Nasıl oluyor o zaman FN2 nin headerslı 1500 dolar oluyor? Geçen bir konuda bahsi geçmişti.
Printable View
Nasıl oluyor o zaman FN2 nin headerslı 1500 dolar oluyor? Geçen bir konuda bahsi geçmişti.
Günlük kullanım için performansın yanında konfor,rahatlıkda istiyorsam fn2.
Ona buna saplamak istiyosam ep3 alır yüklerim :D:D
bana seri üretim olup hothach sınıfında olan ve bu saydığın özelliklerin olmadığı güncel bir model söylermisin, değişim diye bişey vardır arkadaşım, cebinde paran varsa ama ciddi anlamda paran varsa yüklersin fn2 yi aynı speclerde ep3 le yürürsün aksinide kimse bana inandıramaz, ben bir fn2 sahibi olarak hergün nette parça araştırıyorum yüzlerce çıkmış parçası var fn2 nin ama tamam buna karar verdim alıp takıcam diyince hadii maslağa gidelimle olmuyor maalesef bunun en büyük örneğide benimdir heralde, ama fazla sürmez engeç bu yaz yürüyen fn2 ler çıkacaktır piyasaya
ep3 bana gore herturlu fn2 den daha ıyı...
Serhat abiye katılıyorum FN2 leri bu haliyle geçtiniz geçtiniz yükleme başlayınca çok zor geçilir FN2 ler
Ben FN2 ler yürümez demedim, elbette yüklerseniz yürür. "FN2 yüklesenizde yürümez" gibi bir cümle yazmadım bilhassa hoş olur dedim. Ya yanlış kişinin mesajını alıntı yaptınız, ya da yanlış anladınız yazdıklarımı.
Şu anda "safkan" diyebileceğim kadar güncel bir Hothatch yok EP3 ten sonra. Ama insan en azından aynı seviyede bir şeyler bekliyor yeni kasasından, değil mi? Mesela donanımsız-ağırlıkların atıldığı-yalıtımın kötü olduğu-gaza bastığında herşeyiyle hissedebildiğin-pist için uyumlu versiyonu çıkarsalar (yine type-r bilmemne edition diye) süper olur.
Ama FN2 type-r harici tüm rakiplerin hepsi aşırı beslemeli = hepsinde ayı gibi tork var, o ağırlığı kaldırabilecek, o sebepten FN2 stock halde iken o sınıfın beklentilerini karşılayamıyor, haliyle cazibesini yitiriyor..
fn2 başarısız performansını ,digital klima,cruise kontrol,çekici ön konsolla örtbas etmeye çalışan çağa ayak uydurma bahanesiyle ruhunu kaybeden bi type-rdır benim gözümde :)
Hayır tabi ki M3 CSL sunulmadı sadece piyasaya,
Demeye çalıştığım da buydu zaten :) Tamam, müşterinin isteklerine göre (arz-talep ilişkisi) donanım-konfor-kalite koyuyorsun, bari birde özel bir versiyon üret??
bkz eski mesajım
Sizin bana sorduğunuzu ben önceki mesajımda anlatmaya çalıştım zaten :)Alıntı:
Şu anda "safkan" diyebileceğim kadar güncel bir Hothatch yok EP3 ten sonra. Ama insan en azından aynı seviyede bir şeyler bekliyor yeni kasasından, değil mi? Mesela donanımsız-ağırlıkların atıldığı-yalıtımın kötü olduğu-gaza bastığında herşeyiyle hissedebildiğin-pist için uyumlu versiyonu çıkarsalar (yine type-r bilmemne edition diye) süper olur.
Bence bu sorunun cevabı FN2'nin tüm parçaları piyasaya düştükten sonra, yüklenen FN2'lerin aynı veya benzer spec.teki EP3'lerle rolling.lerinde belli olacaktır. Ama aradaki 200 kg civarı fark dolayısıyla işi hiç de kolay olmayacaktır FN2'nin.
Ve şahsi fikrim EP3'lerin her zaman daha çok gideri olacağıdır...
bana görede ep3 fn2 nin yanında ataşehirde rolling yapmaktan başka bi işe yaramaz arabasıdır malesef :)
az daha kasarsanız ep3 leri go karttan hallice bir araba aslında bi b.ka yaramaza çevireceksiniz :)
Aldığınız otomobilden ne bekliyorsunuz ?
Konfor ise FN2'ye bile gerek yok TypeS'te işinizi görür.
Hayır ben güç istiyorum konfor donanım Esp bilmem ne benim için önemli değil diyorsanız EP3 alın.