surekli gazlamak için kullanılmıcak bir arac yakıt sarfiyatı gunluk kullanımada uygun olması, konfor, özellikle yedek parca sıkıntısı olmıcak bir arac olarak 4 aracın + ve - lerini dier araclara göre sayabilirmisiniz ??
surekli gazlamak için kullanılmıcak bir arac yakıt sarfiyatı gunluk kullanımada uygun olması, konfor, özellikle yedek parca sıkıntısı olmıcak bir arac olarak 4 aracın + ve - lerini dier araclara göre sayabilirmisiniz ??
typer...........
Gc8 Wrx yada Sti diye birşey Türkiye'de maalesef yok
4 seçenek içinden Yedek parça ve Yakıt sarfiyatı ile Type-R bence.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
e36 m3 un yakıt sarfiyatı cokmu fazladır ??? bizim kafamızda olan araclardı e36 m3 sonra typer arasında kaldık ama m3 suan daha cok cekici geliyo gibi. bana + ve - leri nedenleriyle cvplarmısınız ???
Type R derim dedimde
Ama yeni kasa mavi bir STI a hayır demem hani![]()
En mantiklisi typer. M3 konforlu hizli ama yakit sorun olur. Sti konforsuz hatta iclerinde en serti. 200sx dar alan konfor da var ama 2 kisilik gibi. En akla yatkin typer.
Type r biraz soft kalıyor yanlarında
diğerlerinin amacı biraz daha farklı biraz daha hardcore araçlar
günlük kullanım yakıt sarfiyatı diyor iseniz zaten soft olanı type r ı seçmeniz daha mantıklı
ama bu isteklerden biraz sıyrılırsanız STI ın zevki başka olur der onu seçip, hafiften başlardım mod listemi oluşturmaya....
sürekli gazlamak istiosan sti günlük kullanım istiosan r yanlamak istiosan m3az yaksın diosanda r. yedek parça içinde R
*10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
m3 un yakıtı cok vergısı cok parcası cok pahalı ama cok keyıflı bır araba wrx yakıtı cok sanzıman sıkıntısı oluyo sahsı fıkrımcede standartı pek zevklı bır arac deıl s14a yakıtı cok kronık bı sorunu yok seklı guzel ancak arkası baya bı dar bıraz ırı bırısı arkaya sıgmaz ancak keyıflı typeR bu dıger 3 araca gore farklı bı klasman ıclerınde en sorunsuzu yakıt olarakda ıyı ama arkadan itişin keyfını vermez tabıkı ben s14a yada m3 tercıh ederdım
özellikle yedek parça konusunda typer derim yakıt sarfiyatıda M3 e göre az olcaktır bence Type-R al derim hem daha konforludur sürüşü felan
s14 yada type r ı tercih ederdim
arkadan itişin keyfini arıyosanız eyer s14 çok daha keyifli olucaktır type r a göre eyer stock binicekseniz otomatik viteste tercih edebilirsiniz kronik pek bi arızası yoktur arıza çıkarırsada yapılmıcak bi arıza çıkarmaz
tercih meselesi tabikiama m3 ü kafanızdan atın bnce hem çok yakar hem çok masraflıdır
imperzzada günlük kullanımda üzmez yormaz die düşünüorum
ama bu araçların hepsi yakar type r aldım az yakıcak die bişi yok açık yolu gördünmü vtec altı gitmezsin oda yakarhepsinin tadi ayrı ama bnce bmw olmaz kesinlikle
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
stock binceksen typer al
fazla yakmaz normal bir araba gibi yakıyo. s14 de standart bişey yakmıyo ama arkaya oturmaya sadece 5-10 km dayana bilirler. m3 bosver bencede. sti kadar zevkli bir arabaya bin bence biraz yakıttan fedakarlık edip
bunların yanında biraz yanlarım istiyosan s14a kesinlikle. Kararı artık sen ver.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)