Farkındaysan ben kimseyle dalga geçmden düzgün cevap verdim kimsenin arabasıyla dalga geçmedim neyse konu uzamasın.
Printable View
erkek kımse bısıy demedı sayfalar once dedımkı 20 25 gune dolusu bosu farketmez getırın bı gsı deneyım daha önce dendıklerımı söledım yazdım ama bırı maytap gecer gıbı cevap verdı ıstanbuldada gokı ler denemıs sonucu yazdı daha neyın pesındesınız anlamadım ?
kum havuzuna davet etmıs sızı :icon_tup:
bence iki araba da eldeki imkanlarla (ne yapalım astranın modifiye parçaları bu kadar diye bahane üretmeden) atmo yüklenirse (hafifletme dahil) 106 GTi, astrayı geçer...
ahhh ROZalina olcaktı ki :D:D:D
kardeş kusura bakma 106 saxo ugruna ankaraya gelecek adam değilim boş vaktim yok bnm. Güzellikle cevap verdikçe bu şekilde oluyor. Opel yürümüyor mutlu oldunuzmu? Bu şekilde tavır içinde olan adamla gazlmama ben zaten biz muhabetine neşesine gazlayan adamlarız. Egomu tatmin etmek için arabada doldurmam ;)
canım kardesım netıcelerı yazdık ıste amerıkayı kesfettık defalarca dıyorumkı hala neyın pesındesınız ????????????????????
bos vaktın yoksa nıe sidik yarıstıryorsun forumda?
demısınızkı tavukmu yumurtadan yumurtamı tavukdan cıkar bende dedımkı ben basar gecerım polemıge gırmem ?
bende 106 varken,biraderde cok düzgün iyi yürüyen corsa gsi vardı.sword-dragger araçları bilirler.oynanmamış hiç bir corsa gsi, stock 106 yı zorlayamaz.denedik defalarca 106 uzayıp gidiyor.kaldıki bu konuda gsi-106 karsılastırmasında sfi makineyi geçen çok 106 var.corsa ya çok hızlı gelir 106.doğruya doğru.o yüzden saygımızı bozmadan abi-kardeş ilişkişi içinde dostane içinde birbirimizi kırmadan yazsak çok daha iii olur.ben işteyen her 106 yla denerim sıfırdanda kalkarım.10 boy fark yesem nolur.opelin avukatı değilim.bir cuval civata sonuçta.pazar günü deneyecez görecez.
cenker abi bende araç getireyim mi ?
Opele çok yabancıyım hala. Lakin yolda denk gelen yada arkadaşlarımın hiç bir 106 sı tutunamadı yanımda. Sanırım denediğim araçların durumu ile ilgili olsa gerek. Çünkü çok ciddi bir üstünlüğü olduğu söyleniyor burda 106 ların. Doğrudur hiç kullanmadım yada bilgim yok. Ama düzgün bi 106 ile denemek isterim. Bir tane koyu mavi bi 106 var İzmirde bi kaç kez trafikte gördüm. Oldukça güzel gidiyordu. Belki otobanda denk gliriz ve denemeyi çok isterim.
dediğim gibi biz burada geçtik geçildikte, siz hep geçmişiniz. bu kdar küçüksemek saçma. Denemek isteyen olursa genelde her toplantıya katılan bir insanım denemek isteyen söyler deneriz bnm için hiç problem değil. geçsem de geçilsemde ama arada dağlar kadar fark hızlı gelme vs gibi durum olmaz. Daha da birşey yazmayacağım verilen ters cevaplara ters cevap vererek tartışmak istemiyorum pejo opel citroen yüzünden.
iyi forumlar
göki kardesim getir.beni az çok tanıdın.ben 10 boyda geçilsem üzülmem.söyle yapalım 2-3 gti olsun,2-3 gsi olsun.samimice araçta neler var yazılsın.öyle deneyelim..senin araça gelince, bence en yüklü gsi bile gecersin.sunu yine diyorum stock ciğerli bi gsi 160-180 den sonra gti yavaş yavaş gecer bu benim düşüncem.varsın 106 geçsin no problem.muhabbete devam:)
abi motorun kapasitesi beni ilgilendirmiyor, bana tr'de yapılmışı lazım öle elalemin ki ile gerdek modeli istemiyorum ben :)
ona bakarsan yurt dısında 10 saniye ve altında koşan N\a vtec'ler!! şimdi onlar msky ı geçiyormu oluyor genel anlamda? yada yunandaki 10.6 koşan 106 sorarım sana eyyy vectra :D
nze de neler var? yüklü gsi görmedim ben trde.
istediği kadar parça olsun nasıl gidiyor araç stocka göre denedinizmi hiç melii
NZE yi de hiç yürürken görmedim ne yalan söyliyim :D
dyno day de çok iyi vermemişti araç,
200hp üstü diyorlardı, dedikleri gibi ayar mayar işleri vardı 6 aydan fazla geçti üzerinden yapmışlardır herhalde ayarını.
ben de gelirim, cenker abi gelecek zaten, Emre de gelir.
Gerçekten "sadece" chip filtre egzost olan 106GTI lı olan arkadaşlarımız varsa ayarlarsanız, deneriz "rolling"i .... 60-220 yaparız.
zevkli olacağı kesin ;)
Para ile doğru orantılı. TR de Opeli keyfine alıp kullanıyor insanlar. Ama 106 veya civic ler böyle değil. Yüklemek için araba almak isteyen ve cebinde 20 lirası olan 106 yada civiclere yapışıyor. Bu yüzden gereğinden fazla yüksek bu araçların piyasaları. Opel buna uygun değil. Rhatlık ve konfor ön planda. Tabi sağlamlık ve dayanıklılıkta.
Birisi 106 ya kendi ederi kadar para harcar, diğeri Opel bi jant parası harcar, başka başka bir arabay kendi ederinin 5 katını harcar.
Burda aracın potansiyeli konuşur. Honda stock motorla inanılmaz işler yapabiliyor örneğin.
Opelin potansiyeline bir örnek.
http://img296.imageshack.us/img296/2002/we1do0.png
Kadett GSI olan arkadaşımın cebinde bu alt yapı için para olsa, yada harcamak istese 106 nın kıyaslaması bile yapılmaz.
106 nın en tehlikeli olanı 106 MAXİ
bu resimin bi önemi yok ki benim için daha öncede dedim başkasınınki ile gerdek oluyor bu işler, tr'de yapılmış yok mu? anladıgım kadarı ile yok, o zaman yapıcakda bişeyde yok :) şu son zamanlarda emre nin gsi dan inmedim öle dediğin gibi bi konfor göremiyorum araçda :)
birisi yapsada görsek sizin yapılsa edilse olayıda ClioRS cilerin muhabbetine döndü :D