fn2 alamıyosan rc derim...
Printable View
fn2 alamıyosan rc derim...
valla doğu kendimi paraladım gel ibiza alalım dizel gezmesi güzel.alayına isyan çekeriz dedim.yok dio illa.type-s ivtec olduğunda o vti gibi vitek açacağını düşünüyomuş.öyle bir hissiyatının olmayacağınıo anlatınca hüsrana uğradı çocuk yaşama sevincini kaybetti.207RC de şimdilik kararlı gibi.veya volvo C serisinden de turbo lu bi araç alabilir.ama en kısa zamanda şenelin 207 ye bindirip bi gezdirmek lazım.
207 Rc :icon_tup:
type-s le kıyaslamak bile mantıksız.
içi hoşuna gidiyorsa 1.4 ü bile alınabilir ikiside gitmicek nası olsa
207 nin içide öyle vasat bişey değilki. Dışı, içi, performansı, sesi, osu, busu herşeyiyle bi adım önde type-s' ten. Hatta type-r desen yinede 207 rc derdim ;)
207 rc... type-s alana kadar 5 kapılı civic almak daha mantıklı zaten bi farkları yok en azından ikinci eli daha iyi satılır 5 kapının...
207rc ve fn2 typer aynı katagorinin arabları değil mi? typer yerine rc' yi seçmem niye bu kadar garibine gitti? Hothatch lerde typer seçmeyeni taşlıcaksınız yakında. s2000 felan ne alaka, biraz mantıklı konuşun konuşcaksanızda...
type-R'dan başka arabayı beyenenleri taşlıyoruz biz.
typerdanbaskarabayıbeyenenleritaslıyoruz.biz alan adıda boşmuş oh mis
şu zamana kadar mantıksız konuştuğum olmamıştır.
marka fanatiği değilim, fn2 özellikle sevmediğim bir araba ama rcden daha üstün bir araba.
ayrıca nerde honda ile ilgili bir koun görsem senin honda karşıtı yazılarını görüyorum o yüzden özellikle yazdım.
type r sevmeyeni ister taşlayın ister taşlamayın bana ne fikir söylemek problem mi ?
İşte benim sorumda bu. Fikir söylüyorum ama çok acaip bişey söylemişim gibi hondayı seçmediğim için yok s2000 yok şu yok bu.
Ayrcı honda karşıtı felan değilim, kendimde şu anda 2005 model honda kullanıyorum. Demişsin hep honda karşıtı yazılar yazıyosun diye bana bi örnek gösterebilirmisin?
1) Pandora by uk (eski nıf, aşşağı yukarı 400 hp) eksozlu gc8' in roll'ü
2) Gariban turbo typer la yakın speclerde denilen bi typerin ki 400hp' nin çok üstünde, stock stin yarışıydı.
Normaldir yarışırlar, ama burada honda subaruyu böyle deler, şöyle s*ker yazılarını beraber okuduk. Buna subaru hayranı olarak sadece ben değil, aklı başında olan tüm marka hayranları benimle aynı tepkiyi gösterdi ve söylediklerim sanki hondayı küçümser gibi gözüktü ama, bunu da anlayan anladı.
Konu nereden nereye geldi, mod.lar arkadaş konuyu okuduktan sonra temizlerseniz iyi olur, arkadaşın konusu hiç olmasın..
kimsenin kimseye küfür etmesini hoş karşılamıyorum yanlış anlaşılmasın. bence fn2 rcden daha başarılı bir araba...
konuya dönersek rc mi type s mi soruna ben olsam rc derdim
Bir Honda Sever Olarak Kesinlikle "RC" Derim..
Bir honda kullanıcısı olarak rc yi secerdim. Performansı ilk sıraya koydum tabe...
Performans olarak RC çok üstün type-s' e göre.. Donanım olarak da aşağı kalır yanı yok(cruise control,6airbag,cift bölgeli elektronik klima,5li cd changer+ mp3 player, yagmur&far&park sensorleri,yol bilgisayarı vs..)
type-s , tasarım olarak ya aşık olunacak ya da nefret edilecek bir araç. bence bunun arası yok.
ayrıca motorunun tam anlamıyla tat vermemesi , bu tatsızlığın yanında da motor hacmi sebebiyle vergi diliminin yüksek oluşu (k20 de yüksek vergide ama en azından hakkını veriyor) , performans arttırıcı parçalarının yok denecek kadar az oluşu gibi sebeplerden ötürü maalesef geri planda kalıyor. gönül isterdi ki madem 1,8 litre olacak , bari b18c geliştirilseydi ve bu kasaya konsaydı da akıllar hepten karışsaydı :D:D
207 rc ise , performans arttırmanın nispeten daha kolay olması , 1600cc düşük vergi dilimi , parasının karşılığını çok daha fazla vermesi sebebiyle daha tercih edilesi bir araç...
ama 207rc konusunda her kafa yoruşumda "ah keşke 6 ileri olsaydı" diye düşünmeden de edemiyorum...
r56 mini-S'in manuel şanzımanı 207rc'ye swaplanamaz mı?
bu arada ikinci elde 207rc'ler ciddi uygun rakamlara alınabiliyor... bence çok cazip...
sonuç olarak , düşük kilometrede ve mümkünse "virgin" bir 207rc alınır :)
RC:icon_tup:;)
bence rc görünüş type s den daha ii bence tabi