anlayan anlamıştır polemik yapmaya gerek yok.konuya dönersek.
arkadaşımda 1.6 clio sport var.arabada sıralı sistem lpg var.0-100 8.5 saniye ölçtük kendimiz.araba çok atak ve hızlı.performans konusunda 1.4 honda'ya taş çıkartır.kendimde sürdüm arabayı 180'e kadar ok gibi ivmelenle oluyor.ondan sonrada rahat rahat iniyor 5.vites 230 kesiciye düşüyor araba.konforsal anlamda bir yorum yapmayacağım 1.4 civic'e hiç binmediğim için.zaten clio 985 kilo.hafif kasa ve güçlü motor.yol seside çok fazla almıyor gürültü yok.araba full klima otomatik cam hava yastıkları.alıcaksanız clio alın derim.yakıt tüketimindede çok cimri zaten arkadaşımın clio sportu.hem ekonomik hemde performanslı.yani beklentileri iyi şekilde karşılar.1.4 civic'e oranla
Japon ile Japonu niye karşılaştırıyorsunuz zaten yaptıkları herşey ortada farklı markalarla karşılaştırarak aralarındaki farkları iyi veya kötü olarak paylaşılırsa daha çok yardımcı olucaktır arkadaş için.
Civic'in artıları bana göre kasası ve ön konsolu daha güzel belki biraz daha sorunsuzdur.Ama Clio kasa olarak daha sağlam kafa kafayada civic üzülebilir
Onun dışında yol tutuşu,frenleri civicten ciddi anlamda güzel ve azda yakıyor.
ben sadece konuya sadık kalıp arkadsın yerınde olsam cıvıc derdım renoda kotu deıl kazasız belasız dedim gectim ama nick name i plaka olan arkads soch motorda is yok demis te bnm aracımda soch motor 1.8 140 bg r18a1 odul almıs bi motordur hem performanslı hem az yakıo die,bigun gel dene genelde kımseye vermem ama sana bi ayrıcalık yapiim kullan vtec acıomu acmıomu gorursun soch motorların turbolama kolaylıgı gibi artıları da var bu konuda daha cok fikir sahiibi bi dunya arkads var zaten detaylı bilgi alırsın forumu biraz karıstırırsan toyota candır iidir tum japonlara guvenım tamdır ama senin gibi bos dusmanlık yapan arkadslar icin yazıorum soch motor kotudur gibi at gozlugu takarca yazılardan sıkıldım neye gore kotu nie kotu neyse simdi bnada bi dunya alıntı yapıp yazılar gosterme fıkrını dostca laf atmadan beyan et merak ettim neden kotu dedigini cunku kullanan biri olarak ben cok memnunum ayrıca k24 kullanıcısıyım ona ragmen memnunum iii forumlar
eleman fazla heyecanlısın çık biraz dışarı dolaş hava al sakinleş gel öyle yaz foruma
her üreticinin değişik amaçlar için ürettiği motor vardı k f gerisi çöp vs olmaz herkes modifiye yapmıyor yada performans istemiyor tüketim emisyon gibi bir sürü değişik faktöre göre motor üretilir bunları bilmiyorsan bu şekilde fanatiklik yapma o bilmemkaçta kesiyor vs gereksiz şeyler her otomobilden performans bekleyemezsin performans modelleri varken
bu tip tavrını sürdürürsen uzaklaştırılacaksın
körler sağırlar
clıo 1.6 sportların pıyasası yukselcek tamam![]()
www.honda-tech.com
Bakımsız, orası burası tıkalı, sahibinin daha hangi devirde vites atacagını bilmedigi zamanda tek bir tane palio gectin heryerde yazıyorsun.
Hos sonra seni gecti öyle hatırlıyorum ama, en bitik 1.6 palio olsun 1.4 civicle gec o palioyu yakarım ben...
975kg 1.6 103hp 145nm tork 0-100 9.8sn olan arabayı nasıl 1.4 civicle gecebilirsin akıl mantık alıyormu, o arabada sorun olmadıgı sürece?
Defalarca tartıstık bunu hala gectim falan yazıyorsun, 1 kez 1 otomobili gectin o kadar baska 1.6 palio gecemezdin.
İlah yapmayalım su civic 1.4ü abartmayalım.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
clio 5. vites 6000 devir 210 yaptı. Daha çok yapması için yokuş lazım.
Şanzuman kısa
Built to fall....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)