Aynen dediğin gibi azcık oynanınca güzel olabileceğini göstermek için koydum. GT al derim yani:)
Printable View
ben iki tane biliyorum mepa da vardı (yeşilyurtta)
siyahı showroom bi hafta durdu ve satıldı kırmızı showroom a çıkmadan satıldı
bi de kırmızısı görün çok fenaa :)
bugun bende test ettim.İçi çok güsel olmuş. gerek kadranlar gerek oturuş pozisyonu,vites geçişleri çok güsel.esp yi iptal ediosun 50 km/h den sona yine devreye girio.sağa sola dönüşlerde mercedes gibin sisler yanıo falan.Tek - yanı amortisorler çok sert.kulladığım araçta 16' jant vardı sahibi sertlikten çok rahatsız oldugu için 16' jant ile deiştirmiş.arkasını salmaya çok meyilli colt gibi :D
ama iç kalitesi falan çok hoşuma gitti.ama bunca şeye rağmen xenon yoq :beuj:
STOCK PERFORMANSI mını kadar varmıkı??
bence alınası bir alet ağırlığı biraz daha az olsaymış ama konfordan kurtarır
1280 kiloya rağmen gayet güsel gidio
kendi zevkim dedim canım . Ama üzerinde çok çok uğra$mam alırsamda keyif için alırım emme manifoldu, filtre kiti , egzoz ,headers , egzantrik + timing , bir e-manage , koni amortisör ap yay .. tamamdır keyifli bi vti çıktı ortaya . ama gidip 400-500 lü beygirler yapabilmek için vti almayı hedeflemem. araba için 100 milyarım olsada bunu yapmak istemem . Yapılmı$ı var ;) hemde canımız gibi sevdiğimiz bi dostumuzda :icon_tup:
Bir adet Kırmızı beylikdüzünde dolaşmaya başladı. Tamamen stock şekilde.
peki yeni "turbo motorlu (SC li değil yani) " cooper s satılıyor mu?
cooper s bence..
Bence de cooper s (her nekadar tipini beğenmesem de)..
207 GT yi show-room da gördüm. 150 ps motor koymuşlar ama kadranı 210 da bırakmışlar :D :D
Cooper s diyorum ama tabi denemekte fayda var şu an istanbulda ben bi tane gördüm kırmızı gt plakalı denemek lazım derim
o deilde kıpır kızlara cok yakışio
207gt de turbo lag sıkıntısının ciddi anlamda ortadan kalktığı ve iyi bir esneklik(80-120km) avantajına sahip olunduğunu hatırlıyorum..şekil olarak 207 daha ağır basıyor benim için,ama kalite hissiyatı olarak bir yorum yapabilmek zor kullanmadan.
207 gt al derim ağır olmasına rağmen iyi bir performans ve iyi vites geçişleri