Bipper-fiorino-nemo motor hariç, ön takım amortisörler aynıysa en ucuzu alınır.binilir
Dobloyla hemen hemen aynıdır konfor olarak.
Printable View
düşük tüketim beklentin fazla olmasın
uzun yolda kullanımı rahattır kasmaz
klima mevzusunda filtre çok çabuk şişiyor
ben aracı sıfır aldığımda klima bildiğin sıcak üflüyordu filtreyi değiştirdim buzhane kıvamına geldi
güncel diyelim
fıorıno çok iyi ya.Kullanıyorum gayet güzel
Fiorino kullandım bikaç kez güzel araçlar gerçekten.Frenleri, kliması, yakıtı beni mutlu etmişti.:)
kesinlikle fiorino. sıfır aldım bir yıl kullnadım ve çok memnundum. 1.3 multijet motoru sanki bu araç için yapılmış doblo da ağır kalıyordu. 17 ofsetli jant ve yayları kestikten sonra trafikte çektiği dikkat inanılmazdı. tek şöför adanaya gittim bir o kadar daha giderdim. yalnız kısa boylu olanların diz kapaklarının direksiyon altında rahatsız olduğunu duymuştum. diğerlerini hiç düşünme bile. çok zevkli bir araç ama bir depo ile 1000 km olayı büyük bir kolpa. ne yaparsan yap 800 belki :) ayrıca 130 üzerinde deli yakıyor.
otomatik vites olayını araştırmıştım biraz ama kimse beyenmiyordu. rampalarda sapıttığını falan yazmışlar. vites geçişleri çok sarsıntılı. aynı sorun puntolarda da var diye duymuştum. bence kesinlikle manuel. çünkü çok seri ve kullanamsı çok zevkli :) he bir arkadaş ta yazmış zaten amortisör takozu probllemli diye benim sattığım kişi de servisten ücresiz değiştirmişti. bagajı çok küçük. bir 38 lik doldurmuştu :) yol tutuşu ve iç kısımlarının kalitesi fena değil.
bende şu an 2 tane fiorina var g.gri manuel- abs-klima-airbag-cd changer-yol bilgisayarı ve yolcu koltuklu combi max die geçiyor galiba..0km 2side bayinin verdiği fiyattan 1 lira ucuza vericem :) düşünürsen pm yolla bana konuşurus..
Kesinlikle Fiorino almanı tavsiye ederim
ilk çıktığı yıl dahi Bipper ve nemodan çok daha fazla sattı.
motor olarak 5 bg ve 30 tork daha güçlü.
aslında bir sır vereyim
95 bg ve 200 torka sahip modeli belli bir zaman sonra yollarda olacak Fiorino nun :)
fiorinoda binek nasıl oluyor onu anlamadım. hepsi de kamyonet geçmiyor mu bunların?