Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
cupra yerıne leon fr olsa 200luk, fn2yı alırdım,fn2 baya guzel ama yenı leonda kotu deıl![]()
cupra iyidirrr![]()
ayranı yok ıcmeye traktorle gıdıyonuz sıc.... yaortaya yazdım alınmasın kımse
Atmosferik olması, devir çevirme isteği, atmosferik olarak yapılan mod. lara iyi cevap vermesi, o kadar hor kullanımlara rağmen sorunsuz oluşu, genel olarak diğer rakibine göre daha bir pist aracı gibi duruşu artı rakibine göre daha ruh sahibi bi araç olması nedeniyle Type-R diyorum.2003-04-05 farketmez temiz olması yeterli benim için.
Cupra daha hızlı olabilir ama herşey hız demek değildir.Cupra'nın Type-R'dan daha performanslı olması bazı şeyleri değiştiremiyor mağalesef.
Anlamsız bir karşılaştırma olmuş.. Neden aradaki fiyat farkını görmezden geliyoruz onu anlamadım..
Aradaki 18-20 bin liralık farkı ve 5-6 yaş model fakını görmezden gelip , aynı para olsa hangisini alırsınız diye sorulmuş. Çoğunluk tabi ki cupra diyecek . hem yeni model olması hem de yaklaşık malzeme kullanımından kaynaklanana 18 bin lira daha pahalı bi araç...
gerçekçi olalım... öyle aynı para olsalar la , keşkelerle kıyaslama yapmak ne derece doğru.. cupra nın 40 lara bulunabilmesi 4 sene var .. o zaman a kadar ohoo
tekrar soruyorum
25-30 liraya eski kasa cupra mı yoksa fn2 typer mı ?
şimdi fanatik honda cı diyenler çıkacaktır. Alakası yok canımız isterse basarız parayı cupra yada bineriz. önceki mesajlamız da begendiğimizi söylemişiz zaten.
cheap & fast = not reliable
reliable & cheap = not fast
fast & reliable = not cheap
Eski Cupra & Yeni TypeR karşılaştırmasında ben cupra derim
Ama ep3 TypeR & Yeni Cupra denirse cupra daha mantıklı ama ben yinede ep3 derim![]()
Bugra bence yenı cuprayla jdm fd2 typer karsılatırsak nasıl olurdu acaba bıde mugen olsun 260hp mugen rr ahahaha agırmı gelır yoksa cupraya mugen rr
ben istanbuldakı sarı cuprayla(280) denemek ıstıyorum sahıbı kabul ederse, bende 115kg yum 35kg agırlık attım arabadan 80kg dusunun benıtoda heders, aem cai egsoz mugen beyın var arabamı mera kedıyorum(arabam 230hp) banada bı tır boyu acıcakmı? acaba
aslında fn2 ile kıyaslamak lazım !
izmirdeki çuprayla denemeye varmısın ?
Sarı cupra unitronic stage 2 chip yaparsa gene denermisin ?
şuan sarı cupranın verimsiz olduğunu düşünüyorum daha doğrusu gitmesi gerektiği kadar gitmediğini ...
duyduğuma göre sahibi yakında chip yapıcakmış ozaman kabul ederse denersiniz görürüz gaddar reşom tır mı kamyonmu![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Bırakın bu komik lafları.Cupra'nın dizaynında ne varmış?
ep3'ün ilk çıktığı zamanlardaki yorumlar ne çabuk unutuldu.Herkez yarış dolmuşu diyorduŞimdi gözümüz alıştı estetiklik kazandı da o kadar da uzağa gitmedi.
resıt sarı cuprayla denemesın bence yazık sarıya oyle soyleyım sıze... resıtın arabasını denedık nasıl gıttıgınıde gorduk...
ben denerım kankam...benle dener mı? cupraya ne varsa koysunlaraynı sartlar altında hıc bır zmn ctryı gecemez
ust kapak cok alakasız sen daha ıı bılırsın
ama alcam standart bıncem dersen 2008 model olmasıda cabası aynı paraya cupra alınır..ama bendekı tutku ben ctr aldım,ıstedıgım anda gıdıp cupra alabılırım ALLAH a cok sukur..ama saolun ben almıyım
bu arada bı arac 7 tane sıbop egmesıne ragmen bole gıdıyosa helal olsun..kapakcımı ızmırde herkes bılır..gıdıp bı baksınlar![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)