olum yukarıda söyledin işte arabam arızalı kalktım debimetrem yok arıza ışığım diyorsun benmi yanlış okuyorum yoksa senmi saçmalıyorsun alperen yazdıklarını bidaha oku yaptır sonra deneyelim ozaman belki yan yana gideriz :icon_tup:
Printable View
olum yukarıda söyledin işte arabam arızalı kalktım debimetrem yok arıza ışığım diyorsun benmi yanlış okuyorum yoksa senmi saçmalıyorsun alperen yazdıklarını bidaha oku yaptır sonra deneyelim ozaman belki yan yana gideriz :icon_tup:
ben lafını edecek şekilde yazmıyorum sadece söylüyorum baska bişe demiorm
ya sen hallet ben halletmesemde olur.
denenecek mi 35 sayfa oldu
konuyu açan arkadaslar arasında deneme olmayacak sanırsam.
deneme olması şart değil sonuçta arada bilgiler de paylaşılıyor, güzel bir konu bence. f20nin 2 ve 3ü biraz uzun kalıyor vites atıldığında diğer viteslere göre daha fazla düşüyor devir. 1-4-5 uzunlukları güzel ayarlanmış bence.
tabi atmosferik arabada devir bandı çok önemlidir, güç ve torku iyi yerde yakalaması için 6 ileri vites daha yararlı olur bence.
3 ü o kadar değilde 2. vites çok uzun kalıyor
2. vites 7k devir yaklaşık 110 km çokta uzun değil gibi
benim bahsettiğim uzunluk değil tam olarak, bir sonraki vitese geçildiğinde hangi devirde yakaladığı. dediğim gibi en çok 3 te hissediliyor bu ağırlık bence.
valla 2den 7k devirde atıyorum 3ü 5.500'de yakalıyor
1-2-3-4 -5 hepsi mukemmel ayarlanmıs.. ha yeterli gelmiorsa f16 takılabilir fakat o da zayıf bi sanzıman f20 ye göre. piyasada f20 olarak vectra b lerin f20leri de oldugundan ve belkide biçok arabaya evvelki sahiplerindeyken bu sanzımanlar takıldıgından aracların sanzımanları uzun olabilir. ama gsi ın orjinal sanzımanı harikadır.. ben hiç sıkıntı cekmedim ki vites oranlarını gormek için http://www.streetfire.net/video/Opel...16V_639815.htm videoyu izleyebilirsiniz.