eray nerde :)
Printable View
eray nerde :)
Ben bmw yi savunmuyorum. konu açtığında 60-200 de desen 335i için geçmiş olurdun diorum. Kendinde yazdın geçene kadarki km yi yazdım die. Bu m5 içinde geçerli olabilir. 60-200 geçmişsindir yada geçememişsindir. Bunun bi ilerki km siz 100-250 dir bi sonraki ise 200-300 km lerdir genelde denenen. Ama 60-230 yada 60-240 yoktur, sen gördünmü böle yurt dışında yada yurt içinde özellikle bu km lere kadar yarış. m5 i geçsen banane, m3 ü geçsen banane, benimi geçiosun?? sende araba yapıp kendini bozanlar efendiliğini kaybedenler kervanına katılma bence, üstteki tarzını hiç beğenmedim söliyeyim...
Bence 3-4 boy orçun aldı :)
Yine reklam kokan hareketler deneme yapılmış video çekilmiş millet birbirini yesin diye konu açılıyor komik.Biri işine gelmiyen birşey söyleyincede sen buraya yorum yapma, oldu başka.
madem tarzımı begenmedım senden rıcam kendını benım yerıme koy ve yazdıklarını oku.
bmw konusunda sensın moralı bozulan senın cok yakınındakı ınsanlar benı ıyı tanır o yuzden ole kervanlarda bırak katılmayı benım bas harfım gecmez senınde tarzın hos degıl konuya sacma dıyen sensın ben bır sacmalık goremıyorum yapılan yorumlara bak bır tek senınle bole uzun konusuyoruz.
Valla geçtiysen tebrikler... Emek vermişin tebrikler... Ancak konu açış tarzın yukarıdaki düşünceleri estekleyecek şekilde.
Geçen gün arkadaşın biri 5500e kadar vti ile clio dedi herkes üstüne geldi. Ama bu konunun da hiç bir farkı yok o konudan. Kimse gelmiyor üstüne o ayrı. Bir dahaki konu ferrari-typer 60-100 olacak diye düşünüyorum.
Sen diyorsun o kadar basabildik diye o zaman iyi bir deneme olmamış demek lazım (bu forumda bunun da bir çok örneği var)
O yüzden video varsa koyun geçin yoksa bırakın dedikoduyla yayılsın bence..
bmw nin geçilmesine moralim bozulmaz benim. 2 satır altında s3 ün m3 geçtiği video var istersen bir gir zahmet et yorumumu oku. s3 bi burun daha bile önde olabilirdi demişim. Tekrar tekrar yazdığım ise; kapıyı yoruma açık bırakma sen zararlı çıkarsın. 60-200 de öndeysen iş bitmiştir. Zaten bunun yorumunu yapmak terbiyesizlik olur, ancak geçebildiğin kadar km yi yazmak senin tepki almana neden olurki en başta benden aldın mesela. konu "kaça kadar önde olurum" olsa bak onada tepki koyamam, çünkü zaten ana başlık bu. ilk yaptığım yorum neydi "işin içinde 230 gibi bir ara rakam varsa zaten sen geçmişsindir" yani bu ne demek 200 km yazsaydın tahmin yeteneğimi kullanırdım demek. Yani açtığın konulardan 3 aşağı 5 yukarı insanlar kapının nereye çıkacağını biliyor. Seni tanıyan dostlarımın beni daha ii tanıdığını da sen biliorsun, çünkü ben senin çevrendne kimseyi tanımıyorum, sen benim çevremdekileri tanıyorsun. Bu cümlemi didişme yada sidik yarışı olarak algılama, sadece şunun için yazıyorum; bu kadar cümlede ne yazdığımı bu insanlar çok ii anlarlar, esas sen sor sizce burada ben neyi yanlış anlamışımdır diye. Tekrar ediorum aq bmw nin, önemli olan "nekadar bildiğin önemli değil, senin bildiğin karşındakinin seni nekadar anladığıyla alakalıdır". Bu sözümü sana armağan ediyorum.
bmw geçer , geçemezse de bmw de sorun vardır :)
m5 gecer , orcun 30-120 f430 ile gider typer alın 1000 RR bile gecersiniz :D
zamanında superchip-egzostlu m5 forumdan anıl arkadaşımızda vardı öle typera filan geçilcek bi araba deildi gibi oda 450 hp civarıydı
bmy hafifletip type r a yapılan modifyenin karşılığını yapıp denetmek lazım...
yani m5 de modfiyeli olsun neredeyse ağzına kadar..öyle bakalım bir daha...işe gelen rakkamlarda değil 60 dan sonuna kadar...
dün geceki araç da aynı setup sanırım
egzos ve çip vardı
230 a kadar basmalarının sebebi trafik olması 250 de m5 zaten geçmeye başlıcak bunda sıkıntı yok,ama arada bi uçak gemisi yorumu okudum :D 300 de olan fark öyle olur tabi de 250 km de öyle bi fark olmaz :D
burda esas alınması gereken stock vs. stockta typer gidip kumda oynar tabi ki
ama sonuçta orçunun arabası mı daha hızlı (60-200 için konuşuyorum)yoksa diğer arkadaşın m5 mi diye bakarsanız olaya daha iyi olcak yoksa m5 sahibi de modifiye etmeyi bilir hafifletmeyi bilir.. :)
yani m5 hafiflerse şöyle olur modlarsa böyle olur halamın sakalı olsa amcam olur :D
sanırım hepimiz biliyoruz m5 in 2 ton değil de 1500 kg olsa neler yapabilceğini :)
bu muhabbet yine başka yerlere kayaar gider. o zaman 2.000cc aynı hp de aynı kg de bmw bulun deniyelim derler.
heralde herkes bmw nin ağırlığından dolayı iyi yürüyemediğini typeR inde hafifliğinden,şanzımanından ve kg sinden dolayı bmw m5 ide m3 üde 240 a kadar önde olduğunu herkes biliyor.
bu m5 yeni m5 dimi ?
yeni typr eski typr farketmez M5 alır ...
Stock vs. Stock yada aynı düzeyde mod ile .
bide m5 5000cc type-r 2000 cc :) 2.5 katı hacim var o yönden de bakılabilir :) arada 800 kg fark var gerçi :D
hangisini imkanın olsa alırsın derseniz m5 alırım tabi :)
karşılaştırmalarda hangi markanın değil hangi aracın (buraya dikkat) önde olduğuna bakılmalı. eğer stock vs. stock karşılaştırma yoksa.
eski kasası ise bakımlı olması da dahil birçok şey değiştirir o işi .
Örnek vermek gerekirse Anılın eski bordo m5 için konuşuyorum gene m5.
Bakımlı sağlıklı makinalı m5 üzer ama normal kıvamdaki m5 için bir fikrim yok bmwde bakım yoksa eşşekten beter oluyor yahu ...