O ep3 beyaz ise normaldir iyi gitmişin o açık filtre degil custom intake oluyor :D
injen 1-2 boy fark etmiştir bir daha dene derim :icon_tup:
Printable View
utku
istanbuldamısın
bu akşam deneyelim
yarın parçalar takılıyor ona göre
sonra abi neden beklemedin deme :)
skate'in söylediği öle bi basmışlar, silencer falan takılı halde. düzgün deneme olmamış.
benim derdim şu, deneme yapılırken veya oturup konuşurken herkes bravo maşallah..
bilgisayar başına geçince işler değişiyor.. keşke herkes aynı ağırlık ve seviyeyi bilgisayarda da koruyabilse..
sabah pompacı gözümün önünde nası olduysa 95 oktan koydu.. araba abimde.. benzini bitirmişse deneriz.. bitirmemişse avansa göre bakarız, bizimki biraz mama seçiyo :)
malzemelerden sonra da deneriz bu arada, problem değil.. headersı vs olan enes ve sinan ile denedik, keyifli oldu biliyorsun. :) type-r'ın bi yerde gideceği belli.. bunu bilerek basarsak sorun olmuyor :D
SS rs sadece filtre egzos şuan cai falan yok egzos boruları orjinal sadece son susturucu var ve bu haliyle önüne gelen her RS ile denedi chipli rs hatta dereceli egzantrik li rs te dahil buna şuana kadar net bi üstünlükle geçende olmadı her denediği RS in videolarıda mevcut ama diğer rs sahiplerinin isteği üzerine hepsi nete koyulmadı yalansa söylesin birisi ? rs lerde problem yaşanabilir yarın öteki gün ss tede problem çıkabilir tekrar denerler olur biter ama şuan durum bu her denediği geçtiği araçta problemli olmasın yeterki hadi 1-2 si denenen günlerde arızalıymış sahipleri dediğine göre diğerleridemi öyle :)
Seko bana alo de pilot lazımsa :)
Arkadaşlar sizinle deneyen Cliolarımızın hiçbirinde hafifletme yoktu. Tek artı yapılan şey yazılımdı. Yazılım yapıldı ve FN2 ile RS arasında 4-5 boy gibi bir fark oldu. Ama o zaman FN2 ler gerçekten zır stocktu diye hatırlıyorum. Üzerine CAI ve egzoz yapıldıysa o zaman büyük ihtimal kafa kafaya yürürler diye tahmin ediyorum. Hatta 230 kmh dan sonra FN2 açmaya başlayabilir.
Konuya gelicek olur isek, ne yalan söyliyim ben FN2 nin tipini gerçekten çok beğeniyorum. Bence Honda tasarım gücünü ve kalitesini yine ortaya net bir biçimde koymuş. Hele ki kırmızı ve siyah modeli çok iyi. Beyazı da iyi :D Hepsi iyi işte :D
Ama yürürü konusundaki sıkıntılara gelirsek evet bir eski modelini aratıyor o konuda.
Allah sahiplerine keyifli binmek nasip etsin.
Ben DD ile hiç yürümedim. Tam bilemeyeceğim. Yazılım tek başına değil de egzoz cai desteği ile 3-4 boy civarı oynatıyor.
iyi dileklerin için teşekkürler,
valla benim forumlardan takip ettiğim kadarıyla ozamnki senin aracını bilmiyorum sen öyle diyorsan doorudur ama barışın arabası sanki boşaltılmıştı kendiside yalanlamamıştı çünkü, çokta eskiye gitmemek lazım artık bizde biraz yuklersek deneriz tabi rs lerle ama bu şekilde denemenin kendi açımdan çokta gereği yok artık