eyw. abim saolasın
yok normal bildigin kapaklı - eksozlu - chip li gsi baska bişe yok.
eğer saxo ile şüphen warsa videolarını izleyebilirsin. istersen ekleyim yani ??
Printable View
alla alla fatii bende bişeyi merak ediorum.
Bu 2 adam arkadaş, kaç sayfadır af edersin devilboy astralı arkadaşı bi itin kıcına monte etmedi, hatta kimse yanlış anlamasın arkadaşlar die müdahale etmek terbiyesizlik olur dedim katılmadım yazılara. Ama bu yazılarda saxo esip gürlerken astraya boylar atarken sen nerdeydin?? tada saxo ozaman 200hp miydi...
ya adı üzerinde roll bu drag bu... neyin ne olacağı hiç belli olmuyor. olanı kabullenmekten başka yapacak bişi yok.
ben videoyla falan araba yarıstırmam kardeş cıkar denerim:icon_tup:
senin bahsettigin durumda ya senin araban 250 hp yada o saxo 80 - 90 hp,vteclerin beygirlerini saymıyorum bile..
neyse gecmişsin sonucta yapacak bişey yok ben alıstım bu forum sayesinde imkansız sonuclara:icon_tup:
ama ben gözümle görmeden ve bildigim arabayla denemeden pek inanmıyorum böyle sonuclara
bilmedigin araba hakkında da yorum yapmicaksın o zaman. benm arabam iyi yada kötü yada
saxo iyi yada kötü. belki saxo da sorun wardı. yani deneme sonucu olan sonuc bu.
fatii sen bu forumu bir oku en baştan...
devilboy arkadaşın "bahaneler" adlı konferansını bir oku, bak nasıl hak vereceksin.
bu arada devilboy (bahri) kardesimin ayagına saglık güzel deneme oldu. bizim aramızda bunun kawgası bile olmaz. iki kuruşluk teneke parçalarının. tekrar söylüyorum arabası arızalı olabilir ona bişey diyemem.
şunu ekleyim tekrar söylüyorum. aracımın sıkıstırması yüksek. ve aracım normalden biraz hafif. stepne bagaj alt ve üst panzotu yani bagajda hiçbişey yok 14 sac jant war önlerde we arkalarda.
söylediğin speclerde 8 boy (artık gazdan ne zaman ayağınızı çektiniz 230 dan sonramı bilmem) zorlar gibi geliyor. ilk mesajda yanlış anlama ama egzoz chip demişsin sonra sorulunca egzoz chip kapak, birkaç kere daha sorsak itb ye gidermi diye bir korku yaşadım.
alakası yok orda ben kapak yazmayı unutmustum. speclerini tekrar yazim
chip-eksoz-kapak. bagajda hiçbişey yok. önlerde ve arkalarda 14 sac jant war.
saxo da 15 jant war.
bak benim burda kişi yada kişilere yada onların araclarına,aralarındaki sorunlara bişey dedigim yok iddalaşmışlar yarısmıslar gecmiş yada gecilmiş bu beni baglamıyo..ben gecememiş demiyorum...
ben normal sartlar altında bu tip gormedigim göremedigim yarısların buralarda imkansız oldugunu dile getiriyorum..
inanmak zorunda değilim tabi ama bir dyno verisi falan anca insanı tatmin eder. sıkıştırman ne kadar yüksek? bide çok sıkıştıysa nasıl sıkıştı :)
kapaktan 2 kez alındı. sıkıstırmamın su an kaç oldugu hakkında hiçbir bilgim yok. adana da
dyno yok olsaydı şimdiye çıkmıştım.
bugün foto çekimlerinden sonra kendi aramızda deneyelim dedik 5 6 araba çıktık bastık sıfırdan durup hiç kalkmadık hareket halinde 4000dd 1. viteste bastık sadece saxo vtı gsı 3lü bastık ben vtı ile giderken alperen gitti bunu ne yalanlarım nede inkar ederim gocunmamda ama santim santim ölçülmüş gibi net şekilde rollingde 8 boy dragta 5 gibi net şekilde konuşuyor bunu anlamıyorum ayrıca bi tebrik bile etmeden yazılması ayıptır...
tago ve fatiii arkadaşlarım kardeşlerim ben ne bahaneler konferansı verdim geçilmenin bahanesi olmaz arızam olsa yada olmasada geçildiysem geçilmişimdir dansözlük olmaz bende aracımda vtr değil klasmanında hatrı sayılır gideri vardır övünme değil yanlış anlaşılmasın ama oldu yani yapacak bişe yok bugün geçilirim yarın geçerim
şu son paragraf yakıştı sana ;)
bahri ben yazdım oraya ayagına saglık diye kardesm. ben göz kararı bu kadar mesafe
gördüm. gördügümü yazıyorum. evt drag dedigim 1. viteste 3000-4000 gibi bastk oda
otobanda oldugumuz ve duramadıgımızdan dolayı. ben diyorum hala demekte ısrarlıyım
sen arabana *** atanlara karsı da gelirim çünkü senn araban adanada kendi
kategorisinde en iyi giden 106 saxo klasmanındaki araçlardan. benm 3 ay önce vti ile
denemem de sen egzantrikli 106 yı geçmiştin hepimiz şaşırmıştık hatta.
alperen kimsenin gelmesine gitmesine gerek yok geçerim geçilirim problem değil ilk yazman önemliydi yarış bittikten sonra park ettikten sonra ayağına sağlık deyip elini sıktım ama senin yaptığına bak neyse herkes kendine yakışanı yapar benimle deneyen gelen herkesin ayağına sağlık