bunlara ek olarak biraz daha fazla fiyatı olsa bile E46 M3 tavsiye ederim hemde rahat şekilde 4 kişi sığabiliyor..
Printable View
bunlara ek olarak biraz daha fazla fiyatı olsa bile E46 M3 tavsiye ederim hemde rahat şekilde 4 kişi sığabiliyor..
50ye alacağın c5 sana ciddi masraf açar 50ye bulamazsın hatta muhtemelen
diğer seçenekler arasından s2k mantıklı
rx8 ne kadar yakıyor , 18 lere kadar çıkıyor dediler
Nerde nasıl ne amaçla kullanacagına bağlı. Hergün kullanıcaksan 2 kişilik sorun diğil dersen S2000 derim. 2 kolktuk olunca taksicilik yapman gerekmez bende 2 koltuk var dersin işin içinden çıkarsın. RX8 ii güzel ama motoru düşündürüyo. Ben olsam çok tercih etmezdim. C5 hem 2 koltuk hem vergiisi hem yakıtı ve parçası ama 3 ünü yanyana koyunca gözün hep C5 e kayar. Hmmmm şimdi gelelim ben senin yerinde olsam kullanıcak 2 bir günlük otomobilim yoksa S2000 ama ufak günlük kullanıcağım bir arabam varsa ve C5 in giderlerini karşılayacak bütçeye sahipsem C5 alırdım.
illaki ilerleyen zamanda oynamak yada güç almak istersin...s2000 oldugu zaman çok daha fazla alternatif olabilri...corvette klasman dışı kalmış bence konusunu bile edemiyorum :)
okadar vergi ödenmez s2000 alırım, az kaldı alıcağımda...
Kesinlikle RX-8 diyorum..
şu anda en ucuzu rx8 sıfırı bile 60bin tl ayrıca 1.3 motor vergisi!!! en hızlı gideni corvet, en tıngırdayan ve değer kaybedeni s2k.
mazda rx8 en uygun motorlarıda sanıldığının aksine dha sağlam ve ucuz kulaktan dolma yerine en sağlıklı bilgiyi bu araca sahip olan birinden edinmek lazım. Geçen ay çok araştırdım param yetmediğiiçin alamadım kullananlardan aldığım olumulu izlenim yüzünden almak istemiştim içi hem s2000 hemde corvette göre cok daha güzel ve modern.
Rx-8.......
Rx8 in motoru 120000 de falan bitiyormuş tekrar mazdaya verip motor getirtilip takılıyormuş falan , uzun iş hem motor sürekli yağ değiştirme istiomuş.. mazda forumunda araştırmıştım :)
bu durumda corvette fazla kaçacağından dolayı, S2000 diorum ayrıca honda varken mazdaya gözümün ucuyla bile bakmam :D şahsi görüşüm tabi
yanlız arkadaşlar s2k nin motoruda sorunsuz değil 100.ooo km de sandık motor değiştirenler var..hatta 60.ooo lerdede olması lazımdı yanlış hatırlamıyorsam..herşey kullanıcıda bitiyo