İki firmada mükemmel motor üreticileri.BMW'de 4 silindir ekonomiyi ifade ediyor.Üstünde çok çalıştığı performans motorlarında 6,8,10 silindiri kullanıyor. Honda ise compact performans makineleri yapıyor 4silindirin üstüne gidiyor onlarla şaheserler çıkarıyor.Çünkü araçları bmwye nazaran küçük ve hafif.
Bunun neresi tartışılıyor anlamıyorum.BMW 4slilindir getirsinde görelim, honda v8-10 getirsinde görelim gibi laflar çok komik ve saçma.

konu dışı bi mesaj olucak ama biraz bilgi sahibi olun ondan sonra yazın bişeyler. bak bi üst mesajda kocaman fotografı var 4 slindir m makinasının.

orcun m5le vıdeo cker yayınlar. gectım dıosa gecmıstır. m5 yurumuodur yuruodur kımse bılemez. m5ın normal sartlar altında gcmıs olması gerekır. ama gecememısse yada yurumuosa orcun napsın gz mı kessın? varsa denemek ısteyen m5 orcuna solesın orcunda denesın. hondacı olarak bunları yazdık uzatmaya gerek yok. yenı heyecanlı bırı cıkmıs yapıstırıcı fln demıs. ben bos konusmam menzıl dısında o vtandas bısey yazmıyorum ama mod arklardan rıca edıyorum herkes terbıyesını takınsın...