ortalıgı arac sahipleri karıstırmıyor genelde yancılar karıstırıyor biliyormusun;)
Printable View
EP3 japonyaya gireli çok oldu.
FN2 Euro Badge iyle daha 1 ay önce girdi japonyaya. Millet yeni başladı detaylı çalışmalara...
Bkz. BuddyClub
http://1.bp.blogspot.com/_2o5Lep2wWQ...320/buddy1.jpg
Bkz. Spoon
http://1.bp.blogspot.com/_2o5Lep2wWQ...B8A5F3A3B4.jpg
İyi demek önde gitmek demekse EP3 en iyi araba...
İyi demek konfor - güvenlik - huzur - donanım demekse FN2 en iyi araba... :)
Kim ne derse desin, ben FN2 yi tercih ederim.. Genelde daha üstün bi araba bence.. Varsın o kadar yürümesin..
konuya yazdım fn2 sahibiyim (aslında onlar atar giderden anlıyorda bize yakışmaz ayrıca çok anlamsız) diyorsun sonra safa yatma falan diye konuştun yazı mı göster diyorum konuyu değiştirme bişey diyorsun arkasında dur uzaklaştırma falan bilelim
benim araba bişey yapıp yapmadıgımı nerden biliyosun oz bekleniyor herşey hee deyince olmuyor
birbirimizi yemişiz falan bana bi göstersene dedin ya
üstüne basa basa diyorum bunu fn2 yürütebilmek için gözü karalık yapmak lazım. FN2 ep3 ün kilosuna gelsin veya 1200 kg olsun aynı spec lerde ep3 ü geçemezse ben hiç birşey bilmiyorum..Bu kadar açık ve net idda ediyorum
kardeşi, kardeşe düşürmeyin yaw :)
neyini çekemicem ep3 ün ? bişi dicem ayıp olcakta 50-55 milyar vercek olsanız koşa koşa gider alırsınız fn2yi imkan meselsi kendinizi kandıurmayın bizimde çenemizi boşuna yormayın
yoo aslında kısa bir zaman sonra ep3 alıyorum :)
niye bunu anlamak bu kadar zorki ? ep3 daha hardcore bir araba fn2 benim için fazla teknolojik ve tasarımını beğenmiyorum...
sonuçta bu işin tek doğrusu olamaz kişilerin ihtiyaçlarına göre tercihleri olur o kötü bu iyi de yine kişiye göre değişir...
işte mevzu asıl o ihtiyacı yüksek olanlara daha fazla para verip fn2 sadece zart zurt gazlıcaklara daha düşük paraya ep3 şuanki piyasada
ep3 almakta haklısın 30 lu liralara alabilceğin en hızlı atmosferik araba ona lafım yok
o paraya fn2 alacağıma cupra alırım s2000 alırım fn2 pahalı diye ep3 den iyidir mantığı bence züğürt tesellisinden başka bişey deil
lafa geldimi fn2 daha hızlı diyenler rollinge geldimi bahane hazır parçası çıksın deniyo ozaman parçası çıkınca açılsın konu
fn2 ye parça çıkana kadar ep3 uzaya gider
konu geçmek geçilmekse hiçbir zaman aynı modlardaki bir FN2 EP3'ü geçemez :)
ama eger totalde bakarsak bende çok param olsa her seye ragmen FN2 alırdım ;)
katılıyorum ama sonra ep3 dayanısması denecek ona uzuluyorum, benim aracım 2005 model 04-05 model yani yılında golf gti 200 ps-cuprar 225beygir,wrx 225 beygir clio182 182 beygir hepsi ile stock-stock yururum, fn2 ci arkadaslar cupra ile hadi onu gectim leon fr 211ps ile bir yurusenize aa pardon ama siz aracınızı konfor icin almıstınız kusura bakmayın;) dicem o ki millet hızlanırken fn2 geriye gitti performans olarak bununda hicbir anlamı yok bari adına typer demeselerdi:icon_tup:
atar gider olayıda zaten ayrıca ilginc ve garip cozemedim gitti:icon_wack
kavga cikmasin ki kitlemek zorunda kalmayalim,
Bu arada nasil bir topluluk olduk biz?
bence gerçek typer fd2:)
bu konu malesef gs-fb maçı gibi oldu
Arkadaşlar konuyu açtığıma pişman olmak üzereyim aslında, ama şu anki süre giden tartışmalar haricinde tam 1 yıl önceki aynı konuya kıyasla aradaki farklar ve FN2 ile yapılabilecekler biraz daha belirginleşmiş bana göre. bu karşılaştırma her iki araç sahipleri adına da, bu araçları hiç kullanmasalar da beğenenler adına da çok zevkli ve verimli bir karşılaştırma...dizayn, konfor sonuç belli, tercih meselesi.....
FN2 nin yeni yeni çıkan mod parçalarının ucuza temini olabilir mi, yurtdışında atmosferik olarak yüklenen bir FN2 nin dynosheet görüntüsü ya da bilgileri ve özellikle de drag-roll videoları (ep3-fn2 olsa ne keyifli olur..) var mı, ya da custom parçalar yapılabilirmi maliyeti düşürmek için (örn: headers). bir diğer konu ise yol tutuşlarının tam olarak karşılaştırılması?? bu noktaların üzerine gitsek? üstadlar; sizler de duyun :)
type-r konusunda obsesıf olmak gercekten kotu aynı motora sahıp 2aracı nasıl bu kadar tartısabılıyoruz anlamıyorum,ep3 un fn2 ye gore performans anlamındakı tek avantajı kılosu zaten e fn2 de donanımı guvenlıgı yuzunden o kılolarda cogu ınsan ıcın bu cok daha onemlı araclarının donanımlı ve guvenlıklı olması
allah askına bı aracın rollıng performansı bu kadar mı onemlı bunun ıcın mı arac alıyorsunuz sadece bana bu cok sacma gelıyor malesef
olay parca marca cıkma olayıda deıl artık fn2 ıcın parcalar cıkmasa ne yazar ep3 den daha ustun bı arac performans harıcınde!! ınanın oda zor bısey deıl bırının aklına eser fn2 dekı agırlıgı soker ep3un kılosuna ındırır alın sıze aynı performansa daha ıyı arac yanlıs mıyım?
ne kadar uzulsek de malesef ep3 artık eskıdı mıladını doldurdu fn2 de aynı sekılde olucak butun aracların sonu bu!! sora yenı kasa tayyar gelıcek onu konusucaz belkı honda gelecek tayyarı turbo yaparda butun bu kawgalar sona erer belkı ozaman rahata ererız...
ep3 belki dünyada miladını doldurdu ama ülkemizde bir süre daha popüler olucak bunun sebebi bence biraz gelir seviyesi ile ilgili.Şuanda hala ek9'lar bile ülkemizde favori ve tutulan bir araç olduğuna göre.
fn2 nın yol tutusu daha ıyı denmesını hala anlıyamıyorum. fn2 hos bınılesı bır arac.fn2 alıp stock bınmek gunluk kullanmak zewklı olur,ama typerım var yaslarım dersenız kımseye yaslayamazsınız ne sımdı ne 2 yıl sonra;) babam yalvarmıstı fn2 al dıye almadım ıyıkıde almamısım;)
senin tabirine göre parayı verdikten sonra herkese yaslarsın :)
fn2 çıkalı 3-4 yıl oldu nerdeyse kasa değişçek, daha adam akıllı yürüyen, hadi yürüyeni geçtim şöle ep3 gibi tekrar tekrar dinleyeceğimiz sesi olan bi fn2 görmedim. Siz gördünüz mü? Bu sözüme fn2ciler kızacak ama, her markanın tutulmayan kasası oluyo. Bence fn2 type-r ın tutulmayan kasası oldu ve 4 yıldır ep3ün tahtına oturamıdıysa, bundan sonrada oturacağını sanmam. Parça çıkacak, gelicek vs. Ep3le uzaya gidecekler nerdeyse :heyoo: (benden de fena fanatik hondacı olurmuş:D)
bunun yanında fiyat konusununda bence alakası yok ep3 fanatikliğiyle, fn2 ep3' ün yarı fiyatı olsa belki ortalıkta daha çok fn2 olacaktı ama, ama yinede ep3 kadar revaçta olmayacaktır...:icon13:
Konuyu açan arkadas fn2ye yapılanları merak etmiş sakaryada bir fn2 vardı hatta filtre-egsoz-headers ve mugen beyinli ep3 ile yakın gidiyorlardı acaba o fn2 de ne var yada adam nasıl yaptı ??
gercekten oyle olmuyor;) aynı parcalarla yapılan bır ep3 u gecemez. ep3 surdunuz mu? ben fn2 cok surdum her vıtes attıgımda dunyam yıkılıodu. fn2de sokulur,gaz kelebegıde ıptal edılır. o zmn nolur? 1 cok ovdugunuz bnce gereksız olan vsa cop olur,6 aırbagın 4 u calısmaz. unutulmasın kı ep3 u net 1000 kg yaparım:D:icon_tup: maksat ıddıa olsun:D fn2 kotu arac deıl kımsede kotu dıyemez fakat typer deıl bence. ben honda nın yerınde olsam fn2 nın bos versıyonunuda getırırdım trye,hatta ep3unde kılıtlı versıyonunu. bu konu bence gereksız uzar,tekrar soyluyorum fn2 cok guzel arac ama tercıh meselesı. ep3 umu satıp fn2 almam.
bu fn2 nın sahibi sitedenmı acaba.iyi yurumus
http://www.youtube.com/watch?v=HeisXcX4FaA
clio rs i cai li seko typer ile denemiştik onun gibi sadece cai filtre yada sadece egzos v.s Fn2 var ise cumartesi akşamı ataşehirde buluşalım