Gsi de chip veya yazılım da yok galiba. +16 jant gsi nin işi zor bu speclerde.
Printable View
Gsi de chip veya yazılım da yok galiba. +16 jant gsi nin işi zor bu speclerde.
saglıklı ve eşit plotaj olmak sartı ile hiç bir 106 gti hiç bir SFİ ı 0-400 olsun 0-4000 olsun gecemez...
yok o kadar uzun boylu değil malesef :) Ben sabahtan beri yazıyorum kondisyon meselesi diye,gsi geçer her ikiside aynı kondisyondaysa diye ama bu kadar iddia etmedim ''Hiç bir gti,hiçbir gsi '' diye.. Foruma dragta 1.4 is e geçilen gti koyuldu diye ezmeyin bu kadar.. Ben gerektiği zaman emre-g ile de denerim.. Çok güzel giden bir gsi ama oda söylicektir 106 nın belli bir hıza kadar önde olucağını...
Millet atmosferik olayını bıraktı biz stock arabayı kaldırıoruz :) Yerimizde satmak gibi.. Ben kurtulucam yakında bu muhabbetlerden,inşallah emre-g de :D
Bence sağlıklı olursa GSI geçecektir..
dikiş tutmuş bi gsi her zaman tehlikelidir.
106 nın ustundekı söforse 106 affetmzz 400 de ama 800 de cıger dewreye gırıo:D
1/2/3 106 nın gerisi Gsi 'ın gibi.
kardeşim 3 senedir 106 cıyım ve öle ortalıkta gezen apaçi 106 cılardan değilim ne demek istediğimi anlamışsındır..106 ya binmek önemli değil şimdi cebine 8 9 lira koyan herkes 106 ya biniyor ama önemli olan onu hakkını vererek kullanmak ve hakkın vererk bakmak..sadede geleyim gti sevdamdan öncede 2 senede 94 model(156hp) gsi kullandım ve saglam yürürü vardı en ölümcümcül vitesi 3 eger saglam bi gsi ise 0-800 de zorlar ama 0-400de sansı yok...yani bunun fanatiklikle alakası yok..
kardeşim bendeki gsi zamanında daha gecen olmamıştı cok saglam bi chipi vardı (lexmaull grup N chip) o zamanlar daha gecen bi gsi veya bi 306 olmadı veya bi 106..şöyle söyleyebilirim suanda nasılki emrenin gsi favori ise gsi lar arasında o zamanlar da aynısı benımkı içinde gecerli..bu bahsettiğim zamanlar drag muhabbetinden roll muhabbetine geçiş zamanları..roll daha yeni başlamıştı ;)ama rollde iş değişir uzunda 106 nın şansı yok gibi..he şöyle olursa 106 saglamsa(gırtlak değil) ve kısası varsa ve 106 nın devrinde basılırsa uzundada şansı var!!tamam denemek isterim emreg ile 0-400 0-800..
ben 0'dan denemem malesef:) yanlış anlaşılmasın 106 sıfırdan daha avantajlıdır vs. diye düşündüğümden değil arabayı yormak istemiyorum. roll istersen müsait bi zamanda deneriz