bmw-z kasasında boyun uzunsa sorun olmaz sanırım
daha doğrusu z3 te sorun olmuyordu , garip bir şekilde uzatabildiğin kadar uzatıyordun göğsün altına doğru bacaklarını
Printable View
her turlu z4 derım ama o fıyata seçenek cok zevke kalmış bence..
370z iyi olur ama bunlardan pahalı olur heralde.
z4 çok iğrenç geliyor bana son kasa
çok zor bir soru :D
ama Z4 yaaa :D
Z4 eziyor bence :)
dediğim gibi yeni z4 güzel değil bence hatta nette satılık bir z3 var tturbo seklinde içim gitmyor degil ama cok eski cocuklugumdan bilirm o arabayı nedense cıktı yılla orantı edince z4 un z3 kadar havası yok
eğer illa spor acaç istiyorsanzaten 4 kişilik olmaması lazım ve üstü acık cok itici gözükür
illa 2 kişi olucak diosun bu arada sölemeden geçmiyim tavanı cizerler sigara basarlar demişin sanki glz araba alınca bunu yapmıycaklarmı sanıosun aynısı olucak sana kolay gelsin bu arada biri tts demiş gecen yolda yürüdük masallahı vardı aletin BUZ plaka siyah Bende gümüş rx8 var sahibi burdaysa tanışmak isterim iyi gazladık arkadaşla ama bir ara hızı alamadık opuduk sagı solu:D
Sabaha kadar bmw diyebilirim yeni kasa çok şık oldu gerçekten :)
Büyük bir çoğunluk z4 diyor bende öyle düşünüyorum fakat işte şu AMG görünüm slk200 ler yok mu beni bitiriyor :) misal:
http://www.sahibinden.com/fiyat_dust...QQdisplayitem?
hemde üste kalan parayla motora ciddi şekilde girebilirim kasnak chip full egsoz vs vs... 200hp ye yaklaşır heralde bunlar sayesinde
200 hp civarına yaklaşır yaklaşmasına da, yeni kasası zaten kısa vadede gelecek bir araçtan söz ediyoruz.
Örneğin 50.000 eur aldığın aracı gün gelicek 35.000 eur civarına bir paraya lanet olsun diye satacaksın, çünkü eski kasa olacak. Kaybedeceğin değer yaklaşık 10-15.000 eur civarında. Eski kasa SLK'lar, yenisi çıktığı zaman 1-2 senede ne kadar aşırı değer kaybetti bir hatırlayın, bana hak vereceksiniz.
Bir yanda da kasası yeni çıkmış ve hemen hemen tüm teknik konularda son teknolojiyi içeren ve rakibine göre her konuda üstün olduğu aşikar olan bir araç. Örneğin 50.000 eur aldığın aracı aynı süre zarfında satmaya kalktığında rahatlıkla 46-45.000 eur gibi bir paraya satabilirsin. Hadi üst vergi diliminden ötürü satışı zor olacağından 44-43.000 eur'a satarsın diyelim.
Bu şartlar dışında o kadar para verip aracı yüklemeyle uğraşmana rağmen hem performans hem tüketim bakımından yine daha kötü bir aracın olacak. Yüklü haliyle SLK200 yine 2.5 litrelik Z4'ü geçemeyecek ve daha fazla yakacak. Onu geçtim, aynı beygir gücü ve daha fazla tork olsa bile, Z4'ün otobanda vereceği keyfi hiç bir zaman veremeyecektir, downsizing son zamanlarda kullanıcılara mantıklı gelse de büyük hacmin getirileri göz ardı edilemez, yeter ki "duygusal" bakımdan katlanılabilinir olsun.
SLK'ya sonradan yapacağın masraf yerine, aynı parayla ben vergi farkını ödemeyi tercih ederdim ne yalan söyleyeyim.
Seninki ilginç bir durumdur ki, genelde mantık Mercedes'i, gönül BMW'yi ister. Fakat seninkinde tam tersi bir durum söz konusu anladığım kadarıyla :)
S5 e bi awd controller hesabi haldex takip kullanmak cok daha keyifli olabilir bence. Z4 te cok guzel bir arac orasi ayri :)
madem mercedes istiyorsunuz şöyle bir alternatifte var.
http://www.sahibinden.com/ruhsat_sah...XQQdisplayitem