Yeni piyasaya çıkan bir araç daciaya gidip bilgi alman ve de deneme sürüşüne çıkamn daha mantıklı bence :)
Printable View
Yeni piyasaya çıkan bir araç daciaya gidip bilgi alman ve de deneme sürüşüne çıkamn daha mantıklı bence :)
çok kotu bi araçç sana gelmez yigitt:D
yarın alıyorum moruk rest :D:D
ben yolcu olarak bugün biraz gözlemledim aracı. alacak olanların kesinlikle beklentilerini netleştirmesi lazım. açıkcası iç mekanı, sürüş performansı, marka ön yargısı nedeni ile 40-45 bin tl verilecek bir araç değil. çok çok yakın zamanda ele ayağa düşecektir çünkü fena talep var. en geç eylül ayında full 4x4 dizeller ikinci elde 26-28 e düşecektir. baz versiyonlar 20bine alınır dacia lansmandan sonra fiyatı abartmazsa eğer. yani bence bu araçta avantajlardan çok dezavantajları gözden geçirmek gerek. yanlız şu su götürmez araç parasına göre çok şık.
Yan apartmandan biri almış siyah duster , zevk renk meselesi ama ben çok beğendim canlı görünce
Cuma günü test etme şansı buldum benim şahsi görüşüm Fiyat/Performans oalrak son derece tamin edici şirkette logan mcv var benim korkum sürüş karakteri olarak ona benzemesiydi yani bir nevi kalas gibi ama kullanınca çok şaşırdım sürüşü gerçekten keyifli bir arac
fakat uzun vade de ne olur bilemem on takım dan yada aractan takırtı tukurtu olurmu bekleyıp gormek lazım neticede bir iki km kullandım ama beni etkiledi ben şahsen biraz zaman gectıkten sonra almayı dusunebılırım
http://www.sahibinden.com/cavusoglu_...XQQdisplayitem
ben rav 4 bakardım o fiyata
2003 84.000 illaki toyota farkı var ama sonucta 7 yasında bir araç senin kıyasladığın
hele şu haline bayıldım :)
http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/...ter-tuning.jpg
araç başarılı fakat almak için erken...
millet kapış kapış alıyor...
kışa doğru 2. elleri başlar onları beklemek gerek dolu modellrini alabilmek için ;)
iç malzemesi çok dandik ön tampon koyamayıda unutmuşlar :)
4*4 performansını videosu mevcut bu konuda izleyin bu bir ...
ikincisi aracın look paketlisini görmeden konuşmak yersiz olur...
üçünsü aracın içi berbat bir indash deri olayı ile adam olur...
bu fiyata bu kadar köfte...
beğenmeyen range alsın :D:D:D
eh yani 40liraya 4*4 dizel veriyolar kıllısı yok mu diyorsunuz:D
Fiyatlar belli , bu fiyatlara bazı şeylerden fedakarlık gerek
fedekarlıkta bu kadar olmaz sen suv veriyorsın iç malzemesi ilk çıkan logan gibi yapmışlar yeni logan bin basar iç malzeme olarak