öylede kingiz diyosun yani :)
Printable View
Tamam bro bakarız gsi da chip bile yok :)
astra GSI sfi'nin torku yeter..
sağlıklı bi c2 vts gsi,gti,vti hepsini geçer ahauahauahau
konu yine çok farklı yerlere geldi burda herkes kendi arabasının eşsiz olduğunu savunuyor ve böyle de olacaktır kısa bi sürede olsa gsı sahibi oldum 400 için konuşuyorum hantal kalacaktır biraz mantıklı olalım kilo farkı bariz şekilde ortada vtı içinde geçerli söylediğim bu işten hiç anlamayan birisi bile aynı şeyi söyler gtı ve vts drag için en iyi tercihtir 800 için bişe söyleyemiyorum denenirse bende merakla bekliyor ve izlemek istiyorum
106 ların ne yaptıgını herkes bılıyor bosuna bır kapısma olur
106 GTI 0-400 de yarım boy önde olur. uzuna cıktıkları zaman 150 GSi önde olur.. onların HP gücü 156 diil 150'dir....
kısada gtı uzunda gsi diyorum :)
400 de 106 geçer
800 de gsi geçer
yukarlarda boş yorumlar görüyorum varsa gsi deneriz görürüz torku hacimi bilmem neyi:icon_tup:
bi tane gsi kaideyi bozmazki moruk..senin gectigin 106 lar vardır ama elbet bi 106 gelir seni gecer :D
genel olarak konusursak su anda 10 gsi gelse 10 tanede gti gelse 0-400 de en fazla 2 tane gsi 106 yı gecebilir..
uzunda neyi kıyaslıyosunuzki onu çözemedim.o zaman 1.6 ya 1.6 kıyaslayın getirin corsa gsi,isterseniz 800 deil 800000000 metre olsun :)
Hacım öle deme eli yüzü düzgün gsi yürür yani :) beni gecti 106 tabi eksanitrik piston hacim vs vs hersey vardı ama :)
corsa demişsin corsa da yürür :D zamanında corsa da vardı 106 yı boy boy gectigimi hatırlarım :D
arabadan arabaya cok deişir ama ikiside tamamen std ve iyi durumda dersek astra alacaktır :)
hadi varsa deniyelim arkadaslar hayatımda hic bos yorum yapmadım yapmamda..
bizim araba ortada varsa gsi corsa astra farketmez deneriz hadi bi gecinde bizde helal adamalr haklıymıs diyelim ya..
ben lafla peynır gemısı yurutmem arkadasım araba ortada getir deniyelim..
Gsi'lar yeri geldiğinde dragda da başarılılar.. Örneğin NE 500 plakalı gsi hatırlayanlar olucaktır.. s2000 i geçmeleri dragta vs...
Çok basit bi araba gözüyle bakmamak lazım.. Cin olmadan adam çarpmamak lazım.. MEtal parçasını bu kadar savunmamak,olabilir geçen geçer demek lazım.. :)
ehehehehh la bu gsi'lar hiç yürümüyor neden üretildiyse saçma sapan bi araba:D
Speedweekend Drag 2. olmuştum :D
Astra gsı da henuz ezgantrık bıle yoktu..Fınalde bu benı geçen s2k ıse gırtlak demışlerdı HIZ plaka ;)
ben konunun en başında gti geçer dedim ama sen gittin en gırtlağı gelsin fln yazdın. bilmediğin araba hakkında saçmalamanın anlamı yok, 1.6 hacimden 225e kadar yolu var;) tr'de yapan yoksa o beni ilgilendirmez. aynı şeyler 106 için de geçerli tabi, yaptıktan sonra her araba yürür.
buarada bu sfi motorlu corsa'da mod olarak neler var bilen yazabilirmi?
corsa boş stock 150 ama 145 anca ğelır :) Şuan 950 kılo 106 dan ağır :D