biz bmw ciler mütevazi insanlarız abi beygirimiz az olsun farketmez :D
gelsin tayyarlar geçsin bizi oda farketmez :hehe:
eyw. abi teşekkürler.
kıskandı beni bro kıskandı :D
Printable View
Şimdi dostum 250 beygirlik arabayla ( çok çok extreme kısa sanzuman komple bos vs vs olmadığı sürece ) 443 hp"lik illa M5 olması sart değil ;) bir arabayı geçmek hayal :icon_tup: ) sonucta bende 443 hp lik M5"i belki senin kadar 20 boy gececek kadar hızlı bir arabam olmasa da güçlü bir makinaya biniyorum ;)
Arkadas yazsa buraya M5 geçtim bir derece ama 443 hp"lik M5 geçtim derse işte o o zaman HİKAYE"dir. Neden ? olamaz M5 sahibinin uydurmasıdır 443 hp çünki :icon_tup:
Benim araba 1.4 barda 430 hp veriyor 4x4 olmasına rağmen kıçı başı bir yana gidiyor diğer 250 hp"lik bir typer o haliyle geçmek yanına bile yaklaşamaz :icon_tup:
Buda ne demek ARABA VAR ARABA BAR :icon_tup:
aynen katılıyorum pıyasada konusulan hplerın yuze 90ı sısırme. bunda hem fıkırız. ızledıgım e39 m5 vıdeoları var. komple egzos cıp 410 hp. supercharger e46 m3 ıle denıyor m3un dynosu 440 hp. 2 en fazla 3 boy gecıyor m3. 443 hplık e39 m5 gormedım ben yada sole soylıyım egzos ve cıp bu guclerı veremez. cunku cok saglıklı makıneler deıl anca kayıplarını karsılar dıe dusunuyorum. aracın 443 hp olmadıgı asıkar 400 hp olsaydı bıle 200e bırakmaması gerekırdı typerı. orcun element uydurmuyor burda sadece arac sahıbının soledıgı kelımeyı aktarıyor o sebepten 443 hplık araca bındın mı sorusunun sorulması gerektıgı kısı m5 sahıbı:D
bıde ıce 443 hplık aracın m5 olması grekır nden dersen:
1. 1800kg
2. cok uzun olan sanzımanı
3. cok uzun olan saftı
340 hplık stı yada ewo orcunu ztn gecer. ama gercek 340 hp:D 443e gerek yok yanı;)
m5 geçer diyorum........ :D
ulen uyuz oldum 200 hp lik typeri m5 geçemez hattaTYPER 10 boy atar :D
orçun konu açıyosun m5 mi egztrikli typer mı diye. bizde sana diyoruzki sağlıklı m5 in yanında duramaz bile typer. sen buna eyw demiyosun ben geçtim diye ısrar ediyosun sonra millet sana götüyle gülünce zoruna gidiyo. geçmişsindir problem değil ama kardeşim sen XXX plakalı m5 i geçmişindir. anladın bunu artık kafana sok bir dahada konu açarken ahmetin m6 vs benım typer ne olur yada biz denedik böyle böyle bitti diye konu aç. reklam yap reklam güzel bişeydir iyisi kötüsü olmaz ama inan konuyu okuyan 10 kişiden 9 u gülüyo şu anda :)