Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
18g ayarında bı turbosu var cupranın bıldıgım. bızımkı ufacık mınnacık bı turbo. greddy t517z bak netten kankacok deıl yaw 2bınde baslıycak 3bınde dolcak
![]()
Schumi.Projects
konu dağılmasın aloeww
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
ya bu kadar sacma bir konu daha olmaz daha evvelde yazdım gene yazıyorum
tabiki cupra fanatiklik yapmayın
ayrıca bir arkadaş bana laf atmış
typerda teyp yok demişim ona da cok güldüm güzelim benim aracımda konsol yok sen neden bahsediyorsun
mantık konuşsun cupra tabikide 2008 model donanım full 4 kapılı aile arabası orjinalden turbo daha iyi gitsin istiyorsan biraz para harcarsın turbo enjektor büyütürsün yoluna devam edersin
ayrıca herkes honda motoru honda motoru diyorda hiçmi yok kırılan honda bir dünya var
1.8T lerde cok iyi motorlardır yamana atılmaz onlarda yapılırsa cok iyi gücler cıkartır ama parca temininden dolayı yapılmıyor büyük ihtimal
tolga da bilir RNN nin nasıl yürüdügnü aracta sadece büyük turbo kiti var yazılımla yürüyor arac bence gayet de güsel gidiyor Audi A3
bu yuzden fanatikligi bir kenara bırakalım 2004 - 05 typer yerine 40 milyara varsa 2008 cup*ra alınır ama yoksa eski kasası da alınır leonun
ama tercih meselesi ben giderim 2004 typer alırım asla cupraya para vermem
mantıgım da cupra der ama...
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
mantıklı ınsanın halı başka oluyor tabi
ekıp toplanmıs yalnız bu aradaahuhuaahu
kesinlikle type-r sesi yeter.. cupra nın sıradan bir leon dan farkı yok ve cok kaba performansa bakmayın her görsel özellikte type-R derim
Arkadaşlar ben F 430 la bile denerim bu halimleÇünkii ben keyif için deniyorum.Reşit arkadaşla nerde nezaman isterse denerim.Hakikaten 230 hp ise keyifli bir deneme olur.Selçuk sen hakikaten fanatik ötesisin buna karar verdim
Bana yazık olmaz,güzel bir deneme ve keyifli sohbet olur ama sen hala tırı unutamamışsın,kabusun olmuş
Turbo tayyardan bahsediyorsunuz,dynoda yakın güçler çıksın,aynı kiloya gelinsin ve tayyar 7 binde vites atsın öle deneyin
Yokuş yukarı olmasın,vites kaçırılmasın ama.Gerçi yokuş aşşa olan videoyuda seyrettim
Miniks en güzel yorumu yazmış bnce
Yeni yazılımı atma fikri hala düşünme aşamasında bende ama eğer atarsam kırmızı ilede denerim.
1.6 leonla cuprayı bir gören arkadaşlar,renk siyah olursa haklısınız ama diğer renklerde eğer arada fark göremiyorsanız en yakın gözlükçüye..
40 bine kazsız cupra satan şaşırmış olmalı,2004 cupra r ile kıyaslamak lazım,bence kalite olarak eski kasa cupra r benim kasaya göre daha iii top sport kullanan biri olarak sölüyorum,yeni kasa type r bile olsa heralde gene cupra alırdım,ama kasa fn2 de hoş hakikaten.
cupra03 7000de alınan gucler aynı olursa 7000de atarım vıtes sorun deıl..3500de full boostcıkan sıbopları sana hedıye olarak gonderıyım om ıle kargo adresını atarbılır mısın?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)