden Alıntı çok az kaldı e hade hayırlı olsun başkan saolasın kaptan
PoWeRLoRD Nickli Üyeden Alıntı aynen kaptan sardık ve aldık oha aldınmı kadir maşallah kazaısz belasız
74 model sehpa...
PoWeRLoRD Nickli Üyeden Alıntı aynen kaptan sardık ve aldık ooo hacım hayırlı olsun senida japoncu yaptılar sonunda demek
iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı ooo hacım hayırlı olsun senida japoncu yaptılar sonunda demek fransızlardan bi sen kaldın
SULTANOGLU Nickli Üyeden Alıntı oha aldınmı kadir maşallah kazaısz belasız aynen hakan bi pok yedik aldık valla iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı ooo hacım hayırlı olsun senida japoncu yaptılar sonunda demek saolasın hacım sorma valla japon'a bağladık konuya fransız kalmıyım dedim
PoWeRLoRD Nickli Üyeden Alıntı aynen hakan bi pok yedik aldık valla valla muhteşem bir hareket yapmışın yoksa bug eye mı hele birde öyleyse amanın
SULTANOGLU Nickli Üyeden Alıntı valla muhteşem bir hareket yapmışın yoksa bug eye mı hele birde öyleyse amanın bize bişey yok demi
Godfather Nickli Üyeden Alıntı fransızlardan bi sen kaldın reno forumlarına takılcam bura tam japın clup oldu olmadı bı japon balıgı alıyım ortak noktamız olsun nickide karetekid yaparım recep ivedik spec
iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı reno forumlarına takılcam bura tam japın clup oldu olmadı bı japon balıgı alıyım ortak noktamız olsun nickide karetekid yaparım recep ivedik spec oralara takılsanda bi tad alamassın sen japon balığını al gel
Godfather Nickli Üyeden Alıntı bize bişey yok demi abi sana neden bişey demiyim koray saolsun swllerden korkuttu bizi oyüzden senin arabaya tedbirli yaklaşıyorum
SULTANOGLU Nickli Üyeden Alıntı abi sana neden bişey demiyim koray saolsun swllerden korkuttu bizi oyüzden senin arabaya tedbirli yaklaşıyorum o neden ya needen korktun
PoWeRLoRD Nickli Üyeden Alıntı aynen kaptan sardık ve aldık güle güle keyifle kullan abi orhan abi: 2.0 R manuel güzel olur gerçekten. bu arada vergisi kasko bedeli sayesinde daha düşük olacaktır büyük ihtimal.
Azim Oto Özel Ford Servisi http://www.azimfordservisi.com/
Godfather Nickli Üyeden Alıntı o neden ya needen korktun arabanın gidişi, duruşu gibi beyfendi ve aile babası tipinde değilde oyüzden
OmerRS Nickli Üyeden Alıntı güle güle keyifle kullan abi orhan abi: 2.0 R manuel güzel olur gerçekten. bu arada vergisi kasko bedeli sayesinde daha düşük olacaktır büyük ihtimal. bak bunu hiç düşünmemiştim SULTANOGLU Nickli Üyeden Alıntı arabanın gidişi, duruşu gibi beyfendi ve aile babası tipinde değilde oyüzden açıkla biraz
36k lere kadar wrx alabilirsin..
SULTANOGLU Nickli Üyeden Alıntı valla muhteşem bir hareket yapmışın yoksa bug eye mı hele birde öyleyse amanın aynen hacı bagay kasa en sevdiğim impreza kasası OmerRS Nickli Üyeden Alıntı güle güle keyifle kullan abi çok saol ömer
uTkU Nickli Üyeden Alıntı 36k lere kadar wrx alabilirsin.. Doğru ama uzun yol yapıyorum bana az yakan ve düşük km li bişey lazım PoWeRLoRD Nickli Üyeden Alıntı aynen hacı bagay kasa en sevdiğim impreza kasası çok saol ömer kendi konunu açsana bilader bir iki bişey öğrenelim dedik işgal altına almışsın konuyu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları